Şimdi Ara

Zotac 9800GT problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben zotac 9800gt ekran kartını almayı planlıyorum.
    Yalnız power supply 380watt bien marka...
    Core2duo 2,53 3 mb 1066 işlemciye sahibim.
    Bu power supply ile ben sorun yaşarmıyım ?
    Ve yaşarsam ne gibi problemlerle karşılaşırım bilgi verirseniz Çok sevineceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romeo_bora -- 1 Ekim 2008; 17:48:13 >

• Yardım edebilecek birileri yokmu ?
  • 380w az gelir bendede 350w vardı olmadı gittim 500w high power aldım miss gibi
  • psu az senin en az 500w al bence
  • Peki Thermaltake TR2 420W ATX 2.0 PFC 12cm Fanlı PSU

Bunu alsam yeterli olurmu ?
  • fiyatı ne kadar ben high power 460w u 950ytl ye aldım sen en az bence 460 w al
  • Kartı al ve tak şuanki haliyle, çalışmayacağını veya yeterli gelmeyeceğini sanmıyorum. Olurda çalışmazsa o zaman yeni bir psu alırsın ve alacaksan 500watt ve üzeri ve akım değerleri kuvvetli olan bir psu al. Sıfır alıp da 460watt almak uzun sürede maddi anlamda zarar getirir.

EDIT: Markası 1. mesajında yazdığı gibi Bien diye bir markaysa(ve bu marka adam gibi bir marka değilse) mutlaka değiştir psunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsk -- 1 Ekim 2008; 21:27:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XFX HD5570 Turks Çekirdek Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    PALIT gtx 1660 fan sorunu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başlığı değiştir istersen. İnsanlar bu kartla sorun yaşadığını zannedecekler
  • quote:

Orjinalden alıntı: hikmet41

fiyatı ne kadar ben high power 460w u 950ytl ye aldım sen en az bence 460 w al

o nasıl bir power supply'dir ki 950 ytldir.? 95 olma ihtmali varmı ?
    Bu arada dostum 380 watt psu yetmez şöyle bi 500w psu ancak markalı bir psu Coller Master olabilir, OCZ olabilir, Thermaltake olabilir işini görür Psu çok önemli bence sağlam bişi al ki kafan rahat olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.