Şimdi Ara

Zotac GTX 260 AMP2 ilginç sorun = SORUN ÇÖZÜLDÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben 1 hafta önce Zotac GTX260 AMP2 ekran kartı aldım fakat sistemimde sapıtmalar olmaya başladı kartı tanıtdığımda sistem ilk açıldığında reset atdı sonra düzeldi sonra güncel driver indirdim kurdukdan sonra sistemi yeniden başlatdığımda ilk seferde gene reset atdı sonra Left 4 Dead oyununu kurdum oynarken takılmalar ve donmalar yapmaya başladı bunun üzerine kurdumğum güncel driverları windowsdan kaldırıp zotac cd üzerindeki driveri kurdum fakat ondada yukarıda dediklerimin aynisini yaptı.
    bu konuda yardımcı olurmusunuz bana sistem özelliklerini yazıyorum
    intel E8400 3.0 cpu
    gigabyt GA- EP35C-DS3R bord
    4 GB (2*2) 1333 OCZ Platinum ram
    1 tb segate hdd
    LG DVDRW
    OCZ StealthXstream 700W SLI Ready Power
    FRISBY kasa

bir not: Zotac GTX260 AMP2 ekran kartını almadan önce sistemim çok sitabil çalışıyodu acaba power yetmiyor olabilirmi sistemime zotac 9600GT amp takıl deneme yaptığımda hiçbir sorun olmuyor.
    1 hafta içinde ürünü 3 kez değişim yaptım sorun devam etdi
    Ekan kartını başka bir sistemde denediğimde gene Left 4 Dead takılmalar ve donmalar oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzman12 -- 15 Temmuz 2009; 9:28:01 >

• driverswipper adlı programla phys x ve nvida sürücülerini temizle.sonra pc yi teniden başlat ve yeni deriveri kur.beta driver falan kurma.
    eğer gene sorun çıkarsa format atmayı dene sisteme
  • yeniden de kudum farklı bir pc dede denedim bu model ekran kartı olan arkadaşlar Left 4 Dead oyununda benim gibi sorun yaşıyormu acaba şimdiden yardımcı olan bütün arkadaşlara teşekkürler
  • Left 4 Dead 'de bendede donmalar oluyordu multi gpu ayarı var onu iptal edeceksin bu şekilde düzeldi.
  • teşekküler ama onu nasıl yapacağım biraz açıklarsanız sevinirim

quote:

Orjinalden alıntı: Slayer_

Left 4 Dead 'de bendede donmalar oluyordu multi gpu ayarı var onu iptal edeceksin bu şekilde düzeldi.
  • Slayer_ Arkadaşım dediğini yaptım sorun düzeldi yardımlarınız için çok çok teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.