Şimdi Ara

Zotac GTX 660 ve LG 47 LM 670

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Asrock g41 chipsetli anakartlı
    Coreduo2 3.00 ghz işlemcili bilgisayarımda gt9600 ü emekliye ayırıp yerine ZOTAC GTX 660 almayı düşünüyorum eksende 550 tl ye buldum
    Konuyu birde size açıp değerlendirmenizi almak istiyorum bütçe sıkıntısı var ondan dolayı gtx 680 alamıyorum görüşlerinizi alabilirmiyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zotac'ın soğutma hoşuma gitmediğinden msi'ınkini aldım ben.

Sonuçta twin frozr sistemi kabul görmüş, gayet kaliteli soğutan bir sistem, tercihinizi sizde bu yönde yapabilirsiniz, ben daha kartla 62 derece üzerini görmedim tam yükte.

Soğutma konusunda içiniz rahat olsun, ayrıca az biraz fabrika overclock'lu geldiğinden msi daha cazip geldi bana.

522 liraya almıştım ben kargo dahil.

Normal fiyatıda 515 lira falandı.

TRIMshop'tan almıştım ama onlarda da stok kalmamış.

Diğer yerlerdeki fiyatlarda 540-550 civarında.

Bu arada 7870'lere de bakabilirsin, eğer nvidia almak gibi bir şartın yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatbkath -- 25 Aralık 2012; 12:18:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

Zotac'ın soğutma hoşuma gitmediğinden msi'ınkini aldım ben.

Sonuçta twin frozr sistemi kabul görmüş, gayet kaliteli soğutan bir sistem, tercihinizi sizde bu yönde yapabilirsiniz, ben daha kartla 62 derece üzerini görmedim tam yükte.

Soğutma konusunda içiniz rahat olsun, ayrıca az biraz fabrika overclock'lu geldiğinden msi daha cazip geldi bana.

522 liraya almıştım ben kargo dahil.

Normal fiyatıda 515 lira falandı.

TRIMshop'tan almıştım ama onlarda da stok kalmamış.

Diğer yerlerdeki fiyatlarda 540-550 civarında.

Bu arada 7870'lere de bakabilirsin, eğer nvidia almak gibi bir şartın yoksa.

Nvidia olmazsa olmaZım. Msı konusunu bi arastırayım cok tesekkür

• o işlemciyle o ekran kartı olmaz. işlemci darboğaz yapar. ekran kartını verimli kullanamazsın. koyduğun paraya yazık olur. bence biraz daha para biriktirip eski sistemide satıp yeni bir sistem topla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fire.Sword

o işlemciyle o ekran kartı olmaz. işlemci darboğaz yapar. ekran kartını verimli kullanamazsın. koyduğun paraya yazık olur. bence biraz daha para biriktirip eski sistemide satıp yeni bir sistem topla.

İntelin yeni mimarisini bekliyorum yaza onların fiyatı normale dönerse haziran temmuz gibi sistem toplarım insallah

• quote:

Orijinalden alıntı: seg.plus

İntelin yeni mimarisini bekliyorum yaza onların fiyatı normale dönerse haziran temmuz gibi sistem toplarım insallah

Kartı da o zaman alırsınız o halde. O zamana kadar yeni seriler gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@U

quote:

Kartı da o zaman alırsınız o halde. O zamana kadar yeni seriler gelir.

kartı şimdi almayı planlıyorum.
    yeni teknoloji kartlar PS 4 ve yeni konsollardan sonra gelir tahminimce
    buda belisiz bir tarih bence
    ben kartı alayım E8400 işlemci ile idare ederim biraz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1660 vs RX 580
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer ileriye dönük düşünmüyorsanız geçtim GTX680'i GTX660 tam verim ile çalışmaz ki o işlemciyle. İdare edersiniz ama beklediğiniz yüksek FPSleri göremezsiniz. Tıpkı şu başlıkta arkadaşın bahsettiği gibi:

http://forum.donanimhaber.com/m_69482122/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • quote:

kartı şimdi almayı planlıyorum.
    yeni teknoloji kartlar PS 4 ve yeni konsollardan sonra gelir tahminimce
    buda belisiz bir tarih bence
    ben kartı alayım E8400 işlemci ile idare ederim biraz.

Madem tahminlerinize göre hareket edeceksiniz, o halde neden konu açıyorsunuz ki...

Yine de söyleyeyim, o işlemci ile güncel oyunlarda GTX660 gibi bir kartın yarı performansını anca alırsınız.
  • quote:

Konuyu birde size açıp değerlendirmenizi almak istiyorum bütçe sıkıntısı var ondan dolayı gtx 680 alamıyorum görüşlerinizi alabilirmiyiz

7850 al, sistem yenileyince duruma göre CF yaparsın. (2 GB)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armin van Buuren* -- 25 Aralık 2012; 17:21:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

Eğer ileriye dönük düşünmüyorsanız geçtim GTX680'i GTX660 tam verim ile çalışmaz ki o işlemciyle. İdare edersiniz ama beklediğiniz yüksek FPSleri göremezsiniz. Tıpkı şu başlıkta arkadaşın bahsettiği gibi:

Haklısınız hocam yardımınız için teşekkürler. ben beklemeye karar verdim. yaza sistem toplayacağım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

Eğer ileriye dönük düşünmüyorsanız geçtim GTX680'i GTX660 tam verim ile çalışmaz ki o işlemciyle. İdare edersiniz ama beklediğiniz yüksek FPSleri göremezsiniz. Tıpkı şu başlıkta arkadaşın bahsettiği gibi:

Haklısınız hocam yardımınız için teşekkürler. ben beklemeye karar verdim. yaza sistem toplayacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.