Şimdi Ara

Zte Blade Brick Oldu.[ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
4.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonun sürekli kasılarak çalışması canımı sıktı dün baya rom denemeleri yaptım. Gen1 den Gen2 ye tpt dosyası indirip flashladım telefon komple gitti.
    FTM moduna bile alamıyordum cihazı, sonra xdada konuyu gördüm oradan zte firmware flashlama dosyasını indirip avrupa sürümüne güncelledim. (16 mblık bir dosya)

Telefon açılıyo hemen ftm moduna giriyo, bende 2.2 stock rom indirip flashladım düzeldi diye sevinirken telefon açılır açılmaz yine ftm moduna giriyo ve öyle kalıyo.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2163493

Burada anlatılanları denedim belki eksik yapdım bilmiyorum ama dün ne yapdıysam düzeltemedim, telefona recovery dosyalarını flashlayamadım fastbootdan nasıl yapılıyo tam açıklayıcıda yazmamışlar.
    Telefonu servise versem kesin ücret isterler uğraşıldığı belli, bu konuda bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim, iyi günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alainn -- 25 Ekim 2013; 15:29:23 >

• Anlasam yardım ederdim kardeşim. Okudum hepsini ama
  • Sorunu halletttim kardeşim :) Olacağı akılma gelmemişdi ama dikkat ederek tekrar denedim oldu bütün sorun İmei silinmiş o yüzden ilerlemiyormuş..

Method 5 : ZTE Firmware Flasher

Bu metodla başardım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nefsim

Sorunu halletttim kardeşim :) Olacağı akılma gelmemişdi ama dikkat ederek tekrar denedim oldu bütün sorun İmei silinmiş o yüzden ilerlemiyormuş..

Method 5 : ZTE Firmware Flasher

Bu metodla başardım :)

Geçmiş olsun
  • Aynı sıkıntı bendede var. Bende denedim aynı yolu ama beceremedim ayrıntılı anlatabilirmisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkucuk55 -- 6 Mart 2014; 18:20:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Redmi Note 8 Hard Brick oldu
    2 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.