Bildirim
ZTE ZXHN H168N modem yardım
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
23 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Divizör
ben orayı buldum resimde gösterdim bir ara santrale olan uzaklğı da gördüm sanki ama bir daha aynı yere gelemedim çok karışık geldi bana
bu arada ip yi ben yönetim bölümünden cihazı yeniden başlat deyince değitiriyorum 2-3 dk da modem anca kendine geliyor bunun daha kısa yolu yokmu ben eski modemde disconnect /connect bölümü vardı 10 sn de ip değişiyordu
tamam gördüm şimdi teşekkürler hocam gözümden kaçırmışım. hipernet 20mbps ye geçtim hattım hala adsl2plus gözküyor hat zayıflama değerlerim de 1 er puan artmış. hocam hat zayıflaması zaten santral uzaklığı upload/download db. iyi oldu bu bi arayıp fırça çekeyim.
Bağlantı Durumu Bağlı
Oran (Yukarı/Aşağı) 797/16383 kbps
Gürültü Sınırı (Yukarı/Aşağı) 17.8/20.1 dB
Modülasyon Tipi ADSL_2plus
Hat Zayıflaması (Yukarı/Aşağı) 1.6/5 dB
Çıkış Gücü (Yukarı/Aşağı) 10.3/18.1 dBm
Veri Yolu (Yukarı/Aşağı) Interleaved/Interleaved
Max Oran (Yukarı/Aşağı) 1105/24000 kbps
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tizar -- 2 Nisan 2013; 22:44:39 >
-
-
modemle alakası yok alt yapı bakır şebeke santralden çıkan sinyal eve gelene kadar düşüyor. Dakika başı fiberliyoruz diye keriz yerine koymak yerine alt yapı yapsalar keşke. Sizin hat son noktada paket 16 sanırsam boşuna üst pakettesiniz modem ve hat ucu ucuna bağlanıyor 8 paketine geri çektirin.8 bile çok aslında 6 ideal ama çekilecek hız değil sorun olmazsa 8'de kalırdım ben olsam. En azından kopma ve ping gibi sorun çıkartmasın. -
aynen fiberliyoz reklamına yatırdıgı parayı altyapıya yatırsa daha çok müşteri kazanır. 2016 da teknolojinin en üst seviyesinde hala türkiyenin %80 i adsl li. -
bu modem ttnetin verdiği modemmi? -
- Modem ttnet'in verdiği fotosunu atıyorum. 51 tl ödüyorum herşeyiyle dahil. En can sıkıcı kesim online oyun oynarken yaşanıyor haliyle ping 120-130 civarı, millete bakıyorum 40-50 ortalamayla oynuyorlar. 24 ay boyunca 50 lira ödemeyi kabul etmişim, binbir türlü zorluk. 4 yıl oldu birfiil kullanalı, daha önce babamın evinde kullanıyordum, valla yetti.
- Reklam falan hikaye, ama kendime söz verdim. Ölmezde kalırsam sözleşmemim bittiği 13/03/2018 tarihinde bir daha kullanmamak üzere başka servis sağlayıcıya geçeceğim. Cep telefonumda geçirdim ailemi, internet de 3 ay gitti kaldı 21 ay, hadi hayırlısı...
İnternet Paket Bilginiz ULTRANET LİMİTSİZ 50 GB_Tek Fiyat Kampanyası_ikna
Paket Hızınız 16 Mbps'ye
bu da internet hızım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeagle -- 9 Haziran 2016; 2:21:32 >
-
hat modülasyonu ınterleved modunda hat gönderdiği her bir datayı kontrol ediyor hat ping açısından fast path modunda olması gerekiyor. Müşteri hizmetleri anlamayabilir santralden yaptırırsanız direkt sonuç alırsınız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X