Şimdi Ara

ZÜPERFONE KULLANAN:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cebit te general mobile,superfone ve pranha nın modellerini inceledim bunlar arasında en merak ettiğim,stand da japon malı oldugunu iddia eden ama söylerken kendileri bile inanmayan zira net te siteleri halen yapım aşamasında olan (Bitse nasıl olur bilmiyorum) SUPERFONE,insan adını duyunca biraz kıllanıyor tabi züüpperfon diye marka mı olur,eskiden şarkıcılara mutlaka eklenen tatlıses ballıses gibi bişey

kulllanan bilenler varsa yorum yazarlarsa cok sevinirim bilgi paylaşan herkeze teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuvanda33 -- 19 Ekim 2007; 15:12:36 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_18090487/tm.htm

link aslında pirahna için açılmış ama orada sözü geçmişken izlenimlerimi paylaştım.
    evet markanın japon asıllı olduğunu nette ufak bir gezintiyle görebiliyoruz ama birçok marka gibi 9080 in arkasında Made in PRC yazısı açıkca okunuyor

aslında ismi çoğu insana tanıdık gelmiş olmalı, sabit, dect telefon üretir esasen. demekki gsm pazarından pay almak istemişler

merak ettiğiniz belirli birşey varsa telefon hakkında elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akineton -- 19 Ekim 2007; 23:08:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung C450 kullanan varmı?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.