Bildirim
Zyxel 3312B10 Acil Yardım Lazım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Dsl ışığı boşta yanmaz
Bazı markalara göre hat olduğunda yanıp söner ama genelde sabittir
Hat kaynaklı bir sorun gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani modeme dsl kablosu takılmadan dsl ışığı hiç yanmaz. Zyxel modemi için soruyorum.quote:
Orijinalden alıntı: yücel52
Dsl ışığı boşta yanmaz
Bazı markalara göre hat olduğunda yanıp söner ama genelde sabittir
Hat kaynaklı bir sorun gibi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hat kablosu takılı değilse yanmazquote:
Orijinalden alıntı: NoBODY44
Yani modeme dsl kablosu takılmadan dsl ışığı hiç yanmaz. Zyxel modemi için soruyorum.
Alıntıları Göster -
Tamam çok sağol. Daha önce müstakil evde oturduğum için direk gelen kabloyu modeme takıyordum. Bu bina ankastre tesisat falan baya sıkıntı. Sorun nerde onu bile bilmiyorum. Netspeed olunca iş daha beter bir hal alıyor. Ne yapacağımı şaşırdım.quote:
Orijinalden alıntı: yücel52
hat kablosu takılı değilse yanmaz
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yakında bende netspeede geçiş yapacağımquote:
Orijinalden alıntı: NoBODY44
Tamam çok sağol. Daha önce müstakil evde oturduğum için direk gelen kabloyu modeme takıyordum. Bu bina ankastre tesisat falan baya sıkıntı. Sorun nerde onu bile bilmiyorum. Netspeed olunca iş daha beter bir hal alıyor. Ne yapacağımı şaşırdım.
Alıntıları Göster
sözleşmenin bitmesine az kaldı
bakıp görücez
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X