Arkadaşlar ben de de Zyxel 662 HW wiriles modem var. ama 1 haftadır wiriless ini çalıştırıp bağlayamadım. setup ayarlarından wiriless i aktif yapıp ayarlarını klavuzundaki gibi yaptım. datron wxs notebook var. makina sinyali algılıyor ve bağlanmaya çalışıyor. önce şifre koymadım. makina bu ağ güvenli değil değil diye bağlanmıyor. şifre koyup denedim(64 bit) hata vermiyor ama yine bağlanmıyor. şifre bölümünü anlayamadım (0x0000000000) gibi değişik bir yapısı var. ama girdiğim şifre ile makinanın istediği uyuştuğu halde kablosuz bağlanamıyorum. konu hakkın da biligisi olan varsa yardımını bekliyorum...
muhtemelen şifreleme ile ilgili bir problem yaşıyorsun.
sırasıylaşunları yap.
1. Modemi resetleyip internet ayarlarını yap. 2. wireless kısmında wep 64 seç ve key1 yazan yere 5 haneli bir şifre yaz diğer keyler boş kalsın sıfırlarıda sil. Apply tıkla.
3. daha sonra kablosuz adaptörünün ayarlarını sıfırla ve yeniden bağlanmayı dene.
dikkat etmen gereken
64 bit seçersen 5 karakterli bir şifre yazmalısın örneğin ab123 eğer laptopun çevredeki kablosuz ağlarıda algılıyorsa modeminin channel ayarını çevredekilerden uzak bir kanala çek.