modemin ustunde ethernet lobu yeşil yanıyo bu modem 10 mbps bağlatıya sahip anlamında fakat arkadaşim aynı modemi kullanıyor ve onda turuncu yanıyor buda 100 mbps bağlantı olduğunu gosteriyor
ikimiz de internet bağlantısı aynı fakat bu ayrım neden kaynaklanıyor ve nasıl çözülür (msn de goruntulu konuşurken sorun yaşiyorum)
herkese teşşekkurler
quote:
Orjinalden alıntı: ezmoce
ben zyxel prestige 600 modem kullanıyorum
modemin ustunde ethernet lobu yeşil yanıyo bu modem 10 mbps bağlatıya sahip anlamında fakat arkadaşim aynı modemi kullanıyor ve onda turuncu yanıyor buda 100 mbps bağlantı olduğunu gosteriyor
ikimiz de internet bağlantısı aynı fakat bu ayrım neden kaynaklanıyor ve nasıl çözülür (msn de goruntulu konuşurken sorun yaşiyorum)
herkese teşşekkurler
usb den baplantı yaptıysan diyebilir bu şekilde veya driver da da hata olabilir tavsiyem modemle ilgili bütün driverleri bilgisayardan sil ve sadece ethernet bağlantısı yap düzelir
quote:
Orjinalden alıntı: aston
quote:
Orjinalden alıntı: ezmoce
ben zyxel prestige 600 modem kullanıyorum
herkese teşşekkurler
usb den baplantı yaptıysan diyebilir bu şekilde veya driver da da hata olabilir tavsiyem modemle ilgili bütün driverleri bilgisayardan sil ve sadece ethernet bağlantısı yap düzelir
geçici olarak iki bilgisayar bağlanıyor biri usb den bağlanıyor onu devreden çikarsam bile birşey değişmiyor
normalde sana 10mbit haylihayli yeter bence sorunun kaynağı ora değil.
quote:
Orjinalden alıntı: mutimuti
normalde sana 10mbit haylihayli yeter bence sorunun kaynağı ora değil.
walla ne bilim hızını internette test ettim 883 mbps iken msn de goruntulu konuşma esnasında tıkanmalar yaşanıyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme