Şimdi Ara

Zyxel EX3301-T0 Wifi 6 AX1800 router kullanıcılar kulübü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Niye bu popüler değil yeterince? Oysa çok güzel bir cihaz. VMG3625-T50B ile aynı kasa kullanılmış, fakat daha gelişmiş wifi 6 ve açılıp kapanabilir ayak konulmuş. çok şık bir cihaz. Gerçekten Wifi 6 yı çok güzel veriyor. Iphone 12 ile gerçekten 1gbit hız almışlığım var.

Zyxel EX3301-T0 Wifi 6 AX1800 router kullanıcılar kulübü

Muhtemelen yine VMG3625 gibi 900MHz çift çekirdekli bir işlemci olabilir. Genelde bu kullanılıyor, Türktelekomun diğer ürünlerinde de bu kullanılmıştı. Econet EN7516GT sanırım.

• Fiber geçtikten sonra bu modemi verdiler. Ancak üstünde EX3301-T0-V0.28-20231120 yazılımı var.

Biz güncelleyemiyoruz tabii cihaz Türk Telekom cihazı olduğu için.

Sizlerdeki son sürüm nedir?

• beyaz renkli ama aslında siyah bir tt kölesi ex3301

(köle isaura 1984, ne diziydi ama ) Zyxel EX3301-T0 Wifi 6 AX1800 router kullanıcılar kulübü 

• Bu routeri süperonline kullanmak istiyorum.Kullanan arkadaş varmı?

Sn.CSB yazmayan adam hızlarınız çok iyi bende yüksek hız alabilecğim farklı routerlere bakıyorum.Size zahmet arayüze bakabilirmisiniz vlan id açıkmı , kapama veya 1 yazma imkanı varmı?Resim atabilirmisiniz?

• Bu modem bende de var. Masaüstü pcde Asus AXE5400 6E ağ kartı kullanıyorum. Ama 6Ghz bandında bağlanmıyor. Bağlantı ağ bandı wifi özelliklerinde 5ghz görünüyor. 6Ghz bandında bağlantı kurmanın özel bir ayarı mı var acaba? Bu modemde 6Ghz bandında ağ bağlantısı kullanan oldu mu?

• umtsyl kullanıcısına yanıt
    6 ghz wifi7 ile gelen bir ozellik ve galiba ulkemizde de yok diye biliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Michael Scofield kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Ben de teknoloji konusunda araştırma yaptım biraz. 6E Routerlar da varmış ve tabi Wifi 7 lerde. Bu modem için böyle bir bant söz konusu değil. Artık Wifi 7 bir routera geçip deneme yapacağım. Bilgi için teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu ürün mü daha iyi yoksa TP link ex 20 ax 1800 mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bodysolid B kullanıcısına yanıt

Bu daha iyi bence, WOL özelliği kapatılmamış Zyxel'de. TP-Link'e göre daha fazla özellik var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.