Şimdi Ara

HORTLATMIŞLAR Zyxel Multy M1 Dual-Band 4 Port Wifi 6 AX1800 Mesh Router 3'lü 1800 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.108
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HORTLATMIŞLAR Zyxel Multy M1 Dual-Band 4 Port Wifi 6 AX1800 Mesh Router 3'lü 1800 tlwww.hepsiburada.com
    Zyxel Multy M1 Dual-Band 4 Port Wifi 6 AX1800 Mesh Router Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/zyxel-multy-m1-dual-band-4-port-wifi-6-ax1800-mesh-router-3-lu-p-HBCV00005AZKOB?magaza=Hepsiburada

HORTLATMIŞLAR Zyxel Multy M1 Dual-Band 4 Port Wifi 6 AX1800 Mesh Router 3'lü 1800 tl

Konusu var https://forum.donanimhaber.com/zyxel-wsm20-multy-m1-openwrt--158095233?utm_source=donanimhaber&utm_medium=rule&utm_campaign=feed

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky_balbao -- 8 Ağustos 2024; 13:32:38 >

• Zyxel’in app’i beş para etmez, cihazı da bir o kadar berbat. Almayın aldırmayın paranız cebinizde kalsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shrikeen kullanıcısına yanıt

arayüz yazılım eksik yetersiz olabilir openwrt kurulabiliyor en azından diğerleri gibi tek çekirdek 128 mb ram değil çift çekirdek cpu 256 mb ram ile geliyor modemde donma yok kilitlenme yok şişme yok diğer modemlerin arayüzüne bile ulaşılamıyor modemi resetleyim bi tabiri kalktı bende HORTLATMIŞLAR Zyxel Multy M1 Dual-Band 4 Port Wifi 6 AX1800 Mesh Router 3'lü 1800 tl 

çift çekirdek cpu 256 mb ram ile gelen daha iyisi benzer fiyata varsa paylaşın lütfen

• bu orjinal yazılımı mı yoksa openwrt mi

• unununium U kullanıcısına yanıt

orjinal openwrtyi kendin kuruyorsun

• rocky_balbao kullanıcısına yanıt
    cihaz bende var hocam daha openwrt kurmadım ama kurabilirim ondan soruyorum sen kurdun mu performansı nasıl mesh wifi konusunds iyi mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modemi bende kullanıyorum. Gayet stabil çalışıyor. Eskiden Zyxel e olan ön yargımı giderdi diyebilirim.

programı da güzel ve kullanışlı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mirrorihsan88 M kullanıcısına yanıt

Ne iyi ettiniz de yazdınız hocam. Fikirlerinize ihtiyacı olanlar olabilir

• Bu hafta sprun yaşadım RMA sürecine girdi değişim ürün gelecek ve geçici olarak eski keenetic mesh sistemine geçtim.... arkadaşlar multy m1 öyle iyi bir nimetmiş ki kaybedene kadar farkına bile varamamışım. Özellikle bu fiyata obss, ofdma uplink&downlink, mu-mimp uplink&downlink. Bence kesinlikle deneyin. Fiyatına göre çok çok kıymetli bir ürün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.