Şimdi Ara

ZyXEL NBG-417n YARDIM LÜTFEN !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu modemi aldım.Ayarlarını yaptım IP'sinden girdim.Masaüstü PC'ye bağlıyorum nete giriyo ama laptop'umdan bağlanamıyorum bi türlü.Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.1 aydır uğraşıyorum ürünü değiştirdim yine olmuyo.Setup yüklemedim masaüstünede laptopada ama masaüstünde net var laptopa net gelmiyo.Galiba laptopa setup yüklemem lazımmış ama yanındaki cd'de setup falan yok dökümanlar var cd içinde.Ayrıca Uydunet kullanıyorum bu modemın yanında bı aparat modem daha var gibi onuda baglıyorum bütün ışıklar yanıyo ama laptopa net gelmiyor.ALLAH'ınızı severseniz bana yardımcı olun artık duvara fırlatıcam bu modemi :((( Şimdiden teşekkürler ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiracLe1991 -- 14 Haziran 2011; 1:10:08 >

• bu ürünü uydunet ile kullanmak için router moda alman gerekmekte router modda çalışmayı anlatan dokğmana aşağıdaki linkten erişeilirsin ap modunda kullanırsan 1 bilgisayar çıkar diğer bilgisayarlar çıkmaz öünkü kablonet 1 ip veriyor bu ürünün kablonet modemlerle birlikte verilmesinin sebebide o router özelliği olması şunuda unutma router moda alıp ayarları yaptıktan sonra kablonet modemden çıkan ethernet kablosunu nbg cihazının wan portuna takıyorsun sonra kabloneti arayıp ip adresinin resetlenmesini istiyorsun resetleme işleminden sonra birden fazla cihazla hem kablolu hemde kablosuz nbg üzerinden internete çıkarsın.

ftp://ftp.zyxel.com.tr/Teknik_Dokumanlar/Wireless/nbg417routerkurulumu.doc

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.