Şimdi Ara

zyxel prestige 662HW-61 modemi acces point olarak nasıl kullanırım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evimde airties RT 211 modem mevcut.. kablo ile zyxel prestige 662HW-61 modeme bağlamak istiyorum zyxel prestige 662HW-61 modemin acces point görevi görmesini istiyorum.. fakat zyxel içinde bir ayrı WPA2 şifre kullanmak istiyorum.. bu mümkünmüdür ve bana konuyla ilgili yardımcı olabilirmisiniz? şimdiden teşekkür ederim..

not : airties modemde kablosuz köprü için yine aynı marka bir acces gerekliymiş ama ben kablolu kuracağım!

• Access point olarak kullanmak istedigin modemin DHCP servisini kapat.
    DHCP olarak Relay Agent sec ve modemin ip adresini ver.

Daha sonra wep mi wpa mi ne istiyorsan artik AP olarak kullanirsin.

Bu arada modeme static ip vereceksin tabii gateway olarak yine diger modemin ip adresini ver.

Kolay gele.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nulkarp -- 25 Haziran 2011; 4:36:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snl_

evimde airties RT 211 modem mevcut.. kablo ile zyxel prestige 662HW-61 modeme bağlamak istiyorum zyxel prestige 662HW-61 modemin acces point görevi görmesini istiyorum.. fakat zyxel içinde bir ayrı WPA2 şifre kullanmak istiyorum.. bu mümkünmüdür ve bana konuyla ilgili yardımcı olabilirmisiniz? şimdiden teşekkür ederim..

not : airties modemde kablosuz köprü için yine aynı marka bir acces gerekliymiş ama ben kablolu kuracağım!

endostum benimde yapmak istediğim aynen bu bendede zyxel 662hw-61 kablosuz 4port modem + airties rt-103tt tek port kablolu modem var bende airties modemi masaüstünde kablolu olarak zyxel i ise kablosuz olarak laptopta kullanmak istiyorum fakat cevap fazla açıklayıcı olmamış yardımlarınızı bekliyorum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.