Şimdi Ara

Zyxel vmg3312-b10a v2 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Modemi almayı düşünüyorum 248 tl hepsiburada.com. Bulunduğumuz yere yeni fiber gelecek,zaten modemi de kopma filan olduğu için değiştirmeyi düşünüyordum. SİZCE BU MODEM NASIL YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

http://www.hepsiburada.com/zyxel-vmg3312-b10a-v2-300mbps-kablosuz-5-port-2x5dbi-2xipsec-vpn-1xusb-wps-gigabit-ewan-fiber-destekli-vdsl2-adsl2-modem-router-pm-bd803159

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canalan31 -- 2 Haziran 2017; 23:20:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler bu modemi alıcam yorum bekliyorum güncel

• Güncel

• Bilen kullanan yok mu

• Tavsiye etmiyorum, aldığım günden beri resette geç IP buluyor, splitter olmadan internetim gidiyor bazen ışık yanmıyor, değişik bir ürün.
  • Anladım hocam bende TTnet in verdiği modem var. Onun yerine almayı düşünüyordum, başka önereceğiniz var mı? İş görmezse bunu almayım

• Canalan31 C kullanıcısına yanıt
    Pek bilgim yok, ben de satış yetkilisinin tavsiyesi üzerine almıştım. Asus kullanıpta memnun olan var konularda, sıcak bakabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    zyxel Vmg3312-b10b hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamam hocam ilginiz için çok teşekkür ederim

• Bende çok memnunum aksine bu üründen. Bir problem yaşamadım tavsiye ederim.
  • Ürünü kargoyla beraber 225 liraya aldım hepsiburada.com dan. Kargoya verilmedi hala ayın 15 ine kadar tedarik süreci var. Bakalım artık bekliyorum... :)

• Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı yaratmadı. Gayet istikrarlı çalışıyor. Sinyal kuvveti bakımından bir şey diyemem çünkü bizim evde denediğimiz bütün modemler üst seviye bir performans gösteremedi. Keza bu modem de öyle. Ama sıkıntı bu modemde değil çevrede wifi kullananlarda ve evin yapısında. Aldıktan sonra pişman edecek bir ürün değil. Herkese rahatlıkla tavsiye edilebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam memnun musunuz cihazdan?
  • Valla iyiydi fakat cihaz yandı elektrik kesintisinden. Garanti de olmadığı için çöp oldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.