Telnette aç ve supervisor şifre ile oturum açmaya çalış. Açmaz ise sen yanlış şifre almışsın. Hadi supervisor için web arayüz kapalı oldu diyelim telnet kapalı değildir ki kimse de demedi 9.2 ye yükselten lerden < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
# ZyXEL VMG3625-T50B MODEM/ROUTER KISA İNCELEME, KARŞILAŞTIRMA, YORUM (146. sayfa)
-
-
Sanırım DSL sürümü büyük sıkıntı yapıyor. 11 SNR 8 oldu ben yüklediğimde. Benim hat skabil olduğu için çok fazla dağılma görmedim ama bir çoğu kopmalardan şikayet etti yanılmıyorsam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Merhabalar, supervisor ile işlem yapamadım ancak sizin dediğiniz FTP üzerinde değişiklik yaptım ve admin üzerinden 7.3 dönüş yapabildim. Sizede zahmet verdim kusura bakmayin. Ben daha önce 8.3 kullanıyordum oda baya sorunsuz bir yazılımdı, neden 7.3. ikiside aynı diye biliyorum. Supervisor ile bir türlü giriş yapamadım olmadı 7.3 yine olmadı eksik yaptığım birşey yok ancak herhalde beni modem yeni revizyon olabilir emin değilim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pasa86 -- 13 Ekim 2024; 17:20:51 >
Ne kusuru amacımız yardımcı olmak sadece.
Supervisor şifresine gelince sanmıyorum yeni versiyon vs olmasını. Çünkü seri no üzerinden belirleniyor root şifresi belirli algoritma ile.
Modemin arkasında seri nosu var arayüzle uyumlumu bir bakın. Yara bana özelden atın ben deneyeyim bakalım aynımı çıkıyor ( vermezseniz alınmam 😁)
8.3 sürümünde dsl sürümü değiştirilmiş. Bu sebeple yani 7.3.CO DSL için çok çok iyi sorunsuz bir sürüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aklınyolubir -- 13 Ekim 2024; 20:20:25 >
Özelden atmasına atarım sıkıntı değil ama cep numaramı eklememi istiyor donanımhaber her yere eklemek istemiyorum sonra başa bela oluyor numara olayı kimse ben verdim demiyorda sağdan soldan mesaj geliyor. Zaten artık admin ftp üzerinden hallederim umarım yeni versiyonları daha iyi olur gerçi daha ne kadar firmware verecekler biliyorum. Çünkü son yazılımda menüyü baya geliştirdiler.
Sıkıntı yok. Dedim ya alınmam diye 🙂
Sizi kastetmiyorum ama herkesin güvenlik anlayışı farklı ve ben buna saygı duyuyorum baştanda dedim.
Supervisor şifresini öğrenmenizi isterim tabiiki.
Çünkü root girişi ile admin girişi çok farklı.
Özellikle telnet kullanma konusunda bambaşka özellikler oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aklınyolubir -- 14 Ekim 2024; 10:58:0 >
Bu sabah 8.3 den 9.2 C0 sürümüne geçtim. Şuanlık bir sorun ile karşılaşmadım.Güncelleme yaptıktan sonra modemi resetleyip tekrar kurdum.
8.3C0 Değerleri
9.2C0 Değerleri
Kablolu Hız Testi
Kablosuz Hız testi 2.4 GHZ
Sizden bir isteğim olacak. Bana 5 GHZ Wifi ayarlarınızı atar mısınız? MHZ kısmını kaç yapmalıyım merak ediyorum.
Modem en dip odada pc nin yanında. Evin ortasında oturma odasında menzil çok düşüyor. 1 Duvar benim oda var sonra koridor sonra 1 duvardan geçip oturma odasına geliyor sinyal yani 2 duvar geçiyor. Normal mi?
2.4 GHZ de bir problemim yok.
-
MHz yükseldikçe dalga boyu büyür bu nedenle daha fazla band genişliği sağlar ancak çekim mesafesi düşüktür. Sorun yok kısa mesafede 5, uzak mesafeden 2.4 kullanılması normal yapmanız gereken herhangi bir ayar yok.
stabil değil internet çok yavaş çalışıyor gibi geliyor bana. bu sürüm daha iyi
-
frekans arttıkça dalga boyu küçülür, bant genişliği IEEE'nin tahsis ettiğiyle sınırlıdır, yüksek frekansta elektromanyetik girişim artar. biraz meraklı bi arkadaşa benziyorsun mu-mimo, ofdma, qam gibi konuları araştırırsan daha detaylı yanıtlar bulabilirsin.
-
9.3 ün config dosyası nasıl bilmiyorum ama 7.3 ve 8.3 de bölgeyi bo (bolivya) olarak girip tekrar modeme yüklemeyi deneyebilirsin. konuda menzil arttırımını ara. bu arada şuanki 5 ghz ayarların en iyi menzili veriyor.
-
Ben her reset sonrası uğraşmamak için ROMD ye Bo yu işlettim.
2.4 ve 5 GHz de Bolivya ayarlarım. 2.4 GHZ de ciddi sinyal artışı oluyor 5 GHz çok belli olmasada .
Düzeltme: Ben Bolivya ayarlarını terketmişim.
Yeni ayarlarımı PH (Filipinler) yapmışım uzun zaman önce şimdi ihceleyince farkettim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aklınyolubir -- 21 Ekim 2024; 0:0:35 >
Yazılımı kaldırmışlar sitesinden. Bu demektir ki yeni yazılım gelecek yine
Hangi yazılımı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Abpm9.2CO yu
Burada artık yazılım eskisi bile yok
https://www.zyxel.com/global/en/support/download?model=vmg3625-t50b
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aklınyolubir -- 24 Ekim 2024; 22:30:47 >
Bende görünüyor www.zyxel.comKütüphaneyi İndirin | Zyxel Networkshttps://www.zyxel.com/tr/tr/support/download?model=VMG3625-T50B
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
ama o site tr, diğeri global. global'de indirilebilir bir fw yok şu an. ya bu modelin konusunu ne zaman görsem, modem web arayüzünün iticiliğini, kemiklerime kadar hissediyorum. yani kusura bakmasın kimse ama ne bileyim ya bana gerçekten çok itici geliyor.
-
C0 global sürüm değil mi? İndirilebilir fw var.
Evet ya Tp-link Archer web arayüzü daha iyi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
.yani değil tp-link tüm üreticiler bir araya gelip yarışma yapsalar, zyxel'in bu modem için dizayn ettiği web arayüzü son sırada y er alır.
https://www.zyxel.com/uk/en-gb/support/download?model=vmg3625-t50b&form=MG0AV3
global'de 9,2 sürümünü kaldırmışlar. halbuki halen en geçerli sürüm 9,2.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X