Zaten globalde kalktığı için yeni sürüm geleceğine inanıyorum bende. Yoksa TR için çokta umurlarında olmaz yani. TR üzerinde kalkmayışından belli. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
# ZyXEL VMG3625-T50B MODEM/ROUTER KISA İNCELEME, KARŞILAŞTIRMA, YORUM (147. sayfa)
-
-
bir link vardı. bu konuda gördüğümü sanıyordum ama 118 sayfayı hatim ettim göremedim. 8 sürümüne gelince daha ilerisine bakmaya gerek görmedim. acaba öbür konuda mıydı? indirilebilir tüm firmware'lerin olduğu bir sayfa ve tüm yılları görebiliyorduk. yani hangi firmware hangi tarihte çıktı ise o tarihe kadar geriye gidilebiliyordu. baya bir mücadele verdim ama o kütüphaneyi bulamadım. acaba login mi olmak gerekiyordu diye şu an düşünüyorum ama sanmıyorum. neyse emea'da linkini buldum. kaldırılmamış hala duruyor.
https://www.zyxel.com/service-provider/emea/en/products/dsl-cpe/vdsl/vmg8623vmg3625emg5523emg3525-t50b-series#resources_downloads
https://spdl.zyxel.com/VMG3625-T50B/firmware(public_version)/VMG3625-T50B_5.50(ABPM.9.2)C0.zip
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok bu sayfa değil. aşağıdaki verdiğim link, 23 ekim 2024 "latest releases" genel olarak güncelleme görmüş cihazları gösteren son sayfa. benim dediğim bu sayfanın bir benzeri ama gün bazında eski tarihleri görebilecek şekilde geriye doğru gidebildiğini düşün. aşağıdaki linkte açılan sayfada geriye klik atılabilecek sekmeler neden yok bilmiyorum. ama böyle bir sayfa var.
https://www.zyxel.com/global/en/support/download
-
-
Bence en sağlıklısı deneyerek tecrübe etmen.
Üstadım vakit ayırıp geri dönüş yaptığınız için evvela teşekkür ediyorum geç yazdığım için de kusura bakmayın şimdi fırsat bulabildim
Üstadım aslında bizim deneme yanılma yoluyla değilde net olan bilgi ile hareket etmemiz aslında daha iyi olur o yüzden sizlere de durumu iletmek istedim benim bağlı olduğum saha dolabının Üreticisini modemin arayüzünden öğrenebildim ama internette bu teknolojileri destekleyip desteklemediğine dair net bilgiler bulamadım
tam olarak hangi teknolojileri desteklediğini bilirsem ona göre onları aktif Edip diğerlerini devredışı bırakmak istiyorum uğraşım bu yönde ama işin içinden çıkamadım
Bence bu yanlış fikir. Çünkü düz mantıktır bu.
Oysa daha birçok etken neden var interneti sağlıklı kullanma mevzuunda.
Mesela VDSL hattının kalitesi.
2 ki hepimizin ipv4 eksikliği yüzünden kullanmak zorunda olduğumuz CGNAT. Sonuçta evlerimizde bir modem var olsada bizler ISS sağlayıcının modeminde birer yerel kullanıcıyı aslında. Benim uyumsuz modemim o anda o ağdaki kullanım yoğunluğu düşük olduğu için sizin mükemmel uyumlu modeminizin ISS ağ trafiğindeki ayırı yoğunluğa denk gelmişse sizden daha iyi performans verebilir.
Yani çok güzel çok hızlı çok sağlam araba olması işe yaramıyor. Çünkü o arabanın gideceği yol tek tip değil. Bazen otoban bazen Asfalt bazen şose olabiliyor. Hepsinin ortasında bir araba seçerseniz kanaat edersiniz. Yoksa hız seçerseniz köy yoluna geldimi araba o hızda pert olur yada sağlamlık seçerseniz otobanda 50 ile gitmek zorunda kalırsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aklınyolubir -- 27 Ekim 2024; 21:37:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok haklısınız üstadım bu sistem bu düzen böyle gelmiş uzun zamanda böyle gidecek gibi görünüyor
sizin bana tavsiyeniz nedir acaba modemin bu gelişmiş arayüzündeki teknolojiler hangileri ya da hangisi bizim ülkemizde kullanılıyor acaba bana hangilerini kullanmamı tavsiye edersiniz
yeni güncellemedeki dsl güç kaybı için hotfix vs planlamıyor mu bu zyxel?
-
7.3 den sonra dsl stabil olmadı. Test edilmiyor mu anlamadım ?
Valla kardeşim bu modem çıktığından beri bir tane düzgün sorunsuz bir yazılım çıkmadı çıkan yazılımlarda hem geç hem de sorunlu geldi ben ilk defa Zyxel marka ürün aldım o da bu oldu Türknet uygun fiyata satıyor diye almıştım ama bir daha asla kesinlikle bu Zyxel markasından ne modem alırım ne de menzil genişletici ne de başka bir ürününü. Firmanın cihazlarına verdiği yazılım desteği sıfır gördük işte ne mobil uygulaması var ne güncelleme geliyor ahaa gelenler de hep sorunlu ben kimseye tavsiye etmiyorum bu markayı gidin sürekli yazılım desteği veren bir markadan alın modeminizi. Cihazda düzgün bir yazılım olmadıktan sonra hiçbir halta yaramaz.
-
Arkadaşlar bu modemi bana kablonet kiralık vermişti yaklaşık 2 aydır 3 4 dakikada bir internetim 10 saniye kopup tekrar geliyor. Modemin ışıkları bu sırada hep yeşil hiç kırmızı olduğu olmadi. Ne yapabilirim? Kanal ayarlarını değiştirince bazen 2 3 saat sorunsuz oluyor sonra tekrar eskiye dönüyor.
-
Hat mı yoksa wifi mı?
Wifi ise 2.4 ghz ve 5 ghz ağlarını ayırıp farklı isim verin, sonra hangisine istiyorsanız ona bağlanın.
Dediğiniz gibi ayrı ayrı hocam örnek veriyorum Twitter veya Instagram da gezerken 10 saniye fotoğraflar yüklenmiyor sonra geri geliyor 2.4 ve 5ghz için durum ayni. Wifi simgesi hep bağlı gösteriyor. Bazen siteler açılırken takılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rester -- 21 Kasım 2024; 19:59:1 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şayet ipv6 ISS tarafından verilmiyorsa yada kesintili ise Ağ-Ev Ağı- İpv6 kutucuğunu boşa tıklayarak deaktif edin.
Bu sorun genelde İpv6 aktif olan ISS lerde kesinti sorun vb olduğunda oluyordu
Ben yaşadım böyle düzelttim sorunu.
Hocam dün kapattim o dediğiniz özelliği yine ayni modemi formatlicam olmazsa müşteri hizmetlerine bildircem. Daha önce söyledim adamlar sistemden bakıp sizin internet hiç kesintiye uğramamiş diyor 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben bu modemin kaç tane anteni olduğunu merak ediyorum.
Ve her bir anten kaç dbi?
2x 2.4GHz , 2x 5GHz pcb mikroşerit anten
-
5 DB antenleri. Çubuk olarak yok ama bayağı iyi yayın gücü var. Tabii çoğumuz ayarları Filipinler Bolivya yaptığı için Max ayarda kullanabiliyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X