Nasıl ayarı Bolivya veya Filipinler yaptınız? Öyle yapınca çekim mesafesi mi artıyor? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
# ZyXEL VMG3625-T50B MODEM/ROUTER KISA İNCELEME, KARŞILAŞTIRMA, YORUM (148. sayfa)
-
-
Conf dosyasını indiriyorsun yedeğe sonra tekst olarak açıp 2.4 ve 5gh olarak aratıp oradaki Zyxel country kod daki DE\ olan yeri PH yada BO olarak değiştiriyorsun sonra geri atıyorsun modeme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cihazdan memnunum 3-4 sene olacak kullanalı tık demedi. Hala sapasağlam çalışıyor. Bu aralar gözüm TP-Link VR2100'e kayıyor. Ne dersiniz? 75/15 Mbit paket kullanıyorum VDSL.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni yazılım gelmiş. 9.3CO
Lakin Bug düzeltmeleri dışında değişiklik yok. DSL sürümü ve wlan kod aynı kalmış.
Sadece 3g dongle sürümü değişmiş.
Bu arada 12.4 SNR 9.3 ile 8.7 ye düşüyor yine.
Yani 12 SNR altı olan yüklemesin bence. Sıkıntı çıkarabilir.
zyxelVMG8623/VMG3625/EMG5523/EMG3525-T50B Serieshttps://www.zyxel.com/service-provider/emea/en/products/dsl-cpe/vdsl/vmg8623vmg3625emg5523emg3525-t50b-series#resources_downloads
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aklınyolubir -- 28 Kasım 2024; 4:18:14 >
-
7.3C0'da olan dsl driver gelmediği sürece şu yazılım güncellemeleri boşa. VDSL kullanan hiç kimse 7.3C0 yazılımından sonrasını yüklememeli. Router olarak kullananlar deneyebilir.
-
https://www.akakce.com/modem/en-ucuz-zyxel-vmg3625-t50b-1200-mbps-vdsl2-fiyati,873225930.html
Modem yeniden satışa çıkmış galiba.
Hocam anlattığın şekilde bende sorunsuz bir şekilde geri dönüş yaptım. Eline sağlık.
Yanlız fiberde snr değerlerine nereden bakacağımı maalesef henüz bulamadım. Comnet kapatılınca Turknet'e geçtim. Turknet de anlamsız bir şekilde günde 4-5 kez internetim kopuyor. 9.3 den 7.3 düşürdüm bide böyle deneyeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Section8 -- 17 Aralık 2024; 15:48:41 > -
Fiberde SNR değeri diye birşey yok bildiğim kadarı ile. Kullananlar söyleyebilir. SNR DSL için geçerli Signal noise margin yani hattın gürültü değeri bildiği bildiğim.
2-3 senedir her sürüm çıktığında güncelliyorum açıkçası hiçbir sorun yaşamadım SNR seviyeleri de hep aynı yerlerde. Şu anda 9.2 var 9.3 çıktığını yeni gördüm ona geçelim bari.
-
Hocam stabil yazılım tecrübeniz hangi sürümü ? Hangi sürüme güncelleme yapayım ?
Bir de güncelleme sırasında fabrika ayarlarına geri dön kısmını seçmiyorduk değil mi sanki eskiden öyle bir sorun var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Maalesef netiniz VDSL ise 7.3CO dışında stabil seçenek yok. Mevcut Download SNR değeriniz 20 ve üzeri ise belki değişebilir 9.3CO da, ama bende o imkan olmadığı için deneyemiyorum.
En de 23-24 arası kışın , yazın 8-9 a düşüyor , kutu duvarda ve güneşe bakıyor sanırım aşırı ısınma sonucu berimi düşüyor , kışın sürekli 20 üzerinde oluyor . Downgrade imkanı varsa , denerim size de haberdar ederim yaptığımda . Bu arada bağlantım Vdsl
Acaba 9.3co, 7.3 dsl driverları ile yeniden derlenebilir mi? @aklınyolubir
-
Aklımdan geçmiyor değil. Ama zahmetli işler bunlar. Birde PC sorunlu benim. Gerçi bir kaç defa web arayüzünü değiştirip sonra tekrar derledim ama bu derlenen dosya geri yükleyemedim. Daha üst seviye adam işleri yani. Bizim çapımızı aşar. Biz faydalı birşey keşfedersek bu uzmanlığımzdan değil şansımız yaver gitmiştir 😁
Var.Geri sayfada bunu anlattım. FTP üzerinden modeme ulaşım ve FW klasörüne 7.3CO yapıştırmak. Hepsi bu.
Var olan dosyayı yedek alıp , downgrade yapsam ?
Öyle bişi yok 😁
O var olan dediğin sadece ayar dosyası sistem dosyası değil 🙂
Merhaba EX3501-T0 modemini arkadaşım kullanıyor fakat 2 saat uğraştım son adımda ayarlar kaydedilmedi acil destek beklemekteyim yardımcı olur musun? modeme root ile giremiyorum şu 2 linkte konudaki arkadaşlar anlatmış ama bir türlü halledemedim bilgin varsa yardımcı olur musunuz? global firmware yükleyip olmazsa eğer dns değiştirmek istiyorum çözemedim. linkteki konular başka modem ama süreç aynı ilerliyor
technopat sosyalTurk Telekom Zyxel EX3301-T0 Root erişimi nasıl sağlanır?https://www.technopat.net/sosyal/konu/turk-telekom-zyxel-ex3301-t0-root-erisimi-nasil-saglanir.2855913/techolay sosyalRehber: Türk Telekom ZyXEL EX3301-T0 Root Şifresi Nasıl Öğrenilir?https://techolay.net/sosyal/konu/turk-telekom-zyxel-ex3301-t0-root-sifresi-nasil-ogrenilir.66788/
-
murat bey yardımcı olur musunuz
Yalnız o sitedeki ex3501 şifrenin vmg3625 ile
alabldiğine dair elimde veri yok. Uymayabilir yada yanlış olabilir. Şayet doğru ise ,şifre doğru olsa bile ROOT hesabı kapalıymış aktif etmen gerekiyormuş. Bu modemle alakalı hiç bilgimde yok ayrıca. PC im bozuk olduğu eskisi gibi herşeyi kurcalayamıyorum
.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X