Şimdi Ara

# ZyXEL VMG3625-T50B MODEM/ROUTER KISA İNCELEME, KARŞILAŞTIRMA, YORUM (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.965
Cevap
55
Favori
173.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba bu modemin en kararlı sürümü hangisi acaba 9.0 yükledim sürekli her bağlantıda şifre istiyor.

şuradaki yöntemle her sürümü yükleyebiliyorum.

# ZyXEL VMG3625-T50B MODEM/ROUTER KISA İNCELEME, KARŞILAŞTIRMA, YORUM
    # ZyXEL VMG3625-T50B MODEM/ROUTER KISA İNCELEME, KARŞILAŞTIRMA, YORUMturknet iletişim hizmetleri a.ş.
    ZYXEL VMG3625-T50B Firmware Güncelleme Hatası
    https://forum.turk.net/t/zyxel-vmg3625-t50b-firmware-guncelleme-hatasi/44345/10
  • 6.0 versiyonunu aradım hiç bir yerde yok buraya atabilecek var mı?

9.0 yükleyine başka sürüm kabul etmiyor önceki sayfalarda yazılanları okudum ama bir şey anlamadım ftp den yükleme falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sile -- 5 Ekim 2024; 16:25:8 >
  • Current Firmware Version: V5.50(ABPM.2)G0

• sile S kullanıcısına yanıt

Hiçbirşey anlamadıysanız abpm6.0CO da sizin için anlamsız. Çünkü abpm9.2 den dönebilmeniz için 143 cü sayfadakileri yapabilmeniz gerekiyor.

Zaten onu yapabilirsiniz 7.3CO ki en iyi sürüm yükleyeceksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fsh77 kullanıcısına yanıt

Abpm 7.3CO ya yükseltme yapın en iyi sürümdür kendisi.

Bunun için telnet ile bağlanıp

zycli fwidcheck off

Zycli modelcheck off

Komutlarını alrı ayrı girdikten sonra arayüzden 7.3 Co yu yükleyebilirsiniz.

• aklınyolubir kullanıcısına yanıt

şimdilik bir sorun yok,genel kurala uyarım hep;

Çalışıyorsa elleme :)

Hocam Yanıt için teşekkürler 143.sayfadakileri herkes yapamaz benim gibi ,daha önceden yedeğim var onun üzerinden düzenlemeye kadar yapabilirim ama ftp den yükleme nasıl olacak sonraki aşamaları anlayamadım keşke youtube dan nasıl yapıldığını anlatan video çekseniz çok kişinin işine yarardı.# ZyXEL VMG3625-T50B MODEM/ROUTER KISA İNCELEME, KARŞILAŞTIRMA, YORUM 

ftp ile girince pwd komutunu gir. hangi klasörü gösteriyor ise oraya firmware dosyasını kopyala örneğin: ras.bin sonra bin komutunu ver. dosya göndermeye hazır. put "dosyanın bulunduu klasör\ veya / bunu hatırlayamadım şu an # ZyXEL VMG3625-T50B MODEM/ROUTER KISA İNCELEME, KARŞILAŞTIRMA, YORUM sonra da dosyanın ismi ras.bin böyleydi sanırım

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

Kızma ama çok güldüm gece gece 🤣

Adam bana tane tane göstere göstere anlatın diyor. Onu nasıl yapsın 😁

Buyur.senin için video çekip attım YouTube a.

Ama bana FTP nasıl oluyor dersen düşüp bayılacam bunu bil yani 😁

https://www.youtube.com/watch?si=Hp1G5j5GrARnCdCx&v=7DTnqf7f74U&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aklınyolubir -- 10 Ekim 2024; 1:35:28 >

Eline sağlık şimdi gördüm güzel çalışma olmuş gibi görünüyor en kısa zamanda deneme çalışıcam,

çok kişinin işine yarayacaktır.# ZyXEL VMG3625-T50B MODEM/ROUTER KISA İNCELEME, KARŞILAŞTIRMA, YORUM 

• Seri numarasını giriyorum bana farklı kombinasyonlar verdi bir kaç kez nerede hata yaptım anlamadım. Ssh ile kullanıcı adı root yada sueprvisor ile olmadı web arayüzünden giremedim nerede hata yaptım anlamadım. Versiyon 9.2. web arayüzünden supervisor kullanici adı ile giriş olmuyor mu ?

• Pasa86 kullanıcısına yanıt

Ben defalarca denedim bende hep aynı şifre çıkıyor. Doğru yani.

Web arayüzünde supervisor yazdığınızda klavye otomatik olarak boşluk ekliyor. Modem bu boşluğu karakter algılıyor ve kullanıcı adı yanlış diyor. Bu olabilir belkide.

Yani 9.2 web arayüz den supervisor girişi kapalı olabilir mi bilmiyorum. Ama telnet üzerinden supervisor ile girilebiliyor ise oradan conf dosyasını alabiliyorsunuz. Orada düzenleyip tekrar geri atabilirsiniz telnet üzerinden.

• Root şifresini aldıysanız bu işlemleri yapıp direkt telnet üzerinden cfg update yapabilirsiniz.

zycli cfgdump show current update

Bunu yazın ve çıkan conf textini kopyalayıp bir dosyaya kaydedin. İçerisinde FTP değişikliklerini yapın dosya adını backup_store.bin yapın kaydedin.
    Bunu web arayüz den atmaya izin verirse atın yoksa düzenlediğiniz teksti telnet üzerinden root şifre ile oturum açıp
    zycli cfgupdate komutunu girin
    Sonra o teksti yapıştırın.
    Not; telnet üzerinden kopyaladığınız text içinde # zycli cfgdump show current update yazan kısmı silmeyi unutmayın 🙂

Sanırım 9.2 ile birlikte alınamıyor.

• V550ABPM7.3C0 sürümünü paylaşır mısınız VMG8623-T50B veya vmg3625-t50b modem için

• https://download.zyxel.com/VMG3625-T50B/firmware/VMG3625-T50B_V5.50(ABPM.7.3)C0.zip

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

ilginiz için çok teşekkür ederim. Eski sürüme dönüş yaptım.

• 9.2'nin ne sorunu var ki? # ZyXEL VMG3625-T50B MODEM/ROUTER KISA İNCELEME, KARŞILAŞTIRMA, YORUM 

• 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.