Şimdi Ara

Zyxel Wap3205 Access Point Donma Sorunu Çözüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Zyxel Wap3205 v1 kullanıcısıyım ilgili Access Point i kullanmaya başladım. İlgili access point i hem AP modunda hemde Universal Repeater modunda çalıştırdım.

8 adet cihaz ile AP üzerinden modemi kullanıyordum. Ancak günde 1 veya 2 kez cihaz donuyordu, cihazın Zyxel sayfasında yer alan firmware son sürümünü yüklememe rağmen sorun çözülmedi,

Mevcut modemde sorun olabileceği düşünüp 3 adet modemle gerekli testleri yaptım ancak sonuç hep aynı oldu. Modemde bağlantı gitmiyor ancak access point donuyordu. Sorunun access point in adaptöründe olduğunu düşünüp yeni adaptör aldım ancak sorun halen çözülmedi.

En son artık dedim müşteri hizmetlerini arayalım. Konu ile ilgili WAP 3205 ürününe en fazla 7 kullanıcı bağlanabildiğini ve donma sorunu için yeni bir firmware olduğunu (en son firmware internet sitenizden yükledim dememe rağmen siz bunu deneyin dedi) söyledi.

Sonuç : ilgili firmware ü yükleyip Access point e reset atıp tekrar kurulum yaptıktan sonra sorunum çözüldü

Yarım merkezinin gönderdiği dosya : İndir

umarım yardımcı olabilmişimdir. Kendim baya uğraştım :((

• Vallaha birader bir yıldır aynı problem var, senin yaptıklarını benimde yapmam gerekiyordu, üşendim yapmadım. Emeğine sağlık Allah razı olsun. Şimdi güncelleme yapıyorum, eminim bu dakikadan sonra artık sorun çözülür...
     Zyxel Wap3205 Access Point Donma Sorunu Çözüldü
  • teşekkür ederim. yardımcı olmanın verdiği keyif anlatılmaz :)

umarım sorunlarını giderirsiniz.

iyi günler.
  • Josephanzel J kullanıcısına yanıt
    Ayni cihazi, universal repeater modunda kullaniyorum. son firmware yuklu 100BFR8C0

Paylastiginiz firmware bir onceki firmware yani 100BFR7C0

Universal repeater modunda da ayni sorun var mi? Yoksa sadece ap modunda mi var?

Eger var ise bir onceki firmware i yukleyecegim. TESEKKURLER.
  • Ben şuan ap modunda sorunsuz kullanıyorum.

sorun olmadığı için universal repeater modunda denemedim.

universal repeater modunda sorun yaşıyormusunuz
  • Josephanzel J kullanıcısına yanıt
    Yok hayir sorun yasamiyorum.
    Zyxel servisi size yeni cikan firmware yi degil de, bir onceki firmware yi yukletince dedim ki galiba sorun var. ben bir sorunla karsilasmadim :)

(cihaz universal repeater modunda)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıllar sonra benim de işimi çözdü . İşiniz rast gitsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Access point bağlantı sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.