Şimdi Ara

0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eiai1253 -- 27 Ocak 2018; 14:38:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arayanlar taşeron firma, iss'ler parayı basana bütün müşteri bilgilerini veriyorlar. TCK 136 ihlali nedeniyle savcılığa, 6563 sayılı kanun ihlali nedeniyle gümrük ve ticaret bakanlığına şikayet edebilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uyandınız mı ? tüm firmalar bu sakladıkları sizin kişisel bilgileriniz [datalarınızı] satıyorlar türk telekomuda türknetide turkcell'ide şirketler bunları alıp kendi firmalarına yönlendirmeye çalışıyolar çok şaşırmayın yani gereksiz yere telefonu açmayın açıncada hiç dinlemeden dinlemek istemiyorum deyip telefonu kapatın veya direk numara engelleyin geçen gün benide aradilar vodafone'dan müsait misiniz dedi evet dedim numaranızı bize taşimak istermisiniz dedi hayır dedim sebebi nedir dedi kurumsal turkcell müşterisiyiz dedim kapadı telefonu birdaha aramayacağina eminim bi kere arayani birdaha aradiğina denk gelmedim direk açıp ya reddediceksiniz yada sürekli sizi taciz gibi arayip duruyorsa en son çare olarak ya dalga geçiceksiniz yada telefonu açık bırakıcaksınız o konuşsun dursun siz dinleyin cevap vermeyin eninde sonunda kapatıcaktır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    0.5 mi 0.7 mi?
    14 yıl önce açıldı
    1.0 TSI YAZILIM?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.