1 Leveldan başlayıp 80'e kadar için yaklaşık 8.400.000.000 exp gerekmektedir Hergün ortalama 20m exp kasan birisi için 420 gün uğraşma gerekir görev v.s yapsa 300 gün olur Satmak isterse 80 level karakterini max 1000 Ytl'ye satar itemleriyle birlikte 3000 etse Yani ortalama aylık maaşı 300'nin altındadır Bir aylık asgari ücret 600+'dır
Bir karakteri 59'a kasmak 3 gündür Şimdi size soruyorum 59'mu 80'mi? Not:1-80 için en az 5 platinium alınması gerekir Exp Tablosu:
İnsanlar bunu 80 kasıp satmak için değil ; zevk için oynuyor
günde 20m exp 62 lwl den sonra sağlam exp clanda takılan biri için çok komik en az 40m 45m kasar ki platin pre ve görevlerle o 300 gün 150 güne iner bu bir oyun olduğunuda düşünmek lzm yani bu bir iş değil kişi kendi isteği ile zevk için kasıyor
80 LvL olup oyundan çok zevk mi almak daha önemli yoksa 59 LvL da bırakmak mı. Ayrıca oyunda samimi arkadaşların varsa bence xp kasması o kadar eziyet olmuyor. Şahsen bence 80 kasmak daha mantıklı. Ayrıca 80 LvL yapıp az czye insek bir sürü boss keseriz. Eğer az ticaretten anlıyorsak deli itemler alabiliriz ayrıca çevremiz olacağından dolayı 80 lvl birisinin sağlam itemleri olacağı kanısındayım. Sıkıldıktan sonra da itemlerle beraber sattığımızı düşünürseK en azından bence 2milyardan fazlaya satabilirz.. Şunu da belirteyim arkadaşım 70 LvL itemli charı 2milyara satmıştır. Düşün işte 80 LvL olduktan sonraki itemler ve np ile kaça satabileceğimizi.. Önemli olan item kasmak..
quote:
Orijinalden alıntı: Rîtchîe Blackmore
quote:
Orjinalden alıntı: plmpcity
Level kasmanın neresi zevkli bana bir anlatın lütfen z+r skill z+r skill z+r skill ...
Bunu onbinlerce kez yapması gerekir 80 level için
quote:
Orijinalden alıntı: RSnazdrovia
80 LvL olup oyundan çok zevk mi almak daha önemli yoksa 59 LvL da bırakmak mı. Ayrıca oyunda samimi arkadaşların varsa bence xp kasması o kadar eziyet olmuyor. Şahsen bence 80 kasmak daha mantıklı. Ayrıca 80 LvL yapıp az czye insek bir sürü boss keseriz. Eğer az ticaretten anlıyorsak deli itemler alabiliriz ayrıca çevremiz olacağından dolayı 80 lvl birisinin sağlam itemleri olacağı kanısındayım. Sıkıldıktan sonra da itemlerle beraber sattığımızı düşünürseK en azından bence 2milyardan fazlaya satabilirz.. Şunu da belirteyim arkadaşım 70 LvL itemli charı 2milyara satmıştır. Düşün işte 80 LvL olduktan sonraki itemler ve np ile kaça satabileceğimizi.. Önemli olan item kasmak..
bunun görevleride var dostum
quote:
Orijinalden alıntı: htahsin
quote:
Level kasmanın neresi zevkli bana bir anlatın lütfen z+r skill z+r skill z+r skill ...
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: htahsin
quote:
Zevkler tartışılmaz. Exp kasmak zevkli çünkü partyde arkadaşların varsa bir yandan sohbet bir yandan da xp kasmak bana sıkıcı gelmiyor. Yanına da kolayı aldın mı süper oluyo
Yanlış hesap.Çünkü carnacda 80 çıkıcak yakında.Carnac açılalı ne kadar oldu.
Ortalama 20m diyorum ben zaten,1 levelde 10k exp almanız imkansız zaten + olarak moblara yatması var.Yarım saat Rezzz diye bağırması var
quote:
Orijinalden alıntı: TheMoJo
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: EqArTiN
günlük 100m exp kasanlar war carnacda belkide daha fazla
quote:
Orijinalden alıntı: htahsin
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: htahsin
quote:
İlla 80 kasmak zorunluluğu yok. ben kaç kişi tanıyorum 72 kasıp Pkya başlayan. 72 kasmakta çok zor birşey değil üstelik. Zevk almıyorsan sen oynama o zaman, olsun bitsin .
bi kere mantıklı olan 80 yapıp direk satmak değildir np kasıp ( zaten karsında kimse duramaz 80 lw de ) npyi bınlerce yapmak ve oyundan zevk almaqtıR. olur ya çok paraya sıkışırsın o char sana yedek bir gelır olarak kalır
quote:
Orijinalden alıntı: ret1rected
bi kere mantıklı olan 80 yapıp direk satmak değildir np kasıp ( zaten karsında kimse duramaz 80 lw de ) npyi bınlerce yapmak ve oyundan zevk almaqtıR. olur ya çok paraya sıkışırsın o char sana yedek bir gelır olarak kalır
Ben bir günde 160m kasamam çünkü daha insanlığımdan çıkmadım
Alıntıları Göster
Aha ziya günde 160m kasmış
bence sen fark lı bı noktadasın 0-76 kastım ve bıraktıgımda ko dan yapcak baska bısey bulamadım en guzelı kasmak be .76-80 hazıranda ins
quote:
Orijinalden alıntı: K0rkunc
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: K0rkunc
sen kes bos bogaz gıt ftlerden bıfrostlardan gem cal burda ne ısın var
ınanmıyanlarda kendı mallıklarına verıorum platınum premıum full exp valkyrıe cz ew party it ürür kervan yürür
quote:
Orijinalden alıntı: hackmoto
quote:
Orjinalden alıntı: K0rkunc
sen kes bos bogaz gıt ftlerden bıfrostlardan gem cal burda ne ısın var
ınanmıyanlarda kendı mallıklarına verıorum platınum premıum full exp valkyrıe cz ew party it ürür kervan yürür
Alıntıları Göster
80 e kas kas insan sıkılıyor bi yerde bnce forever ardream ayrıca bu oyun zevk icin benim 80 charım olsa satmasdım
quote:
Orijinalden alıntı: FearLessHeroS
80 e kas kas insan sıkılıyor bi yerde bnce forever ardream ayrıca bu oyun zevk icin benim 80 charım olsa satmasdım
Alıntıları Göster
Yemişim Ayda 300 YTLsini :D ... Karşı Irk Towna Dalıp İçerde Vs Yapmak Kadar Zevkli ... 1 Tane Healler ile Eslanttaki Her Bossu Kesebilmek Kadar Heycanlı Birşey Yok Benim İçin...
inan sürekli Boss Kovalasan 1ayda Çok Daha Guzel Para Kazanırsın...