|
Bildirim
|
Corolla tabii ki.
Donanım, yeni kasa, sağlam, konforlu, yakışıklı, fiyatı uygun, ikinci eli iyi. Titanium focusları uygun veriyorlar diye biliyorum. 170binlere titanium focus bulabilirseniz focus da olabilir. Leon bunlarla kıyaslanacak araba değil ve yeni kasası geliyor. 177bin leon için komik fiyat. |
şu seçenekler arasında en mantıklısı F/P olarak Corolla bir de X pack alın olsun bitsin
|
Honda civic hb 1.5 sport+ 2018 model 176bin görünüyor(hurda teşvikli 164bin). Leon yerine eklenebilir. Leon'dan her türlü iyi bir seçenek olur. Donanım, tasarım, motor, performans
|
Yorumların yarısı çift kavrama alma olacak hazır ol
|
Tesla model 3 ün türkiyede 180.000 tl ye satılacağını mı idda ediyorsun şimdi sen ?
|
hocam bu kadar para verip 132 beygir olan corollayı niye listeye aldınız anlamadım?
Bu paraya performanslı dizel araç almanızı tavsiye ederim ya da turbo benzinli. Toyota corolla atmosferik motor olması lazım. Yani düşük fiyata atmosferik motor alınır ama bu paraya ben almam. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirARSLAN -- 23 Ağustos 2019; 12:55:54 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|