Şimdi Ara

0 Araç 3 model arasındayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yarın bayileri gezeceğim. aşağıdaki 3 araç arasında kaldım:

Focus 1.5 Tdci Trend x 179.000 ₺ liste fiyatı
    Seat Leon 1.5 Eco Tsi FR 177.500 ₺ liste fiyatı
    Toyota Corolla 1.6 Flame 150.450 ₺ liste fiyatı

daha hiç biriyle pazarlık yapmadım. Ağırlıklı eşimle birlikte haftasonları şehir içi kullanıyor olacağız. Senede en fazla 5-6 kere şehirler arası yolculuk yaparız. Muhtemelen en fazla da senede 10.000 - 15.000 km yaparız.

bu arada Megane hb'lerde dizel opsiyonu yok mu artık? sitesinde sadece 1.3 Tce gözüküyor.

teşekkür ederim.

• Corolla tabii ki.

Donanım, yeni kasa, sağlam, konforlu, yakışıklı, fiyatı uygun, ikinci eli iyi. Titanium focusları uygun veriyorlar diye biliyorum. 170binlere titanium focus bulabilirseniz focus da olabilir.

Leon bunlarla kıyaslanacak araba değil ve yeni kasası geliyor. 177bin leon için komik fiyat.
  • Yorumların yarısı çift kavrama alma olacak hazır ol

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şu seçenekler arasında en mantıklısı F/P olarak Corolla bir de X pack alın olsun bitsin
  • Bu üçünden Corolla, alternatif olarak Megane sedan 1.5 Dci Edc
  • Hocam Ford TDCİ motor dizel.
    Bilerek mi seçtiniz?
    Benzinli otomatik 140.900 listede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corolla tabii ki.

Donanım, yeni kasa, sağlam, konforlu, yakışıklı, fiyatı uygun, ikinci eli iyi. Titanium focusları uygun veriyorlar diye biliyorum. 170binlere titanium focus bulabilirseniz focus da olabilir.

Leon bunlarla kıyaslanacak araba değil ve yeni kasası geliyor. 177bin leon için komik fiyat.
  • erdoganb E kullanıcısına yanıt
    evet abi. aslında gönlüm hep dizele gidiyor. dizel arabanın yokus ve kavrama performansı daha iyi gibiymiş geliyor bana.
    leon bilerek benzin şectim arkadaşta var 6 kusür litre yakıyor diyordu.
    corollada da dizel opsiyonu yok sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Corolla tabii ki.

leonun kasa değiştireceğini bilmiyordum.
    öyleyse kafadan eleniyor.
  • Focus u o paraya düşünen varmışmış. Çok şaşırdım

Civic lerde dizel orta donanım 155 bin lira. Alternatif olsun. Tipini sevebiliyorsaniz motor-şanzıman olarak daha iyi bir alternatif.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş yerinde müdürüm de birkaç araba arasında kalmıştı. Tam volvo alacakken seattan çok iyi teklif gelip seat ateca almıştı bundan 6-7 ay önce. İlk pazarlıklarda hemen atlama.

Bu arada şahsi fikrim seat olurdu.
  • dizel orta donanım 192 bin tl gözüküyor. nasıl 155 bin lira anlamadım?
  • wishmaster12 kullanıcısına yanıt
    Bu kasası 2012 sonunda çıktı. Vw içindeki bazı sıkıntılar dolayısıyla yeni kasası gecikti. Yıl sonunda ya da 2020 başlarında octavia, golf, leon, a3(aynı platform araçlar) hepsinin yeni kasası satışa sunulur.
  • Honda civic hb 1.5 sport+ 2018 model 176bin görünüyor(hurda teşvikli 164bin). Leon yerine eklenebilir. Leon'dan her türlü iyi bir seçenek olur. Donanım, tasarım, motor, performans
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    sedanlar bir nebze ama hb kasaları beğenmiyorum hocam.
  • ab o paraya elektrikli golfler focuslar kia nirolar model 3 ler havada uçusuyor. İki sene daha bekleyın bence tukıye pazarına da girecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrisanam

ab o paraya elektrikli golfler focuslar kia nirolar model 3 ler havada uçusuyor. İki sene daha bekleyın bence tukıye pazarına da girecekler
    Tesla model 3 ün türkiyede 180.000 tl ye satılacağını mı idda ediyorsun şimdi sen ?
  • Focus hakkında yorum yapmak istiyorum test sürüşü yaptım arkadaş o kapı nedir öyle kuş kadar hafif ve ince sanki kuş serisinden esinlenip yapmışlar kapıları

Performansa gelince ben beğenmedim açıkçası araba gitmiyor bildiğin gitmiyor be... Vites geçişlerini sevmiştim ama :)

Ben olsam tercihim Corolla hybrid olurdu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirARSLAN -- 23 Ağustos 2019; 12:55:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Tesla model 3 ün türkiyede 180.000 tl ye satılacağını mı idda ediyorsun şimdi sen ?

Alıntıları Göster
    HERŞEY GÜZEL OLACAK bak adamalr seçimde İStanbulu bile kaybettiler zaamnla 35 bin Dolara alacağız bizde o aracı merak etme hele bi herkes uyansında

• O fiyatlara ucunu de almazdim hocam

• hocam bu kadar para verip 132 beygir olan corollayı niye listeye aldınız anlamadım?

Bu paraya performanslı dizel araç almanızı tavsiye ederim ya da turbo benzinli.

Toyota corolla atmosferik motor olması lazım.

Yani düşük fiyata atmosferik motor alınır ama bu paraya ben almam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.