Şimdi Ara

0 Km 308 mi 2. El V40 Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 araç arasında kaldım, 2 side beni cezbediyor. Ama bu konularda çokta teknik bilgim yok açıkcası.

Şuan bayilerde 308 yok zaten. 2020 de gireceklerde yeni kasa 308 ler olacaktır. Fiyatlar kaça olur onuda kestremiyorum.

Ancak 160 gibi bir fiyat düşünüyorum.

Sizce sıfır km bir 308 Eat8 mi alınmalı, Yoksa 1.5 T3 Geartronic V40 R design mı Yaklaşık 40-50 bin kmde?

• 308 güzel araba, alt yapı, motor + şanzıman, tasarım... Benzer sınıflarda ise Sıfır bir araba her durumda mantıklı ve önceliklidir. Ama elde şu an sıfır 308 yok dediğinize gore.

1.5 T3 Volvo da tam otomatik bir şanzımanla geliyor Powershift ile degil. Ek olarak da R Design donanımı. Gerçekten iç hacim dışında tüm özellikleri ile kaliteli bir arac. Ben biraz araştırıp çok temiz bir V40 beklerdim
    Polo al hocam . Herkes Mazda, Alfa, Volvo över ama VW alır

1.6 D Premium paket (yani dizel + Powershift) sahibi olarak 308'i kullanmış ve beğenmiş olsam da V40 öneririm. Ben şanzımandan yana sorun yaşamadım, yağını değiştirdim bir defa kendi isteğimle o kadar. Arabadan en büyük sıkıntım süspansiyon konforu pek yok , araba gergin ve sert geliyor bana. Yalnız inanılmaz rahat bir koltuğu var gercekten .

Eğer çok km yapmıyorsanız 1.5 R Design alın geçin
  • 308 güzel araba, alt yapı, motor + şanzıman, tasarım... Benzer sınıflarda ise Sıfır bir araba her durumda mantıklı ve önceliklidir. Ama elde şu an sıfır 308 yok dediğinize gore.

1.5 T3 Volvo da tam otomatik bir şanzımanla geliyor Powershift ile degil. Ek olarak da R Design donanımı. Gerçekten iç hacim dışında tüm özellikleri ile kaliteli bir arac. Ben biraz araştırıp çok temiz bir V40 beklerdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 308, v40 ile hiçbir dinamikte karşılaştırılamaz 2-3 gömlek kalite farkı var, burda asıl cevaplanması gereken soru 0 daha kalitesiz bir araçmı 2.el temiz kullanılmış premium araçmı bunun kararını siz verin eğer maddi kaygılar yoksa 2.el v40 çok çok daha iyi hissetttirir

• Polestar191 P kullanıcısına yanıt
    Peki V40 ta karar kılarsam şayet 1.5 T3 diye diretmeli miyim sizce ? çünkü 1.5 T3 R design diye arattığımda çok kısıtlanıyorum 7 tane ilan var. 1.6 D Rline larda alternatf daha çok ama şanzuman başıma çok bela açar mı diye ondanda çok kararsızım. Yoksa 1.6 D alıp yakıttanda tasarruf etmek cok daha mantıklı ama. Şanzuman kafamı cok kurcalıyor.
  • Polo al hocam . Herkes Mazda, Alfa, Volvo över ama VW alır

1.6 D Premium paket (yani dizel + Powershift) sahibi olarak 308'i kullanmış ve beğenmiş olsam da V40 öneririm. Ben şanzımandan yana sorun yaşamadım, yağını değiştirdim bir defa kendi isteğimle o kadar. Arabadan en büyük sıkıntım süspansiyon konforu pek yok , araba gergin ve sert geliyor bana. Yalnız inanılmaz rahat bir koltuğu var gercekten .

Eğer çok km yapmıyorsanız 1.5 R Design alın geçin

• quote:

Orijinalden alıntı: xVerstella

Peki V40 ta karar kılarsam şayet 1.5 T3 diye diretmeli miyim sizce ? çünkü 1.5 T3 R design diye arattığımda çok kısıtlanıyorum 7 tane ilan var. 1.6 D Rline larda alternatf daha çok ama şanzuman başıma çok bela açar mı diye ondanda çok kararsızım. Yoksa 1.6 D alıp yakıttanda tasarruf etmek cok daha mantıklı ama. Şanzuman kafamı cok kurcalıyor.
    1.6 dizel ünite PSA tabanlı sorunlu bir motor nasıl diyecekeniz defalarca yazdık 150 bin km lerde bu motorlar ekonomik ömrünü tamamlar enjektör turbo egr dpf arızaları baş gösterir bendede s40 var çevremde bu motoru kullanan insanlar var 3 aşşağı 5 yukarı hepsi bu arızaları verdiler siz bakmayın forumdaki pejonun paralı silahşörlerine birazdan damlarlar konuya

Powershiftte sorunlu deniyor ama ben deneyimlemedim muhtemelen oda dsg kadar sorunlu değil ama soruna gebe şehiriçinde

T3 motor volvo imzalı yeni nesil benzinli motor v40 ta kullanmadım ama s60 ta kullandım, yeni elektrik destekli makyajlı c ye nazaran daha hevesli hızlanıyordu arada ciddi güç ve ağırlık olmasına rağmen (s60 daha ağır)

• Toyota al,başın ağrımaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. el BMW X3 mü? 0 Tiguan mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ikisi arasında kalsam passat alırdım

• V40 Yuzde 50 daha fazla yakar. Powershift olanlardan uzak durun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mvd23 -- 29 Aralık 2019; 14:46:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.