Şimdi Ara

0 KM araç alacam taksıtle 0 faiz bildiginiz önerdiniz araba varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze Merhaba 0'km arac alacam markası önemlı degil biraz peşinat verip taksıtle % 0 faiz bildiginiz önerdiginiz araclar varmı ?

• Ford da oluyordu 24 binlira 20 aya kadar 0 faiz onun dışında pek duymadım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hard_hacker -- 3 Mayıs 2013; 10:10:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0 faiz tuzaktır. Ya kredi için işlem ücretini fazla alırlar, ya da aracın fiyatı yükseltilir. Kaldı ki şu an kampanya da yok sanırım. Banka kredilerine yönelip uygun olanı bulun derim. Ayrıca araç farketmez fikri yanlış bence, binlerce lira bastığınız araçtan bir şeyler beklemelisiniz.

• Aynen hepsi tuzak araci kredisiz alinca 2000 Tl indirim yapiyorlar...
    İyi hesaplayin...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesela fiat da gördüm 18.000 tl pesın diyer kalanını ayda 300 tl alabılıryosun ama fıatda almak ıstemıyorum :/
  • Bakalım şimdi:
    Önce;
    quote:

Orijinalden alıntı: denntro100
    Herkeze Merhaba 0'km arac alacam markası önemlı degil

Sonra
    quote:

fiat almak istemiyorum

Şöyle bi donanımhaber.com a profilden bak,kafa yapmak için girilen bir yere benziyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

0 faiz tuzaktır. Ya kredi için işlem ücretini fazla alırlar, ya da aracın fiyatı yükseltilir. Kaldı ki şu an kampanya da yok sanırım. Banka kredilerine yönelip uygun olanı bulun derim. Ayrıca araç farketmez fikri yanlış bence, binlerce lira bastığınız araçtan bir şeyler beklemelisiniz.

Nasıl tuzak oluyormuş ? Adamlar alanen nasıl işlem yaptıklarını kendileri gösteriyorlar zaten.. Ben Ford'dan geçen sene kredi kullanarak araç aldım.. İnternet sitelerinde zaten fiyat farkını gösteriyorlar, oraya gittiğinizde önünüze sürülen bir şey değil.. Ayrıca o fiyat üzerinden de indirim yapıyorlar, o liste fiyatına bağlı kalınmıyor. Yani kredi kullandığınız için size indirim yok demiyorlar. Bana 1.750 TL indirim yapmışlardı.. Kredi masrafı 525 TL; diğer firmalardan kredi kullanırken sizden hiç almayacaklar mı zannediyorsunuz 500 almayacak 200 alacak ama alacak.. Aldığını da biliyorum zaten kendim araştırmıştım. Şimdi gelelim asıl noktaya; burada ki temel faktör şu, ne kadar kredi kullanacaksınız ? Ben 20.000 TL kredi kullanmıştım. Faiz vermedim, dosya masrafının farkı ve kredili aracın fiyat farkı toplam 2.000 TL yoktu ama hadi var diyelim. 20.000 TL 24 ay faizli kredi kullandığınız da ödeyeceğiniz fark ne kadar olur sizce ? Emin olun 2.000 TL'den çok daha yüksek.. Kısacası; tuzak falan yok binlerce lira verip araba alırken azıcık araştırmak, okumak ya da böyle bilene sormak gerekir ki arkadaş da bir nevi onu yapıyor zaten ayrıca hesaplı olmuyor gibi bir durum yaratılmasın çünkü kullandığınız kredi tutarı eğer yüksekse hesaplı hem de gayet hesaplı oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

quote:

0 faiz tuzaktır. Ya kredi için işlem ücretini fazla alırlar, ya da aracın fiyatı yükseltilir. Kaldı ki şu an kampanya da yok sanırım. Banka kredilerine yönelip uygun olanı bulun derim. Ayrıca araç farketmez fikri yanlış bence, binlerce lira bastığınız araçtan bir şeyler beklemelisiniz.

Nasıl tuzak oluyormuş ? Adamlar alanen nasıl işlem yaptıklarını kendileri gösteriyorlar zaten.. Ben Ford'dan geçen sene kredi kullanarak araç aldım.. İnternet sitelerinde zaten fiyat farkını gösteriyorlar, oraya gittiğinizde önünüze sürülen bir şey değil.. Ayrıca o fiyat üzerinden de indirim yapıyorlar, o liste fiyatına bağlı kalınmıyor. Yani kredi kullandığınız için size indirim yok demiyorlar. Bana 1.750 TL indirim yapmışlardı.. Kredi masrafı 525 TL; diğer firmalardan kredi kullanırken sizden hiç almayacaklar mı zannediyorsunuz 500 almayacak 200 alacak ama alacak.. Aldığını da biliyorum zaten kendim araştırmıştım. Şimdi gelelim asıl noktaya; burada ki temel faktör şu, ne kadar kredi kullanacaksınız ? Ben 20.000 TL kredi kullanmıştım. Faiz vermedim, dosya masrafının farkı ve kredili aracın fiyat farkı toplam 2.000 TL yoktu ama hadi var diyelim. 20.000 TL 24 ay faizli kredi kullandığınız da ödeyeceğiniz fark ne kadar olur sizce ? Emin olun 2.000 TL'den çok daha yüksek.. Kısacası; tuzak falan yok binlerce lira verip araba alırken azıcık araştırmak, okumak ya da böyle bilene sormak gerekir ki arkadaş da bir nevi onu yapıyor zaten ayrıca hesaplı olmuyor gibi bir durum yaratılmasın çünkü kullandığınız kredi tutarı eğer yüksekse hesaplı hem de gayet hesaplı oluyor.

1) Sizin de belirttiğiniz üzere peşinde en az 1.500-2.000, hatta daha fazla indirim yapıyorlar. Yani bu kadar pahalı alıyorsunuz.
    2) Kampanya sunumundan önce, fiyatlar toplamda zam yiyor. Bir de burdan yiyorsunuz kazığı..

Siz benzer durumu yaşamamış olabilirsiniz, ama 0 faizli kampanyalarda durum az çok böyle. Alınacak aracın ilk fiyatı bilinirse tablo daha da netleşir. Bankayla karşılaştırılarak sonuca varılır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

quote:

1) Sizin de belirttiğiniz üzere peşinde en az 1.500-2.000, hatta daha fazla indirim yapıyorlar. Yani bu kadar pahalı alıyorsunuz.
    2) Kampanya sunumundan önce, fiyatlar toplamda zam yiyor. Bir de burdan yiyorsunuz kazığı..

Siz benzer durumu yaşamamış olabilirsiniz, ama 0 faizli kampanyalarda durum az çok böyle. Alınacak aracın ilk fiyatı bilinirse tablo daha da netleşir. Bankayla karşılaştırılarak sonuca varılır.

Diyorum ki; kredili alınca indirim olmuyor diye bir kural yok, peşinde indirim alsan bile aynı indirimi oradan da alabilirsin yani fiyat farkı bir nevi sabit kalıyor artarak devam etmiyor peşin aldığında.. Kampanya sunumu falan diye bir şey yok; sen bayiye gittiğinde fiyat neyse o.. Bir dükkana gittiğinde pantolon alacakken soruyorsun fiyatını adam söylüyor sana, aynı şey ne farkı var ? Fiyatlar belli kazık falan yok.. Durumu falan yok bu işin; fiyat belli, oranlar belli, dosya masrafı belli daha neyi zorluyorsunuz ki ? Pazarlıkta tamamı ile seninle alakalı; yeteneğin varsa kredilide de peşinde de aynı indirimi yaparsın.. Aç bakalım X bankanın 0 km otomobil faiz oranlarını sonradan konuşun.. Aynı yollardan geçtik biliyoruz işte.. 5.000 TL kredi çekeceksen ne farkeder doğru; ama 20.000 TL kredi çekeceksen benim gibi 2.000 TL yenik başladığın süreci emin ol karlı bitiriyorsun..

• İncelemek lazım üstad.. Ama sabit fiyat durumu yok. Kampanya planlanır, öncesinde ince bir ayarla zam yer araç. Yani önce bindirim, sonra indirim. Ayrıca peşin fiyatına kredili çok çok zor..

• quote:

İncelemek lazım üstad.. Ama sabit fiyat durumu yok. Kampanya planlanır, öncesinde ince bir ayarla zam yer araç. Yani önce bindirim, sonra indirim. Ayrıca peşin fiyatına kredili çok çok zor..

Ben gayet ayrıntılı yazıp çiziyorum ama, siz illa ki muhalefet olacağım diye uğraşıyorsunuz. Ben sabit fiyat demedim; sabit fiyat farkı dedim.. Kredili fiyat ile peşin fiyat arasında 1.500 TL fark var ise siz peşin aldığınız için ayrıca 1.000 TL pazarlık yaparsınız ama kredili de yapamazsınız diye bir durum yok dedim. Eğer pazarlıkta yeteneksiz isen 100 TL indirim yapıp satarlar size.. Ben kredili alıp, kredili fiyatından 1.750 TL indirim yaptırdım, 2.000 TL'nin üzerinde indirim yaptıran insanlarda gördüm. Fiyatlar her daim herkese açık, fiyatlara zam gelip gelmemesi tamamı ile seninle alakalı ama şartlar aynı.. Ben aracımı aldıktan 15 gün sonra 1.000 TL indirim geldi araca, yapacak bir şey yok. Araçlara her ay zam yapmazlar, denk getirirsin alırsın, şansına yani.. Peşin fiyatına kredili göreceli bir kavram.. Ben alırken peşin ile kredili arasında 1.600 TL fark vardı, aynen yukarıda dediğim gibi pazarlık özürlü bir alıcı 100 TL indirim alsa ben daha karlı gözükürüm.. Çok uzatmaya gerek konuyu; eğer büyük rakamlarda kredi çekilecekse, önce 0 faizli kampanyalara bakmakta fayda var çünkü kesinlikle + faizden daha az para çıkacaktır cebinizden ama az miktarda kredi çekilecekse mühim bir konu değil.

• quote:

İncelemek lazım üstad.. Ama sabit fiyat durumu yok. Kampanya planlanır, öncesinde ince bir ayarla zam yer araç. Yani önce bindirim, sonra indirim. Ayrıca peşin fiyatına kredili çok çok zor..

hocam hemen gıdıp sızden kredı kullanacam demek zorunda deılsın kı gıder pazarlıgını yaparsın her seyı konusursun sonra sızden kredı kullanmayı dusunuyorum dersın eger fıyatta degısıklık yaparsa ozaman vaz gecersınız olur bıter
  • Fiat da var böyle birşey 18 ay 18 bin 0 faiz diye ama 2 lira mı 3 bin lira mı ne üstüne koyuyorlar aracı satarken e bunun mantığı ne diyorum apışıp kaldı. Bence mantık işine gelirse mantığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

fiatı neyden saydığı değil,konuyu açarken marka farketmez diyip sonra fiata laf sallamasıdır önemli olan.
    Kaybolmuş gitmiş zaten,liselidir muhtemelen.
    Bu arada fiat araba değil muhabbetini geçin,komik olmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 3 Mayıs 2013; 23:28:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

fiatı neyden saydığı değil,konuyu açarken marka farketmez diyip sonra fiata laf sallamasıdır önemli olan.
    Kaybolmuş gitmiş zaten,liselidir muhtemelen.
    Bu arada fiat araba değil muhabbetini geçin,komik olmayın.

dostumm ben fiata laf atmadım fiatında kötü olduguna söylemedım sadece böyle fırsatlar varmı hangı araclarda ne sekılde var aklımda bi kac araba olsa kendımde buraya yazmadan bulurdumm sıkıltı birisin sanırım sen ?
  • quote:

Mesela fiat da gördüm 18.000 tl pesın diyer kalanını ayda 300 tl alabılıryosun ama fıatda almak ıstemıyorum :/
    ben fiata laf atmadım fiatın da kötü olduğunu söylemedim

Sende alzheimer falan var galiba.Bu mesajların ikisini de aynı konuya sen attın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 4 Mayıs 2013; 20:05:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.