Şimdi Ara

0 km araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba..50-55bin tl arası C segmenti araç almayı düşünüyorum.dizel olsa iyi olur fakat symbol yada linea düşnmüyorum çünkü artık şirket arabası gözüyle bakıyorm onlara :) birde lpg takılabilecek ne araba önerirsiniz astra ve focus gibi arabalarda lpg 50-60 bin km sonra problem çıkartıyormuş diye duydum.

• Lancer+Lpg.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle symbol c segmenti değildir ve lineada tam tamına c segmenti sayılmaz,50-55bin tl ya eskisi gibi c segmenti bulmak kolay degil ama hb istiyorsanız seat leon dizel 60.000 tl civarı ,b + segmenti düşünüyorsanızda 57.000 tl ya rapid spaceback düşünebilirsiniz.

Tuhaf bir yazı şekli olmuş,ama Kasım ile Aralık kampanyalarını birleştirmişler galiba.
    http://www.skoda.com.tr/new/kampanyalar.asp

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Auris 1.6 active manuel vites. 55 bine alirsiniz. 2 bin tl de lpg desek 57 oldu. Bunun yerine 59 bine style 1.6 tdi leon almak daha mantıklı gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak41026 B kullanıcısına yanıt
    Seat leon 1.6 TDI STYLE

• burak41026 B kullanıcısına yanıt
    Skoda Rapid 1.6 TDI da düşünebilirsiniz.

• Skoda rapıd kullanıcısıyım onerırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Genelde herkes kullandığı veya hoşlandığı veya son günlerin popüler arabasını önerir. Bende 15 gün önce almış olduğum 2014 model 1.33 benzinli Toyota Corolla'yı alternatif olarak ekleyin diyeyim.

Öncelikle beklentiniz önemli. Sedan araba mı yoksa hatchback araba mı? Bagaj benim için önemli, bir tatile çıkarım bagajı ful doldururum derseniz sedan sizin için biçilmiş kaftan. Yok, bagaj benim için önemsiz, tatile de çıksak en fazla 2 valiz yeterli derseniz hatchback araba size gider.

50 - 55 bin lira bandında C segmenti dizel bulma şansınız pek yok gibi. Ama benzinli araba bulabilirsiniz bu rakam aralığında. Bir sürü seçenek var. Seat LEON 1.2 TSI, VW Jetta 1.2 TSI, Toyota Corolla 1.33, Renault Megane 1.6 Touch vb. gibi.

Diğer arabaların karakterlerini kullanıcısı olmadığım için bilmem. Görsellik olarak yorum yapabilirim. Bu da ne derece sağlıklı olur bilemem. Bu nedenle size 15 gün önce aldığım ve bu sabah itibarı ile 507. km'ye girdiğim 1.33 Toyota Corolla'yı anlatayım. Alırsınız veya almazsınız. Düşünürsünüz veya düşünmezsiniz o size kalmış.

Arabayı 15 gün önce aldım. Corolla zaten sevdiğim bir araba olup bu yeni kasayı çıktığından beri beğenirdim. Genelde hep 1.6 / 132 HP motora odaklanmıştım ve 60 - 70 bin bandında olduğundan almam bir hayaldi. Ancak 1.33'leri de araştırayım dedim ve zaten yıllardır küçük motorlu araba kullandığımdan dilinden anlarım deyip, 48.500 liraya 15 gün önce bıraktılar bana ve eski arabamı da takas verip aldım. Beklentime uyan bir arabaydı. Geniş, C segmenti, sevdiğim araba ve sedan olup bagaj bizlik.
    Güvemlik donanımları tüm versiyonlar da standart. Zaten önemli olan o. ESP, ABS, TRC, EBD, 7 hava yastığı, yokuş kalkış desteği, led'li gündüz farları gibi. Motor olarak 1.33 / 99 HP / 128 NM tork. Eğer trafik ışıklarında yeşil yanınca ok gibi fırlayıp ilk kalkan ben olacağım iddanız yoksa bu araba yeterlidir. 500 km oldu ve araba gitmiyor değil. Gidiyor ama fişek gibi de gitmiyor. Gerçi ilk 1000 km ücretsiz bakıma kadar zorlamayın dedikleri için yüklenmedim henüz. Vites uyarı lambasına göre kullanıyorum. Doluyken de yokuşu çıkmamazlık, yokuş da kalkmamazlık yaşamadım. Bir küçük vites ile çıkarsın ama çıkarsın.
    Tüketim olarak daha 500 km deyim ve 4 - 5 bin km de kendine gelir. Ama şu an şehir içinde 8.2 - 8.4'ler de geziyorum ve geçen haftalar da 7.9'u da gördüm. Arabanın ön konsolu çoğu kişi tarafından beğenilmez. Ancak beni 20 yıl önce ki arabalara götürdüğünden nostalji yaşatıyor. Dijital saat Casio saatleri andırıyor, daha şık olabilirdi. Arka da şaft tüneli yok ve arka diz mesafesi gayet geniş. Arka çamurluk da davlumbaz var. İlk çıkanlar da yoktu çünkü. Anahtar sustalı. Cam butonlarında cam figürü yok. Siyah karanlık butonlar pek hoş durmuyor. Gidip beyaz nokta şeklinde sticker aldım ve yapıştırdım fena durmadı.
    Şimdilik ilk 500 km izlenimlerim gerçek kullanıcı yorumu olarak bunlar olur.
    Dediğim gibi, seçeneklere eklersiniz veya eklemezsiniz o size kalmış. Yorumlarımdan dolayı da arabanın fanatiği değilim. Daha zaten 15 gün oldu alalı ve 507 km yol yaptım. Bu arada alırken park sensörü, bagaj havuzu, kauçuk paspas hediye edildi. Jantlar LIFE yani baz donanım olduğundan kapaklı. Ama ben yaza doğru alaşımlı jant alıp taktıracağım. Bir de 1.33 motor LPG ile uyumluymuş. Şahsen ben LPG taktırmayacağım. Önce ki arabalarımı da benzinli kullanıp LPG taktırmadım hiç. Çünkü sevmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAD34 -- 5 Aralık 2014; 11:13:31 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.