hayır dostum ama kalite kontrol elemanlığı yaptım gölcük-Ford :) bana çok şey katmıştır. otomobil üretiminin arka planına mutfağa geçerseniz merak ettiğiniz her cevabı buluyorsunuz, tam bir aydınlanma oluyor.. otomotivde her zaman bir bağlantım ve çevrem oldu. |
0 km chery tiggo 8 pro alacağıma 98 Mercedes w210 e200 alırım bin kat daha iyi.. (4. sayfa)
-
-
Ayni sekil video pejo 3008 in de vardi...kendi kullandigim vag grubu araclarda da vardi diye hatirliyorum.hani fanatigi degilim vagin da...ancak her markada oluyor demek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ÖTV İstisnalı olarak almak istiyorum ama 5 sene satamayacağımı düşününce, yazdıklarınızı düşünüp düşünüp Çin malı araçlardan uzaklaşıyorum. Ama bugün sabah kızımı okula bırakırken bir aile geldi çocuklarını bırakmaya, tiggo 8 pro vardı, tank gibi duruyordu. Ama uzun vadede 3-5 sene sonra ne olacağı şüphesi insanı tedirgin ediyor.
-
Doğru, benzer şekilde arkadaşım da 8 almak istiyor XC90 gibi alet diye. Gerçekten de o paraya o büyüklük o donanım olan bi araç yok. Ama niye yok işte, sadece Çinli diye mi? Bu araçların uzun dönem kalitesi, sorunları, üretim kaliteleri vesaire hepsini bi görmek lazım. Mesela Omoda'da mıydı, multimedya sistemi baya eleştiriliyor, çok dandik diye. Görünmeyen yerlerde kimbilir neler yaptılar. Ha belki çok iyi iş yapmışlardır, gereksiz de gömmek istemiyorum ama illa bi yerlerden de maliyet kısacaklar, pazara girmek için de fiyat kıracaklar.
Evet biliyoruz Kia, Hyundai vs de böyle başladı, Japonlar da bunu yaptılar, taklit, donanım ekle ucuza sat vesaire diye ama Japon ve Korelilerin işi "sorunsuzluk" oldu. O sayede peynir ekmek gibi satıp dünyada ünlü oldular. Kopyacı Çinliler de kopya işini çok güzel beceriyor, isterlerse kaliteli de üretim yapıyorlar ama marka sahibinin istekleri ve şartları doğrultusunda tabi ki. Bkz dünyaca ünlü markaların Çin üretimleri... Bu noktada otomobil üretimi işini ne kadar ciddiye aldıklarını göreceğiz.
Bunları konuşunca, arkadaşım da 8 almaktan vazgeçti, şimdilik beklemek lazım diye.
Hele sizde böyle bi durum varsa sonradan lanet edecek konuma gelmeyin de...
Bu arada ÖTV muafiyeti ile alma işi de büyük sıkıntı olmuş durumda, Doğu-Güneydoğu'da bu iş çok suistimal edilmiş, sahte raporlar bilmemne, devlet baya çökmeye başlamış özellikle böyle satış yapan bayilere ve alım yapan kişilere falan, o yüzden şu sıralar bayiler pek ÖTV muafiyetli araç satmak istemiyormuş. Çok dikkat edin, imza, rapor şu bu işleriniz tam olsun.
-
Cms celik jant üzerindeki renault logolu işimi görüyor. Bir jant olmus 1000 tl 4 tane 4000 tl az para degil 1 aylik mutfak masrafi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Grupta şu anda 30 bini geçmiş tiggo 7 var. Şu ana kadar bir sorunu yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
B6 2.0 tdi
Ohom ohom
Bu Chery araçları piyasaya 6 ay önce çıkmış gibi davranmayın arkadaşlar araba 2020 de çıkan eski bir kasa aslında , Rusya, Kazakistan , Bangladeş , Avustralya gibi bir kaç ülkede satılıyor yıllardır . Arabanın dağılmasından kastınız nedir mesela ?
Dacia Duster yıllara meydan okuyan bir araba da bizim mi haberimiz yok . Her araba gibi eskiyecek ,1 yıl dolduğunda kendini imha etmeyecektir.
Ha yıllar sonra Duster kullananlar kampana freniyle mutlu mesut takılırken Chery ciler "Arkadaşlar cam tavanımdan ses geliyor diyebilir, koltuk ısıtmam bozuldu diyebilir, elektrikli koltuğun bel desteği bozuldu diyebilir . Duster kullananlar ise benim arabam sağlam diye kendini avutur gider bu esnada Chery ci 5 yıl garantiyle gırtlak dolu arabasının keyfini sürmüştür bile.
Keşke satmasaydım dedirtebilir haberiniz olsun. W204 ün yerini kolay kolay bir d segmenti veya d suv tutamaz. Yıl 2023 olsa bile
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
11 yaşında ki mercedesi gözün de çok büyütüyorsun dostum
'The bomb has been planted' tarzı ortaya atılan bir yem ve 4. sayfaya ulaşan bir konu başlığı. Bravo herkese.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim cam tavandan aldığımdan beri ses geliyor hocam. Birkaç yıl geçseydi iyiydi
Başka da bir kusuru yok şimdilik.
Bende de vardı silikon gress ile yağlayınca geçti , cam tavan tüm markalarda biraz bakım gerektiren malzeme yapacak bir şey yok
Geçmişte KİA'nın araclari ile dalga geçenler su anda Sportage görünce iç cekiyordur. Chery icin de ayni durum geçerli olacak, hatta oluyor.
Evet biraz araştırdım. Cam tavan olan her markada ses şikayeti var. Nasıl uyguladınız acaba hocam? Bugün baktım da mekanizma hep toz çamur toplamış balçıklaşmış.
8 ila 12 yaşından sonra araba çürümeye başlıyor. Alternatif diye önerdiğiniz 25 yaşındaki arabanın her yeri çürüktür.
Hocam önce kir, pas sökücü wd40 uyguladıktan sonra silikon gress i hem mekanizmaya hem de contalara Krem gibi sürdüm
Günaydın yeni mi anladınız çinlilerin dandikliğini
Çinliler DSLR işine girmiyorlar mesela orada kalite lazım, yemiyor...
Telefonda da kopyacı Çinli markalardan ne kullandım ne de aldırdım
Yahu ülkede Fransız renolar, Fiat araçlar kadar teneke araç dolu iken, Çin araçlarına güvensiz demek güzel ironi.
Arkadaş diğer firmaların ajanı filan galiba. Milletin aklını çelecek güya 😁
Millet 0 model kız alır, bunlar da olgun kadın peşinde, hey Allam!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X