Şimdi Ara

0 km chery tiggo 8 pro alacağıma 98 Mercedes w210 e200 alırım bin kat daha iyi.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
2
Favori
5.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Satışın tek seebi diğer markalara göre ucuz olması. Ucuz etin yahnisi yavan olur derler. Maksimum 1 yıl sonra görücem ben sizin servis mağduriyetlerinizi şöyle sorun çıktı böyle mağdur oldum diye. Açacağınız her mağduriyet başlığı altında dalga konusu olacaksınız 0 km chery tiggo 8 pro alacağıma 98 Mercedes w210 e200 alırım bin kat daha iyi.. 

• Elma kullanıcısına yanıt

E ne olacaktı ya tabi fiyatı uygun diye aldık, Chery diğerlerinden daha kaliteli diye almadık ki 0 km chery tiggo 8 pro alacağıma 98 Mercedes w210 e200 alırım bin kat daha iyi.. 

Satın alan insanlar bu kadar dert etmiyor hocam parayı veren onlar siz niye gerildiniz? 0 km chery tiggo 8 pro alacağıma 98 Mercedes w210 e200 alırım bin kat daha iyi.. 

Araçlar kalitesiz olduğu için uygun değil . Çin de devlet otomobil firmalarına ciddi teşvik veriyor , ayrıca çinde işçi ucretleride Avrupa ve Amerika'ya göre çok daha düşük . Bu yüzden çok daha uygun maliyetle araçlar üretebiliyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toyota SUPRA kullanıcısına yanıt

Hayatın Çin Malı. İçinde Çin Malı komponent olmayan neredeyse tek bir eşya bile kalmadı. Bir ürün tamamen Avrupada bile üretilse içinde illaki Çin Malı bir komponent var. Avrupa, Amerika üretimi sandığın ama aslında Çin Malı olup üzerinde Fabrica By "ABC" yazan, Amerikan, Avrupa ve hatta Türk Markası diye aldığın Çinde ürettirilip sana pazarlanan ürünlere daha girmedim bile bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 5 Ekim 2023; 21:4:4 >
  • bende 2012 w204 var satarsam tiggo 8 alacağım. Bir de bunu deneyelim, çevremde alanlar var biraz kullandım tecrübelerim olumlu yönde.

Öncelikle araçlar ucuz değil, uygun. Burada 1 milyondan başlayan , 1600 e kadar çıkan bir skaladan bahsediyoruz. Bu oranlar öyle ucuz vs değil ülke şartlarında kaç kişi bir araca milyon ve üstü para verebiliyor? Peki neye göre uygun, karşılığı olan suv araçlara göre sunduğu donanım, konfor, tasarım, performansa göre uygun. Peki bu araçları kim alıyor? maddi durumunun son sınırına kadar alabileceği en mantıklı aracı alabilenler. Yani kimse volvo xc serisi, gla serisi, bmw x serisi bir araç yerine keyfine bu araçları tercih etmiyor. 1 yıl sonra araçların sorun yaşayacağı, servislerle sorun yaşanacağı meselesi ise ayrı mantıksız. Bu araçlar Rusya'da zaten yıllardır piyasada, hatta tiggolar yakında makyaj görecek. hibritleri geldiğinde zaten başka bir şeyden bahsediyor olacağız.

• Türkler kadar şu Almanların g*tünü kaldıran başka bir millet var mıdır bilmiyorum.

Hayır binmesek inanacağız 0 km chery tiggo 8 pro alacağıma 98 Mercedes w210 e200 alırım bin kat daha iyi.. 

BMW Ceo'su ağlamaya başlamış biz çinlilerle rekabet edemeyiz diye. 0 km chery tiggo 8 pro alacağıma 98 Mercedes w210 e200 alırım bin kat daha iyi.. 0 km chery tiggo 8 pro alacağıma 98 Mercedes w210 e200 alırım bin kat daha iyi.. 

0 km chery tiggo 8 pro alacağıma 98 Mercedes w210 e200 alırım bin kat daha iyi..
    0 km chery tiggo 8 pro alacağıma 98 Mercedes w210 e200 alırım bin kat daha iyi..ensonhaber
    BMW'den itiraf! Fiyat konusunda Çinlileri yenemeyiz
    https://www.ensonhaber.com/otomobil/bmwden-itiraf-fiyat-konusunda-cinlileri-yenemeyiz

• MyWorldLife kullanıcısına yanıt

Böyle bir şey demiyor tabi ki.. kimse okumaz diye böyle bir yola başvurmak hoş durmuyor.

temel otomobil segmentlerinde -yani giriş seviye- fiyat olarak rekabet edemeyiz diyorlar. "fiyat olarak". son derece normal.

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Mercedesin 180 dizelleri 110 beygir
    Bmw 116d de 116 beygir
    vag grubunun 1.6 dizelleri

Bunları 1.6 mj alır zaten sorun yok. Bi tek opeldeki 1.6 cdti 136 lık bir astrada ne olur onu merak ediyorum. 1.6 mj iyidir.

Bide psadaki 1.5 dizel 120 likleride alır bence.

530d dememişsinizdir eminim. Karşılaştırılacak araç var karşılaştırılmayacak araç var. 3.0d herhangi bir üniteyi benim 2.0d bile alamaz (bir istisna var. Range Rover Vogue 3.0d ler 2.2 ton ve üstü olduğu için onlarla kapışabilirim bende)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav ne abarttınız mercedesi veya diğer lüks arabalari.

Biraz bu görmemişlikten oluyor aslında. Biraz yurt dışı görülmüş olsa böyle olmaz. Ülkemizdeki lüks olarak geçen araçların aslında fiyatlarının üst ötv dilimleri sebebiyle bu kadar pahalı olduğunu, yurt disinda ortalama bir marka ile premium araçlar arasında 5-10 bin dolar fark olduğunu idrak etsek, hatta 2. Elde 5-10 yaşındaki premium araçların sıfır ortalama araçlardan çok daha ucuz olduğunu bilsek böyle olmazdı.

Araçlarda en önemli şey güvenlik, sonrasında da sorunsuzluktur.

Şu ana kadar araçlarım toyota, bmw, audi ve toyota oldu.

Araba dediğin bir yerden bir yere seni ulaştırmak için var. Hepsinin bir koltuğu, belirli bir alanı, temel donanımları var klima, radyo, vs. Bu kadar anlam nasıl yuklenir anlamiyorum.

Euroncap testi iyi olan bir chery'yi başlıktaki çöpün çöpü haline gelmiş, apaçi gibi lastikleri yukarı bakan hurdaya 100 kere tercih ederim.

• Sözlük Sevdalısı kullanıcısına yanıt

Size de bir chery tiggo 8 yakışır 0 km chery tiggo 8 pro alacağıma 98 Mercedes w210 e200 alırım bin kat daha iyi.. 

• Moueson kullanıcısına yanıt

Düşündüm fakat çoğunluğu şehir içi olmak üzere senede 20 bin civarı kilometre yaptığım, sorunsuzluğuna güvenmek için biraz erken olduğunu düşündüğüm ve ikinci el değerine de onem verdiğimden almadım. Corolla hibrit aldım.

Fakat işe gitmek için arabaya bağımli olmasam yani her servis sorunu başıma bela olmasa, senede 5-10 bin kilometre yapıyor olsam ikinci el değerini de göze alıp alırdım muhtemelen.

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt

530 demedim tabiki, her zamanki gibi üfüruyor o arkadaş 0 km chery tiggo 8 pro alacağıma 98 Mercedes w210 e200 alırım bin kat daha iyi.. 

Ben öyle uçuk kaçık kullanmam, kapışma da yapmam aslında. Egeayi ilk aldığımda önceki aracım 1.6 atmosferik, tam otomatik, 1.4 ton bi araç olduğu için performans açlığım vardı, o aralar heyecanlı kullanıyordum 0 km chery tiggo 8 pro alacağıma 98 Mercedes w210 e200 alırım bin kat daha iyi.. 

Kapışmaya tövbe etmeme sebep olan da 2 araç vardır. Biri, 184 hp 2.0 CRDi Sportage, diğeri de 140 hp 2.0 TDI jetta. Model gamı içinde %1'lik dilime sahip olan bu modeller yolda bana denk geldi 0 km chery tiggo 8 pro alacağıma 98 Mercedes w210 e200 alırım bin kat daha iyi.. 

• Bizimle eğleniyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Elmacığıma katılıyorum çin malı telefonlar var xioami huawei cart curt şikayet sayısı çok fazla. Bir samsung veya apple fizibilitesini yakalayamadılar. 90 lardaki mercedeslerdeki işçilik kalitesi ve dayanıklılık şimdiki çoğu araçta yok. Bizim sitede yaşlı emekli bir adam 99 e200 e biniyor arabanın iç trim sıfır ayarında kaporta desen ne pas var ne çürük. Çin malı gelly emgrand gördüm araba paslanmış 0 km chery tiggo 8 pro alacağıma 98 Mercedes w210 e200 alırım bin kat daha iyi.. 0 km chery tiggo 8 pro alacağıma 98 Mercedes w210 e200 alırım bin kat daha iyi.. 

• SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt
    Müdüriyet sen otomotiv imalat sektöründe mi calisiyorsun?

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    PUMPE DUSE eski tip 1.9 ve 2.0TDİ lar da oyle bir ciğer var ki kamyon motoru mübarekler.

• The Division Bell kullanıcısına yanıt
    0 km chery tiggo 8 pro alacağıma 98 Mercedes w210 e200 alırım bin kat daha iyi..

• Yahu 25 yaşında araba. Dünya'nın başka hiç bir yerinde bu kadar değer görmez.

Yahu 25 yaşında arabaya 20 bin Euro'yu nasıl verebiliyorsunuz? Mercedes olsa ne 3. sınıf balkan ülkelerinde bile 3500 Euro'ya 2001 CL 500 veriyorlar.

Evet Türkiye'de arabalar Avrupa'dan pahalı bunu biliyorum elbet ama Avrupa'da 25 yaşında bir Mercedes'e sıfır araba parası verilmiyor onu demek istiyorum.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt

Neden yeni bir jant daha tarz bir jant kaliteli tercih etmiyorsun araban çok havalı olur

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.