Şimdi Ara

0 km chery tiggo 8 pro alacağıma 98 Mercedes w210 e200 alırım bin kat daha iyi.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
2
Favori
5.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler hocam. Gözlemlerime göre zaten sesin çoğunluğunu contalar çıkarıyor. Cam conta üstünde sağ sol yapıyor sanırım. Özellikle önerebileceğiniz bir silikonlu gres markası var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 7 Ekim 2023; 10:7:18 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt

Liqui moly Silikon yağlayıcı 100 ml (3312) öneririm 1 tane alıp arada bakım yapmak lazım contalara ve mekanizmaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

O nem kokusu, içerdeki toz, gögüsteki çatlak her yerde ekşi bir koku hahahah sen onla devam et sen ve senin gibilere müstehak olan o.

• Toyota SUPRA kullanıcısına yanıt

Anlaşıldı elinde buzdolabı kalan bir arkadaş daha.

• Melange kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

• Ormanci kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Eskiden yazılımcılığın yanında donanım işi de yapardım. Çindeki fabrikalar tayvan firmalarına fasonculuk yapardı. Çin malı anakartlar tayvanlılara göre daha düşük kaliteydi, sorunlu malları vardı. Zamanla foxcon gibi firmalar gelişti, şimdi apple’a bile üretim yapıyorlar.

Muhtemelen otomobilde de aynı süreç yaşanacak ama daha değil. Şu an çin arabası alan üzülür, deney tahtası olur. 15-20 yıl sonra çin arabası alınır. Ha yine bir alman olur mu? Olmaz. Capon arabaları hala bir alman etmiyor. Bak civic’e bak golf’e. Bak crv’ye (crv civic’den de zayıf karşılaştırmada) bak tiguan’a.

Çin işi japon işi alın arkadaşlar ama sonra da sayfalarca yazıp sizin aracınızın da iyi olduğunu kanıtlamaya çalışmayacaksanız alın, yoksa sinirleriniz bozulur, size yazık.

• Bahsettiginiz mercedesin parçalarini incelemeye alsak 100% yerli ve milli çikar

• beyinsis B kullanıcısına yanıt

Almanların da eski kalitesi kalmadı artık . Yeni golf eskisinden daha kalitesiz çoğu yer sert plastik , taigo öyle , t-cross öyle , trocda da eski alman kalitesi yok . Şuan vw rakiplerine göre çok demode kalıyor . Böyle giderse satışları daha da düşer

• Moueson kullanıcısına yanıt

Gelen hatlarıyla güzel araç senelerdir sorun çıkartmadı, bakımdan bakıma giriyor servise o bile yeterli. Hee ama gel gelelim yeni teknoloji araçlarla kıyaslanmaz. Ben halen tiggo 8 pro bakıyorum zam gelince alırım heralde 0 km chery tiggo 8 pro alacağıma 98 Mercedes w210 e200 alırım bin kat daha iyi.. 

• mu7y M kullanıcısına yanıt
    Hayirdir sel mi yedi araba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıfır çin malı araç almayabilirsin

gidip 25 yıllık hurdayı da ona tercih edebilirsin

(her ne kadar akıl dışı bir tercih olsa da)

bir de şekilli şukullu merso resimleri atmış sanki 25 yaşında mersolar tr de bu haldeymiş gibi0 km chery tiggo 8 pro alacağıma 98 Mercedes w210 e200 alırım bin kat daha iyi.. 

fakat bunun için konu açılmaz

cherry konusunda yazarsın geçersin

bunun için konu açıyorsan bir yerlerde bir kaşıntı var demektir

poloları ellerinde patlayan, millete itelemeyen enayilerin durumuna düşmeyin

komik oluyorsunuz

cherry sayesinde firmalar fiyat kırdı bu ülkede sıfır araçfdiyatları düştü indirimler geldi!

olmayan stoklar, 6 aylık beklemeler son buldu

adamlara teşekkür edileceğine hala çin malı diyerekten güya kalitesiz etiketi atılmaya çalışılıyor

kalitelidir, kalitesizdir onu zamanla göreceğiz

fakat azıcık objektif düşünen adam buna sadece güler

çinde üretim yapan firmalar diye yazıp aratın azıcık bilgilenin

cahillik başa bela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maligezgin -- 9 Ekim 2023; 13:51:56 >

• BAĞIMSIZ kuruluşlar test yapıp yayınladıktan sonra cin de alırım hint de hiç gocunmam . cherry bir ara bayilik açıp ardından kaybolmuştu. yine öyle olacaksa hiç gelmesinler daha iyi.

• The Division Bell kullanıcısına yanıt

bilmiyorum üstadım adam 1886 model yazmış neler yedi kim bilir 0 km chery tiggo 8 pro alacağıma 98 Mercedes w210 e200 alırım bin kat daha iyi.. 

eskisinde nereler yumuşak plastikti de yenisinde sert oldu? golf'te passat'takine göre daha fazla sert plastik alanlar var, ezbere konuşmanın lüzumu yok. taigo zaten düşük seviye bir araç.

• Çin malı cep telefonu gibi marka model ismi olan araba zaten alınmaz.

Her gün yollarda görüyorum, Pro GT Edge Galaxy Max 4.1T software Crack zip. bilmem ne bagaj kapağında boşluk yok yazıdan. Böyle aptalca model ismi mi olur, telefon mu alıyorsun araba mı belli değil.

• Mercedes'in ölüsü dirisi Cheryi gömer değil 25 125 yaşında olsa bile

• zotacing kullanıcısına yanıt
    0 km chery tiggo 8 pro alacağıma 98 Mercedes w210 e200 alırım bin kat daha iyi..

• hardcrss kullanıcısına yanıt

Hiç bir şey yazmaması daha mantıklı evet.

• zotacing kullanıcısına yanıt

Hadi hadi gerçekleri söyle Chery'ler gerçekten yakışıklı araçlar ve eski çin araçları ile hiç bir ilgisi yok . Millet BMW , Mercedes'ini falan satıp alıyor hepside çok memnunlar

Tasarım olarak kötü demedim ki zaten. Sadece modelleme kısmı amatör ve kötü.

Sadece Tiggo diye çıkarsa tamam, 8 Pro nedir cep telefonu gibi?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.