Herkese merhaba 8 yıldır kullandığım Hyundai Getz aracımı değiştirmeye karar verdim. Pek çok araca göz attım ve eşimde kullanacağı için Kia Ceed Otomatik Dizel Motion paket almaya karar verdim. Bu sene kasa değiştireceğini biliyorum gerçi ama sonuçta çıkacak olan model 52-55 den aşağı lanse edilmez diye düşünüyorum. Ben park sensörü ve koltuk koruması hediye olmak üzere euro 5 motora 44500 TL fiyat aldım. Fiyatının uygun oldugunu düşünüyorum sizler ne dersiniz? Yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler...
20 gün önce arkadaşım Euro 4 motor düz viteslisini, park sensörü ve koltuk koruma dahil 42.200 TL ye aldı. Otomatik için 44.500 iyi fiyat. Güzel araç. Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Bu zamanda bu paraya dizel otomatik C sınıfı araç yok.
Bencede fiyat çok uygun.Bu fiyata dizel otomatik C sınıfı araç yok Ha bide benzinli fiyatına Bravo kampanyası var.Onada bakabilirsin
Fıyatına gore guzel arac...
Tekrar merhaba yorumlar için sağolun Allahtan birşey çıkmazsa Salı günü arabamı verip satış sözleşmesini imzalarım inşallah.