Şimdi Ara

0 km. MİTSUBİSHİ COLT FİYATİ!! ACİL!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben ankaradayim. bugun coltun invite 1.3 amt fiyatini sordugumda 27500 gibi bir rakam verdiler. oysa ayni yere otv indiriminden once 24500 gibi bir fiyat almistim.

sitede inceledigim kadariyla yeni coltun sifirini 23500 e alan arkadaslar var.
    bu araclar nerede satiliyor :)

bizim ankarada mi bayiler sorun yaratiyor yoksa fiyati diger arkadaslar mi cok indirtiyor?

ornek olarak

Merhaba sevgili burakugu;
    Bende daha birkaç gün öncesine kadar seninle aynı ikilemleri yaşıyor,onumu alsam bunumu alsam diye sürekli kafa yoruyordum.
    Kendime bir yol haritası çizdim.
    Öncelikle benim için olmazsa olmazları sıraladım.Benim için bu sıra şöyleydi;
    1.Güvenilir ve sorunsuz bir marka-model olmalı
    2.Vereceğim paraya en iyi donanımı sunmalı
    3.otomatik vites olmalı
    4.Yakıt tüketimi makul olmalı

Tüm bunların sonucunda seninle aynı modeller üzerinde uzun araştırmalar sonucu 3 gün önce Mitsubishi Colt 1.3 İnvite AMT 95 Hp aracı 23,500 TL'ye aldım.Hediye olarakta +Park sensörü+Bir depo benzin.

Benimde gönlümden geçen Jazz'dı ancak gelgelelim şu anki aracıma karşılık gelen modeli için 30.000 TL civarı para istediler. E arada 6500 Lira fark vardı.
    Tabiki bende mantıklı olanı yaptım ve Colt aldım.
    Hem geniş,hem donanımlı,hem güvenilir,hem hesaplı yakıt tüketimi hem de en az sorun çıkartan araç.

Umarım sende kendin için en doğru kararı verirsin.

en makul fiyati nerde bulabilirim.
    olmadi gelip alirim o sehirden.

bu evin ikinci coltu olacak.
    birincisi 2006 düz vites :)

colt bagimlilik yapiyor resmen :)

cevaplarinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neverinc -- 30 Mart 2009; 19:39:51 >

• 0212 470 51 51 ( yıldızlar mitsubishi istanbul güneşli)

bence en makul fiyatı buradan edinebilirsiniz.

caramurat arkadaşa pm de atabilirsiniz.

arada 4000 ytl varsa gerçekten istanbuldan almaya değer; bir arkadaş antalya oturuyrdu o da istanbuldan aldı.

evet colt bağımlılık yapar; B segmentinde bir mersedes A serisine gıpta ediyor insan hepsi o .

hayırlı günler.
  • 27.3.2009 da mitsubishi topiğindeki ''colt uzmanları buraya '' yazdığım yazı :

bugün ankarada misubishi bayisi azizoğluna gittim.coltu inceledikten sonra satış görevlisi bayanın yanına gittim. otomatik colt ne kadar diye sordum . bayan bana beyefendi 1 nisanda zam gelecek dedi ama şuanda aracı bağlarsak eski fiyattan verebileceklerini söyledi. peki araç nekadar diye sorduğumda 27000 tl dedi .
    bende bu zamsız fiyatımı siz bana zamsız fiyat vereceğinizi söylüyorsunuz ama şimdiden zammı üzerine koyuyorsunuz. ist. arkadaşım iki gün önce 24500 tl ye aracı almış.
    satış elemanı efendim bizde o fiyattan verdik ama şimdi 1 nisanda zam var deyip evelemeye gevelemeye başladı. bunların hepsini maliyeye bildirmek lazım.
    yani bu çok şerefli bayilerden araç maraç alınmaz.

caramurat'ın cevabi:
    "ALOK" bence erken karar vermeyin, nasıl olsa Haziran 15 e kadar OTV indirimi devam ediyor ve Nisan ayının ilk haftasında da fiyatlar belli olacak. bence yine fiyat\değer açısından uygun koşullara sahip olabileceğinizi düşünüyorum. sadece bir hafta daha sabretmenizi tavsiye ediyorum

ALOK Cevabı :
    Caramurat mesele fiyattan önce dürüstlük satıcı kız bana zamsız fiyat söyleyeceğini söyleyip 27000 tl fiyat veriyor. bu müşteriyi resmen keriz yerine koymaya çalışıyor. acaba 1 nisandada 27000 tl nin üzerine zam yapacaklar .
    ben bu aracı incelemesem fiyatını bilmesem keriz yerine konmuş olucam. satıcı kız bana deseki beyefendi araçlara zam gelecek elimizde şu anda araç yok 1 nisandan sonra size fiyat verelim . bende elbette tamam diyicem ama SATICI bu şekilde yaklaşmıyorlar . .Önemli olan o müşteriye bir araç satmak değil müşteriyi kazanmaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALOK -- 31 Mart 2009; 0:43:52 >

• nisan ayı bi gelsin hatta bi 15'i filan olsun bence. zam deyip duruyolar 15 gün sonra fiyatlar düşer belki
  • valla pasa gonulleri bilir..
    vazgectim zaten su anlik..
    resmen otv uzerinden kar yapiyorlar..

ilginctir hicbir medyada bunlar haber yapilmiyor..
    herkes cok ucuz diyor araclar. ama ben otvli 24500 fiyat aldigim yerden otvsiz 27500 fiyat aliyorum..
    aradaki 7-8 milyar nereye gidiyor..

ilginc..
    ne diyeyim baska.
    birilerinin ekmegine yag suruyoruz ama hayirlisi artik.
  • once sektor batti diye agliyorlar,

simdi de sektoru baltaliyorlar; yazik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: neverinc

valla pasa gonulleri bilir..
    vazgectim zaten su anlik..
    resmen otv uzerinden kar yapiyorlar..

ilginctir hicbir medyada bunlar haber yapilmiyor..
    herkes cok ucuz diyor araclar. ama ben otvli 24500 fiyat aldigim yerden otvsiz 27500 fiyat aliyorum..
    aradaki 7-8 milyar nereye gidiyor..

ilginc..
    ne diyeyim baska.
    birilerinin ekmegine yag suruyoruz ama hayirlisi artik.

showda vardı az önce zam yapılacak diye kuru bi haber yapmışlar
  • bugün daha izmir den bornovadaki bölge metro nun ordaki mitsubishi bayinden 29.000 lira teklif alındı otomatik colt için ve ellerinde bir sürü araç vardı hemen teslim yapabiliyorlar.. yazıklar demekki hiç araç satamadılar forumda 24.500 alanlar varken çuğu marka direk 2 ay sonraya gün veriyor...
  • Arkadaşlar bizde ötv indirminin hemen ardından istanbulda 2 arkadaş colt sipariş ettik sonra araya bu zamlar girdi ama bayi ve temsa yardımıyla 2 adet 2009 colt invite sahibi olduk. fiyat 24.250tl. araçları dün teslim aldık ve çok beğendik. aracın özelliklerini yazmak isterdim ama çok uzun süreceği için isteyen olursa bilgilendiririm. Yaklaşık 2aylık bir araştırma sonucu Colt karar verdik yurt içi olsun yurt dışı olsun bir sürü forumdan bilgi edindik. bu arda bu segmenteki tüm arabaları tek tek gidip bayilerde inceledik ama Colt gerçekten bizi etkiledi (fiyat-donanım-dizayn). Başka bir arkadaşım 2008 kasımda aldı 2008 kasası farklı ben dün aldım 2009kasası farklı burda onlar içinde yazık oldu diyorum çünkü bu kasa bayağı iyi olmuş.
  • ötv den önce 24.500 fiyat aldım demiş arkadaş, o halde;

çıplak fiyat, 15000 TL
    ötv indirimli % 18,5 17775 TL
    kdv % 18 3200
    toplam 21000 TL ye vermeleri gerekirken afedersiniz bu *bneler 23500 e indirim yaptık diye veriyorlar, adam ötv indirimliyken bile indirmemişki, bindirmiş, hem de ne bindirme
  • BUNLAR ÇOK ŞEREFLİ SATICILAR
  • Durum gerçekler içler acısı.
    Söylediklerinizde çok haklısınız.
    "neverinc" arkadaşın ilk mesajda bahsettiği kişi benim.23.500'e gidip Diyarbakır'dan aldım aracımı 25 Mart'ta.Fakat şu anda O bayi de bu fiyata veremiyor.
    TEMSA'nın yaptığı fırsatçılıktan başka birşey değildir.Halbuki ÖTV indirimini fırsat bilip,tam uygulayıp Ülkemizde ki Mitsubishi kullanıcı sayısını arttırmalılardı.Bu, uzun süreçte onların yararına olacaktı.

Yine de almayı düşünen arkadaşlar varsa haziran ayını beklesin derim. Göreceksiniz son 15 gün ilk fiyatlarında altına düşecekler belki de..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmert -- 3 Nisan 2009; 20:40:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaptan69

BUNLAR ÇOK ŞEREFLİ SATICILAR

evet baya şerefli satıcılar öyle ki ben fiyatı biliyorum bu kadar deyince lafı geveleyip duruyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.