Şimdi Ara

0 kontörle internete bağlanıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba kontor miktarım 0 elimdede e65 nokia cep telefonum var. Usb telefon kablosuyla internete bağlanıyorum ve güzel hızdada çalışıyor peki kontör miktarım 0 olduğu halde nasıl oluyor :S

• arkadaşlar karahaber çabuk alındı kontör yüklediğim zaman 1 kontör düşeceklermiş :d
  • Acil işlemler için gprsi hemen kesmiyorlar.kontor bitsede bağlı kalınıyor ama daha sonradan kontor düşümü kontor yüklediğinizde gerçekleşiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zoomadsl

arkadaşlar merhaba kontor miktarım 0 elimdede e65 nokia cep telefonum var. Usb telefon kablosuyla internete bağlanıyorum ve güzel hızdada çalışıyor peki kontör miktarım 0 olduğu halde nasıl oluyor :S

ben vodafonede 1 kontörle bağlandım 2 gün düşmedi 3 gün 65 den fazla mesaj geldi gprs sınırlandırılmıştır diye 6 kontör hattımdan düşecekmiş 7 kontör borçlu çıkacaktım
    sonra türkcell'e taşıdım numaramı alamadılar 7 kontörü üstüne 30 kontör geldi türkcell'den ve 6 ay boyunca heryöne 30 dak hediye
  • quote:

arkadaşlar karahaber çabuk alındı kontör yüklediğim zaman 1 kontör düşeceklermiş :d

aynısı benimde başıma geldi
  • En güzelini yapmışsın
    quote:

Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE

quote:

arkadaşlar merhaba kontor miktarım 0 elimdede e65 nokia cep telefonum var. Usb telefon kablosuyla internete bağlanıyorum ve güzel hızdada çalışıyor peki kontör miktarım 0 olduğu halde nasıl oluyor :S

ben vodafonede 1 kontörle bağlandım 2 gün düşmedi 3 gün 65 den fazla mesaj geldi gprs sınırlandırılmıştır diye 6 kontör hattımdan düşecekmiş 7 kontör borçlu çıkacaktım
    sonra türkcell'e taşıdım numaramı alamadılar 7 kontörü üstüne 30 kontör geldi türkcell'den ve 6 ay boyunca heryöne 30 dak hediye

• turkcellın kalıtesı bellı ama maalesef pahalı hemde baya pahalı bu nedenle bende 532 hat almıstım vodaya gecıs yaptım manyak karızmam oldu..hemde kontorlu kullanıyorum bırde hacım bazlı nette gırıyorum super oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 14 Aralık 2008; 17:50:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: reko

turkcellın kalıtesı bellı ama maalesef pahalı hemde baya pahalı bu nedenle bende 532 hat almıstım vodaya gecıs yaptım manyak karızmam oldu..hemde kontorlu kullanıyorum bırde hacım bazlı nette gırıyorum super oluyor..

Turkcell görünümlü Vodafone
  • quote:

Orjinalden alıntı: XpressMetal

quote:

Orjinalden alıntı: reko

turkcellın kalıtesı bellı ama maalesef pahalı hemde baya pahalı bu nedenle bende 532 hat almıstım vodaya gecıs yaptım manyak karızmam oldu..hemde kontorlu kullanıyorum bırde hacım bazlı nette gırıyorum super oluyor..

Turkcell görünümlü Vodafone

doğan görünümlü şahin
  • quote:

arkadaşlar karahaber çabuk alındı kontör yüklediğim zaman 1 kontör düşeceklermiş :d

Bende kontör yok diye bayağı bişey indirmiştim. 5 dk sonra 5 tane mesaj geldi gprsiniz sınırlandırılmıştır işte eksi şu kadar kontör yazıyordu. Daha sonra gpsri kapadım kontör düşüşü olmadı. Bu arada bende toplam -40 kontör felandı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTeeH

quote:

Bende kontör yok diye bayağı bişey indirmiştim. 5 dk sonra 5 tane mesaj geldi gprsiniz sınırlandırılmıştır işte eksi şu kadar kontör yazıyordu. Daha sonra gpsri kapadım kontör düşüşü olmadı. Bu arada bende toplam -40 kontör felandı.

bende paso waptaydım mp3 indiriyodum benim 3 gün -6 ya düşmüştü
  • quote:

quote:

-40 derken ?
  • yani kontör yüklediğimde mevcut kontörümden 40 kontör düşücek demek. Ama düşmedi.
  • anladım hocam da niye gitmemiş kontörün ayrıca -40 a kadar nası indi hayret bende en fazla -2 yazdı
  • quote:

yani kontör yüklediğimde mevcut kontörümden 40 kontör düşücek demek. Ama düşmedi.

benim yaşadığım gprs servisi ile en fazla -5 de ne olursa olsun kesiyor gprsi.

mesala bu ayda yaşadığım 0 kontör iken gprs açtım kullandım kapattım gprs sınırlandırılmıştır dedi -1 de kaldı.

yani gprsi kapatırsanız -1 de bile sınırlanıyor gprs devam ederseniz - 5 de sistem kendisi kesiyor tabi

bu benim yaşadığım bir olaydı ne kadar doğru onu bilemem.
  • bende -5 diye biliyodum ondan garip geldi -40 deyince
  • quote:

Orjinalden alıntı: XpressMetal

bende -5 diye biliyodum ondan garip geldi -40 deyince

bnimde -6 düşmüştü bide 1 kontör vardı hatta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.