Şimdi Ara

0 mı 2. el mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kenarıda 15 bin tl kadar bi para var yıl başına kadar az daha üzerine koyup kredi ile beraber berlingo veya partner alıyım diyorum(Kampanyasına göre) sizce beklemelimiyim 2. elmi almalıyım kredisiz

• Ona en az 20 bin kredi çekmen gerekecek. 15 bin nakitle 2. el almak daha mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes55ss

arkadaşlar kenarıda 15 bin tl kadar bi para var yıl başına kadar az daha üzerine koyup kredi ile beraber berlingo veya partner alıyım diyorum(Kampanyasına göre) sizce beklemelimiyim 2. elmi almalıyım kredisiz

Arabanın aciliyet konusunu bilemem yani arba hemen lazım mı yoksa değilmi ama yerinizde olsam biraz daha para biriktirir 0 araç almaya çalışırım.

Nedeni ise örneğin bu paraya araba aldınız 2. el olarak. İlerde diyelim 2000 2500 tl gibi masraflar çıkardı. Bu sizi büyük ölçüde etkiliyebilir. Bence 0 Araç almanı daha iyi :)

Tabii karar sizin :)
  • Benim fikrim kredi işine girmemeniz. Bankaya kredi sonunda ne kadar faiz verdiğinizi düşünün. Nasıl bir işte çalışıyorsunuz bilmiyorum ama tahminim 2-3 ay bankaya çalışıyor olmanızı düşünün. Ki, benim iş yerim var, büyük konuşmayayım ama bu saatten sonra bankaya faiz ödemem. Bekler, paramı tamamlar alırım. Yani beklerim derken, elimdekine göre araç alır daha sonra tamamlanınca eskiyi satıp alırım.
  • öyle diyosunuzda yeni yıl kampanyası 0 faizli kredi çıkartırlarsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes55ss

öyle diyosunuzda yeni yıl kampanyası 0 faizli kredi çıkartırlarsa

Hepsi kandırmaca 0 faizli kredi mi olur? Yok adam dicek dosya masrafı yok esteği kösteği paranızı alacak sonra neymiş 0 faizmiş. Banka kredi işlerine girmeyin bu ara zaten ekonomi belli bir yerde alacaksanız da 15bin TL paranız varsa 20 almayın gibi. Zorlanırsınız ödersiniz ama o sıkıntılar çok çekiliyor babamdan biliyorum. Temiz ikinci el bir araç arayın sabırlı olun satarken de çok zarar etmezsiniz sonra da 1-2 yıl sonra güzel bir 0 araç alırsınız diye düşünüyorum.
  • uygun araştırmalar yapılırsa 2.el mantıklıdır. Duruma göre değişir yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.