Şimdi Ara

0km İ30 veya Corolla alma arefesindeyim ( corolla alındı destekleriniz için teşekkürler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
226
Cevap
0
Favori
4.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle bu iki araç arasında kalmak mantıksız diye düşünebilirsiniz haklısınız fakat iki markanın fabrikasında çalışan yakınlarım var ve araçları daha uygun olarak alma durumum var. Sorunum ise iki model arasında çok git gel yaşıyorum tercihim dizel otomatik araç almak yönünde i30 crdi elite otomatik ile corolla advance dizel otomatik araç fiyatları birbirine oldukça yakın iki aracıda test ettim inceledim gönlüm kesinlikle i30 dan yana corollaya göre çok daha beğendim fakat mantığım da corolla diyor i30 alsam ileriki zamanlarda corollaya göre değer kaybım ne kadar fazla olur birde iki araç arasında yakıt olarak i30 beni üzer mi sizlerinde değerli görüşlerini bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skyline_GTR -- 21 Şubat 2015; 15:02:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İ30 donanım olarak dolu doludur,hyundai toyotayı çoktan yakaladı geçti.i30 alın kesinlikle

• Hocam aman bu öğlen kaza yaptım arabada suspansiyon direksiyon fren yokkkkkokkkkk corolla bilmem ama i30 aman aldanmayın oyuncaklarına sakın aksini iddia eden de buyursun gelsin göstereyim

• Hundayi ve kianin arabalari kardes. Yani i30 ve ceed otomatik olanlar cok yakiyor. Corollayi bilemem. Param olsa gider mitsubishi alirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ertug0

İ30 donanım olarak dolu doludur,hyundai toyotayı çoktan yakaladı geçti.i30 alın kesinlikle

İ30 zaten donanım olarak beni benden alıyor ve corolla ya göre albenisi çok daha fazla corollanın iç tasarımına da bir türlü ısınamıyorum

• Bence İ30 almalısın, piyasada Toyota dan çok tutuluyor değer kaybı yaşamazsın emin ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: think of idea

Hocam aman bu öğlen kaza yaptım arabada suspansiyon direksiyon fren yokkkkkokkkkk corolla bilmem ama i30 aman aldanmayın oyuncaklarına sakın aksini iddia eden de buyursun gelsin göstereyim

Arkadaşım uyarın için çok teşekkür ederim fakat bugüne kadar i30 dan yakıt dışında şikayet edeni hiç görmedim açıkçası bu yorumunuza çok şaşırdım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

Bence İ30 almalısın, piyasada Toyota dan çok tutuluyor değer kaybı yaşamazsın emin ol

Toyota da maşallah bu fiyatlara rağmen heryerde dolaşmaya başladı çok karşıma geliyor

• Sırf o multidrive s denilen sıkıcı iğrenç cvt şanzumandan dolayı bile bence Toyota tercih edilmez aşşağıdaki linkten Toyota ile ilgili daha önceki tartışmalar mevcut arkadaşım bir bak istersen
    http://forum.donanimhaber.com/m_77990879/tm.htm
  • dostum yakın arkadaşımda i30 dizel+otomatik var, inanılmaz yakıyor. sert sürülmediği halde çok yakıyor.

ayrıca şanzımanda güç kaybı var, yani çok iyi gitmiyor ve çok yakıyor. ama karizma yakışıklılık tartışmasız i30.

ayrıca değer kaybıda çok olacağını düşünmüyorum piyasada fazlaca i30 var ikinci elide kötü değil
  • quote:

Hocam aman bu öğlen kaza yaptım arabada suspansiyon direksiyon fren yokkkkkokkkkk corolla bilmem ama i30 aman aldanmayın oyuncaklarına sakın aksini iddia eden de buyursun gelsin göstereyim

Sen neden bahsediyorsun arkadaşım? Direksiyon, süspansiyon fren mi yok??? Çarpışma testlerinden (Ncap-IIHS) En yüksek Puan alan otomobillerden olan i30 DAN MI BAHSEDİYORSUN???

• İkiside keyfe keder araçlardır i30 city mode direksiyon çeşitleri var donanım olarakta corolladan fazla.. karar senin ama bence İ30
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanbaskut

dostum yakın arkadaşımda i30 dizel+otomatik var, inanılmaz yakıyor. sert sürülmediği halde çok yakıyor.

ayrıca şanzımanda güç kaybı var, yani çok iyi gitmiyor ve çok yakıyor. ama karizma yakışıklılık tartışmasız i30.

ayrıca değer kaybıda çok olacağını düşünmüyorum piyasada fazlaca i30 var ikinci elide kötü değil

bu konuda i30 un yakıtının yüksek olduğunu sıklıkla okuyorum gerek youtube daki bazı videolar olsun gerekse de bazı kullanıcılar sakin kullanımda yakıtının çok fazla olmadığı yönünde ben arabayı çok seri kullanan ve hızı seven biri değilim fakat yakıt konusu yine de beni düşündürmüyor değil
  • Arkadaşların dediği gibi daha fazla yakmasını sorun etmeyecekseniz gönlünüzdeki i30 alın bence. Her şeyden önce keyifle ve huzurla arabaya binmeniz en önemlisi.

• Çevremde i30 dizel alıp da satmayan kalmadı. Satan da istediği fiyatın cok altında verdi. Herkes birbirini Hyundai konusunda gaza getirse de piyasa gercekleri farklı. Ya vw ya da toyota alın. Kaybınız ya olmaz ya da min düzeyde kalır.

• quote:

Hocam nasıl kaza yaptınız sebep neydi açıklayabilirmisiniz geçmiş olsun

• Elektronikte Samsung ve LG Sony ve Panasonic' le rekabet etmek için fiyat kırdılar. Tüketiciler aynı özelliklerdeki cihazların ucuz olanlarını tercih ettiler doğal olarak.
    Ama gerçekler acıydı. 2 yıl ve resmi garantisi biter bitmez bu cihazlar tamiri çok maliyetli arızalar çıkardılar ve herkes ucuz malın nelere bedel olduğunu gördü.

Aynı zihniyet otomotiv vergilerden ötürü fiyat kıramadığı için aynı maliyete bir sürü işe yaramayan donanımla müşterilerin gözünü boyuyor ve satışlarını arttırıyor.
    Bir kaç on bin km sonra bu araçların kronik sorunları çıkınca (i30 geri vites sorunu gibi) gelip internet forumlarında ağlıyorlar.
  • İ30 elite dizel otm geçen hafta aldım, yakıt tüketimi ortalama hız 27 km = 7.4 lt, 55 km= 5.9 lt... tüketimi muadillerine göre yüksek olsa da ikisi arasında i30 derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Tunarda

Çevremde i30 dizel alıp da satmayan kalmadı. Satan da istediği fiyatın cok altında verdi. Herkes birbirini Hyundai konusunda gaza getirse de piyasa gercekleri farklı. Ya vw ya da toyota alın. Kaybınız ya olmaz ya da min düzeyde kalır.

İ30 dan vazgeçeceksem iki nedenim yakıt ve değer kaybı olacak ama bir türlü silip atamıyorum yollarda da çok fazla i30 göremiyorum bu da benim dikkatimi çekyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Skyline_GTR

quote:

Orijinalden alıntı: Tunarda

Çevremde i30 dizel alıp da satmayan kalmadı. Satan da istediği fiyatın cok altında verdi. Herkes birbirini Hyundai konusunda gaza getirse de piyasa gercekleri farklı. Ya vw ya da toyota alın. Kaybınız ya olmaz ya da min düzeyde kalır.

İ30 dan vazgeçeceksem iki nedenim yakıt ve değer kaybı olacak ama bir türlü silip atamıyorum yollarda da çok fazla i30 göremiyorum bu da benim dikkatimi çekyor

Yollarda İ30 göremiyormusun? Valla hocam hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama Burada izmirde dağ taş İ30 dolu. Aksine ben yeni kasa Corollayı görmüşlüğüm bir elin parmak sayısını geçmez inanın abartısız. şimdi malu siteye baktım yaklaşık 1200 tane satılık İ30 ilanı var...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.