Şimdi Ara

(0km) Latitude mu Qashqai mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 0 km araç alacağımı forumda belirtmiştim.2 seçenek arasında kararsız kaldım.Sizin fikirlerinizi de bir görmek istedim.

Latitude Privilege 1.5 dCi 110 bg Euro5 56.200 TL fiyat verdi bayii.

QASHQAI 1.5 DCI TEKNA 4X2 M/T 58.200 TL fiyatı var.

İki aracı da gördüm showroomda.Haftaiçinde test sürüşü yapacağım.Fikirlerinizi bekliyorum...

• Bir QASHQAI sahibi tanıyorum. Arabasından memnun ve ekonomik olduğunu söyledi.

Renault arabalarda 1,5 DCI motorlar var ya, Nissan da aynı motoru kullanıyor diye biliyorum. Dacia, Clio, Megane, Micra, QASHQAI, vs hepsinde aynı motor bloğu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali777

Bir QASHQAI sahibi tanıyorum. Arabasından memnun ve ekonomik olduğunu söyledi.

Renault arabalarda 1,5 DCI motorlar var ya, Nissan da aynı motoru kullanıyor diye biliyorum. Dacia, Clio, Megane, Micra, QASHQAI, vs hepsinde aynı motor bloğu var.
    birisi hanya diğeri konya. çok farklı sınıf 2 araba. ihtiyaçlarınıza hangisi daha iyi cevap verecekse onu alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atrin

birisi hanya diğeri konya. çok farklı sınıf 2 araba. ihtiyaçlarınıza hangisi daha iyi cevap verecekse onu alın.

Alıntıları Göster
    Konfor ve kalite için Latitude... Qashqai ömrünün sonuna yaklaştı en fazla 1,5 sene daha gider bu kasa. ayrıca bence parasının arabası değil. Donanım ve kalite olarak çok aşağılarda kalıyor Latitude'a göre. Sadece 2. eli iyi olabilir renaulta göre ama kasa değiştirdikten sonra satarsanız hele hele böyle SUV sınıfında bir aracı yok pahasına satabilirsiniz. Kasa değişimi SUV sınıfını öldürüyor.

• Qashqai
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Konfor ve kalite için Latitude... Qashqai ömrünün sonuna yaklaştı en fazla 1,5 sene daha gider bu kasa. ayrıca bence parasının arabası değil. Donanım ve kalite olarak çok aşağılarda kalıyor Latitude'a göre. Sadece 2. eli iyi olabilir renaulta göre ama kasa değiştirdikten sonra satarsanız hele hele böyle SUV sınıfında bir aracı yok pahasına satabilirsiniz. Kasa değişimi SUV sınıfını öldürüyor.

Alıntıları Göster
    QQ benim hoşuma giden bir araç. Ama kuzenimin benzinli QQ siyle uzun yol yaptım...Hiç bir zaman sedan veya hb bir aracın konforunu sunamaz ve onlar gibi gidemez. Önceliklerinize bağlı bir tercih yapmanız gerekli yani...

• quote:

Orijinalden alıntı: bende345

QQ benim hoşuma giden bir araç. Ama kuzenimin benzinli QQ siyle uzun yol yaptım...Hiç bir zaman sedan veya hb bir aracın konforunu sunamaz ve onlar gibi gidemez. Önceliklerinize bağlı bir tercih yapmanız gerekli yani...

Alıntıları Göster
    LATİTUDE
  • quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Alıntıları Göster
    Öncelikle ne tür bir araç istediğinize karar vermelisiniz, yüksek bir araç mı yoksa sedan mı...

Bence Qashqai dışarıdan ne kadar güzel gözüküyorsa, iç mekanıda bir o kadar basit. Ayrıca Latittude yeni bir model, kasa değistirme gibi bir derdide yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: CLY

Öncelikle ne tür bir araç istediğinize karar vermelisiniz, yüksek bir araç mı yoksa sedan mı...

Bence Qashqai dışarıdan ne kadar güzel gözüküyorsa, iç mekanıda bir o kadar basit. Ayrıca Latittude yeni bir model, kasa değistirme gibi bir derdide yok..

Alıntıları Göster
    Farklı araçlar. Sizin otomobilden ne beklediğiniz önemli aslında.

Benim otomobilden beklentim; Türkiye'de yaşıyorum, arasıra yaylalara çıkarım, toprak yollara girmeden güzel yerler görmek mümkün değil memlekette, ş .içi yollarımız tümsek ve çukurlarla kaplı, bazen kaldırımlara park etmek zorundayız. O zaman bana QQ hitap ediyor.(4x4 olmasa bile bazı engebeleri yüksekliği sayesinde geçebilir)

Qasqai çok tutulan bir araç. Anket yapılsa yılın aracı seçilir heralde. Geçen sene Golf ve Clio gibi modellerden bile çok sattı.Ayrıca sunduğu özelliklere göre fiyatı çok uygun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ut80

0 km araç alacağımı forumda belirtmiştim.2 seçenek arasında kararsız kaldım.Sizin fikirlerinizi de bir görmek istedim.

Latitude Privilege 1.5 dCi 110 bg Euro5 56.200 TL fiyat verdi bayii.

QASHQAI 1.5 DCI TEKNA 4X2 M/T 58.200 TL fiyatı var.

İki aracı da gördüm showroomda.Haftaiçinde test sürüşü yapacağım.Fikirlerinizi bekliyorum...

Bence LATITUDE almanız daha mantıklı.
    Hem D segmenti, hem de fiyatı daha uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukubat

Farklı araçlar. Sizin otomobilden ne beklediğiniz önemli aslında.

Benim otomobilden beklentim; Türkiye'de yaşıyorum, arasıra yaylalara çıkarım, toprak yollara girmeden güzel yerler görmek mümkün değil memlekette, ş .içi yollarımız tümsek ve çukurlarla kaplı, bazen kaldırımlara park etmek zorundayız. O zaman bana QQ hitap ediyor.(4x4 olmasa bile bazı engebeleri yüksekliği sayesinde geçebilir)

Qasqai çok tutulan bir araç. Anket yapılsa yılın aracı seçilir heralde. Geçen sene Golf ve Clio gibi modellerden bile çok sattı.Ayrıca sunduğu özelliklere göre fiyatı çok uygun.

Alıntıları Göster
    Bayağı bir araç eleyerek bu konuma geldim.Benim için ikisinin de ayrı ayrı avantajları var.Qashqai'nin yüksek oluşu,Latitude'un yüksek kalite ve konforu.Sedan veya SUV olması benim için farkedecek birşey değil ama son kararı test sürüşlerinden sonra vereceğim.Test sürüşümün sonuçlarını da burada özet geçmeyi planlıyorum.Qashqai'nin kasa değiştirme olasılığını hiç düşünmemiştim.İşte foruma yazmanın güzel yanlarından biri de bu.Fikirleriniz varsa bekliyorum.Teşekkürler...

• quote:

Bayağı bir araç eleyerek bu konuma geldim.Benim için ikisinin de ayrı ayrı avantajları var.Qashqai'nin yüksek oluşu,Latitude'un yüksek kalite ve konforu.Sedan veya SUV olması benim için farkedecek birşey değil ama son kararı test sürüşlerinden sonra vereceğim.Test sürüşümün sonuçlarını da burada özet geçmeyi planlıyorum.Qashqai'nin kasa değiştirme olasılığını hiç düşünmemiştim.İşte foruma yazmanın güzel yanlarından biri de bu.Fikirleriniz varsa bekliyorum.Teşekkürler...

Alıntıları Göster
    Genel olarak değerlendirirsek gerek sınıfıyla ve gerekse konforuyla Latitude ilk sıraya yerleşir.

Motorlar aynı. Qashai sınıfının beğenilen ve popüler aracı. Tasarımı gerçekten gözüme güzel görünüyor.
    Ayrıca boyutlarından dolayı şehir içi, altının yüksek olması dolayısıyla da bozuk yol kullanımına daha uygun.

Jeep olduğu için otomobile göre az olan hız sınırının da dikkate alınması gerekir.

Bütün bunların yanında Latitudenin verdiği konforu ve sürüş özelliklerini vermez. Zaten iki aracın da karşılaştırılması kişisel zevklere ve beklentilere göre şekillenir.

Deneme sürüşünden sonra karar vermek en doğrusu.

• quote:

Alıntıları Göster
    Bu karşılaşmadan Latitude burnu bile kanamadan çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şair-i Maderzat

Alıntıları Göster
    QQ bir kere crossover bir araç, böyle bir alım karşılaştırması yapmak için içine binmeniz lazım, QQ nun arka tarafı basık olduğu için sizde bıraktığı his önemli, aracın yüksek olmasıda şehirler arası yolda diğer araçların rüzgarından ötürü sarsılmalara yol açar.

Latitude D segmenti konforlu bir araçtır, ben olsam tabiki latitude seçerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 14 Mart 2011; 14:30:06 >

• Nissan QASHQAI bence fiyatından dolayı kaybediyor. Bunun yanı sıra ben olsam Latitude almazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şair-i Maderzat

Alıntıları Göster
    İkiside farklı ihtiyaçlara cevap verebilecek araçlar
    Qashgai nin dci tekna modelini kullandım ve güzel araç.Yüksekte oturma ve şehir içi trafiğine hakim araç istiyorsanız kaliteli ve mantıklı araç.
    Sedan ve arka koltukta oturanlarında rahat edeceği mantıklı bir araç istiyorsanız Latitude güzel seçenek
    Şahsi fikrimi sorarsanız yeni gelecek olan 1.6 dci üniteyi beklerdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kizashi

İkiside farklı ihtiyaçlara cevap verebilecek araçlar
    Qashgai nin dci tekna modelini kullandım ve güzel araç.Yüksekte oturma ve şehir içi trafiğine hakim araç istiyorsanız kaliteli ve mantıklı araç.
    Sedan ve arka koltukta oturanlarında rahat edeceği mantıklı bir araç istiyorsanız Latitude güzel seçenek
    Şahsi fikrimi sorarsanız yeni gelecek olan 1.6 dci üniteyi beklerdim.

Alıntıları Göster
    Latitude..
  • quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

Latitude..

Alıntıları Göster
    QQ
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

QQ

Alıntıları Göster
    Hangisi ihtiyaçlarınızı daha çok karşılıyorsa onu alın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bangsuui

Hangisi ihtiyaçlarınızı daha çok karşılıyorsa onu alın derim.

Alıntıları Göster
    Latitude. hem QQ biraz jip tarzı birşey sanırım..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.