Arkadaşlar sistemim biraz eski ama performans olarak çok iyi. gigabyte ga m61p s3 anakartimin üzerinde amd am2 6.0 ghz işlemci ekran karti olarak hd 3870 iceQ 3 turbo 4 tane 2gb ram mevcut. bu sorunu almaya basladigimdan beri sorunun harddiskte oldugunu saniyordum fakat harddisk i yeniledim sorun halen devam ediyor her RAM i tek tek ayrı ayrı slotlarda denedim sistem yine kapaniyor bazen günlerce bosta durmasına ragmen kapanmıyor fakat oyun oynarken yada internette gezinirken sorun meydana cikiyor bazen 101 hatası bazen farkli mavi ekranlar veriyor. ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum anakart'a bios güncellemesi yapmak istiyorum sanırım 7. yılını doldurdu bilgisayarim faydası olacagını düşünüyorum yardımcı olursanız cok sevinirim.
Aynı hata işyerimdeki bilgisaayrda da var her filimi uyarladım halen arada bir kendini kapatıyor,muhtemelen işletim sistemi kaynaklı win7 kurduktan sonra oldu xp kuruluyken iyiydi.Enson seçenek anakart kalıyor zaten aynı hataları alanlar genelde bu şekilde kurtulmuş bellek testi işlemci değişme hdd değişme yapılmış en son bu kalmış işyeri bilgisayrı olduğu için üzerinde durmadım.