< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Değerler eyvallah ama yakıt 1.0 da 2 katına çıkar. Dizel araç düşük devirde yüksek tork verdiğinden ekonomiktir 1.6 motor çekişte 1.0 kadar zorlanmayacağından normal kullanımda aradaki 1 2 sn nin hiçbir anlamı yoktur. 2 araca da 4 kişi binin bir de öyle deneyin hangisi daha rahat daha iyi gidiyor. Tiguan aracımı yeni sattım 1.6tdi 280 tork araç 1700kg şimdi sen bu araca 1.0 motor koy bakalım düşün nasıl gider :D Herşey 0-100 değildir.
|
Foruma ne bakıyorsun ki sen gerçek hayatta Tofaş biniyor internette Mercedes eleştiriyor
|
Yoğun istanbul trafiğinde 2 lt yakan tiesaycilar dolmuş yine buralara
|
2 sene 1,0 tfsi kullandım düşük vergisi, performansı, tüketim avantajı ile beni fazlasıyla memnun etti. Özellikle kışın soğuk memleketteyiz erken ısınması ve kısa mesafeye rağmen 8,5 litre üstünü görmemiş olmam da cabası.
Aynı şartlarda dizel courier ile 8 litreleri gördüm o da diğer aracımdı tabi kısa mesafe yüzünden bol bol dolan dpf de baş ağrısı tam anlamıyla. |
Gitmiyorrr benim 2008 tjet punto ile 1.0 tsi poloya 400-500 metrede 3 boy atıyorum. Yazık çocuk arabasını yakacaktı sinirinden. O kadar para ver 12 yaşında aynı segment araba sana boy boy atsın.
|
RedRocco34 demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Şayet yedek parça işinde biri olarak size denk gelmediyse iki ihtimal var 1. İsler pek iyi olmasa gerek. 2. Klasik bir sanayi esnafısınız. Her iki versiyonla da karşılaştığınızda asla güvenmeyin diye öğüt veririm çevreme. |
"Değerler eyvallah ama yakıt 1.0 da 2 katına çıkar." Tamamda sanki durmadan tapagaz mı kullanıyorsunuz aracı? Etrafımdaki dizellerin hemen hemen hepsi sakin kullanıyor.
"Herşey 0-100 değildir." Evet her şey 0-100 değil, zaten 0-140 40-140 80-120 gibi bir sürü veri var konuda. Ara hızlanmalar ve sıfırdan kalkış yani. 1.6tdi bildiğin traktör gibi çalışıyor bunu da unutmamak gerek. @ÖlüyenYörüler Niye sinirlenmiş ki? Sanki supersport almış, gereksiz bir trip olmuş. |
Züğürt tesellisi olmuş
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetenes -- 23 Nisan 2020; 2:53:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 23 Nisan 2020; 5:11:56 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|