Şimdi Ara

1.0 TSi yakıt / VW neden 1.0 yaptı-Polo MK6 eksileri ve kullanıcı yorumları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
2
Favori
45.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Senin kullandığın arabalar çok iyi diğerleri hep kötü. "

Bu kısım çok hoşuma gitti. Bir cümleni bu kadar seveceğimi hiç tahmin etmezdim. Tiguan'ın arka camına bunu yazdıracağım.

"Neden böyle oluyor? "

Bilmem. Göçüklü Civic almadığım için olabilir.

"Polo sahibi iken kampanalı frenlerini övüyordun."

Ben sattıktan ve Tiguan aldıktan sonra VAG Grup İstihbarat Birimi Polo'yu gözden çıkarmış ve Tiguan'a değer vermeye başlamış olabilir. Geçen sene en çok Tiguan sattılar çünkü.Tiguan en çok satan VW oldu.

İncelemeye de tekrar bakarsan el frenini kötülediğimi görürsün. El freni de kampanaları tutuyor biliyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalıtım ve süspansiyon konforu çukurlarda tepkisi nasıl golf 6 ya göre

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: netttt2627

Yalıtım ve süspansiyon konforu çukurlarda tepkisi nasıl golf 6 ya göre

Golf 6'da direksiyon ve süspansiyon bir tık daha net , izolasyon olarak yüksek hızlar hariç Polo MK6 daha iyi.

Çukura düşme ve konfor olarak birisi daha iyi diyemem. Polo çok az daha yumuşak sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61960E1CE -- 23 Ekim 2020; 14:10:36 >
  • Öncelikle herkese merhaba arkadaslar
    Vw polo 1.0 highline modelini aldım kasım 2020 itibariyle dikkat etmişsinizdir. Yakın tarihte gelen (2020 Eylül sonrası sanırım) tüm vw polo araçları yeni logoyla gelmekte yalnız polo da tek fark bu değil motor da değişmiş arkadasımda 2018 1.0 tsi var onun motor kodu CHZL benimki DLAC motor koduna sahip ayrıca görüntü olarakta farklılıklar mevcut örneğin benim aracın motorunda hava filtresi sağ tarafta onda ortada...
    Konuya devam edecek olursak aracı ilk aldıgımda sehir dısı yaklasık 1100 km yol yaptım ve uzun süreli olarak 5,7 lt yakıt yaktı 110 120 km hızlarda aracım rodaj da oldugu için hiç zorlamadım.. suan aracım 2000 km civarlarında ancak sehirdısı cok fazla gitmedim Ancak 5 in altına düsebileceğimi hiç sanmıyorum arkadasımın aracı aynı yolu 4.8 ile katetebiliyor.. bu durum sizce motorun yenilenmesiyle alakalı veya motorun yeni olmasından kaynaklı olabilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamitaksu252534 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun paşam.

Motorun fotoğrafını atarsanız iyi olur.

Arkadakiler için üfleme geldi mi Polo'ya ?

6 Airbag var değil mi?

• Sağolun arkadakiler için üfleme yok hala malesef onun yerine ikitane type c usb koymuşlar fotorafı en kısa zamanda yüklerim

Merhabalar benim de makyajlı kasa aynı araçtan var ben de var kasım 11 de aldım 4.8 gördüm. 5 in altına düşmeniz için yol şartı rüzgâr yapmış olduğun hız dur kalklar çok önem arz ediyor. Ortalamada 5.5 yakıyor. Çok iyi çok başarılı bir motor. Ne kadar sakin kullanırsanız o kadar düştüğünü göreceksiniz. Artık bu yeni araçlarda motor açma yada yeni motor diye bir durum söz konusu değil bilginiz olsun. Hayırlı olsun aracınız sağlıkla kullanın.
  • Em34h34 E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim sizede hayırlı olsun sağlıkla kullanın 🙏
    1.0 TSi yakıt / VW neden 1.0 yaptı-Polo MK6 eksileri ve kullanıcı yorumları
    1.0 TSi yakıt / VW neden 1.0 yaptı-Polo MK6 eksileri ve kullanıcı yorumları
  • Bu araç kesintisiz 130-140 km/h hızlarda ne kadar yakıyor?
  • | OMG! | kullanıcısına yanıt
    130-140 kesintisiz hiç kullanmadım daha 110 120 nadiren 130 km/h da 1000 km 5.7 ortalama yaktı
    Anladım bendeki golfü değiştireceğim, Kocaeli Ankara arası ayda iki ya da 3 defa gidip geliyorum, ortalama 130 ya da 140 ile 3 saat gitsem ne yakar diye merak etmiştim.
    Forumda 4.0 4.5 5.0 aralıgında yakan cok fazla insan var bende o değerlere inmeyi umuyorum dediğim gibi aracı bende yeni aldım dsg ye arabaya daha uyum sağlayamamış da olabilirim beni baz alarak karar vermenizi tavsiye etmiyorum

5 saat izmir paralı otobanda kullandım... 140-160 arası... 6,2 yaktı. ara ara 120 ve 180 de yaptığım oldu. kılima 2kaddeme açık. 5 kişi bagaj tepeleme dolu.

• genel anlamda yakıt başarılı , takip etmek lazım
  • murat8550 kullanıcısına yanıt
    Çok başarılı kaç model sizin aracınız ?
  • murat8550 kullanıcısına yanıt

cevap için teşekkürler.

2018 comfort paket... turbo motor basarsn baya yakabiliyor. çok sıkışık istanbul trafiğinde 8-9 çıkabiliyor...yakıt ve performans bana yetrli. muğla datça yollarında spor modda rahat rahat sollamalarını yapabildim.

• Merhaba bende aracı yeni aldım fakat yakıt konusunda çok yakıyormuş gibi geliyor özellikle anlık tüketimde dur kalkta dip gaz yapmadan bile anlık tüketim 40 litrelerden başlayıp düşüyor ayrıca çok sakin kullanmama rağmen anlık 7-12 arasında sürekli gidip geliyor.. 1100 km yol yaptım bunun 800 km uzun yol ve şuan 7.3 lt ortalama tüketimim görülüyor. Bu durum normal mi kullananlar deneyimlerni paylaşırsa sevinirim. Son olarak geri viteste ayna indirme özelliği araçta yok yazılımla açtırabilirmiyiz?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.