< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
1.0 TSi yakıt / VW neden 1.0 yaptı-Polo MK6 eksileri ve kullanıcı yorumları (6. sayfa)
-
-
Yalıtım ve süspansiyon konforu çukurlarda tepkisi nasıl golf 6 ya göre
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: netttt2627
Yalıtım ve süspansiyon konforu çukurlarda tepkisi nasıl golf 6 ya göreGolf 6'da direksiyon ve süspansiyon bir tık daha net , izolasyon olarak yüksek hızlar hariç Polo MK6 daha iyi.
Çukura düşme ve konfor olarak birisi daha iyi diyemem. Polo çok az daha yumuşak sadece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61960E1CE -- 23 Ekim 2020; 14:10:36 > -
Öncelikle herkese merhaba arkadaslar
Vw polo 1.0 highline modelini aldım kasım 2020 itibariyle dikkat etmişsinizdir. Yakın tarihte gelen (2020 Eylül sonrası sanırım) tüm vw polo araçları yeni logoyla gelmekte yalnız polo da tek fark bu değil motor da değişmiş arkadasımda 2018 1.0 tsi var onun motor kodu CHZL benimki DLAC motor koduna sahip ayrıca görüntü olarakta farklılıklar mevcut örneğin benim aracın motorunda hava filtresi sağ tarafta onda ortada...
Konuya devam edecek olursak aracı ilk aldıgımda sehir dısı yaklasık 1100 km yol yaptım ve uzun süreli olarak 5,7 lt yakıt yaktı 110 120 km hızlarda aracım rodaj da oldugu için hiç zorlamadım.. suan aracım 2000 km civarlarında ancak sehirdısı cok fazla gitmedim Ancak 5 in altına düsebileceğimi hiç sanmıyorum arkadasımın aracı aynı yolu 4.8 ile katetebiliyor.. bu durum sizce motorun yenilenmesiyle alakalı veya motorun yeni olmasından kaynaklı olabilir mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun paşam.
Motorun fotoğrafını atarsanız iyi olur.
Arkadakiler için üfleme geldi mi Polo'ya ?
6 Airbag var değil mi?
-
Sağolun arkadakiler için üfleme yok hala malesef onun yerine ikitane type c usb koymuşlar fotorafı en kısa zamanda yüklerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar benim de makyajlı kasa aynı araçtan var ben de var kasım 11 de aldım 4.8 gördüm. 5 in altına düşmeniz için yol şartı rüzgâr yapmış olduğun hız dur kalklar çok önem arz ediyor. Ortalamada 5.5 yakıyor. Çok iyi çok başarılı bir motor. Ne kadar sakin kullanırsanız o kadar düştüğünü göreceksiniz. Artık bu yeni araçlarda motor açma yada yeni motor diye bir durum söz konusu değil bilginiz olsun. Hayırlı olsun aracınız sağlıkla kullanın. -
Teşekkür ederim sizede hayırlı olsun sağlıkla kullanın 🙏 -
-
-
Bu araç kesintisiz 130-140 km/h hızlarda ne kadar yakıyor? -
130-140 kesintisiz hiç kullanmadım daha 110 120 nadiren 130 km/h da 1000 km 5.7 ortalama yaktı -
Anladım bendeki golfü değiştireceğim, Kocaeli Ankara arası ayda iki ya da 3 defa gidip geliyorum, ortalama 130 ya da 140 ile 3 saat gitsem ne yakar diye merak etmiştim. -
Forumda 4.0 4.5 5.0 aralıgında yakan cok fazla insan var bende o değerlere inmeyi umuyorum dediğim gibi aracı bende yeni aldım dsg ye arabaya daha uyum sağlayamamış da olabilirim beni baz alarak karar vermenizi tavsiye etmiyorum -
5 saat izmir paralı otobanda kullandım... 140-160 arası... 6,2 yaktı. ara ara 120 ve 180 de yaptığım oldu. kılima 2kaddeme açık. 5 kişi bagaj tepeleme dolu.
-
genel anlamda yakıt başarılı , takip etmek lazım -
Çok başarılı kaç model sizin aracınız ? -
cevap için teşekkürler.
-
2018 comfort paket... turbo motor basarsn baya yakabiliyor. çok sıkışık istanbul trafiğinde 8-9 çıkabiliyor...yakıt ve performans bana yetrli. muğla datça yollarında spor modda rahat rahat sollamalarını yapabildim.
-
Merhaba bende aracı yeni aldım fakat yakıt konusunda çok yakıyormuş gibi geliyor özellikle anlık tüketimde dur kalkta dip gaz yapmadan bile anlık tüketim 40 litrelerden başlayıp düşüyor ayrıca çok sakin kullanmama rağmen anlık 7-12 arasında sürekli gidip geliyor.. 1100 km yol yaptım bunun 800 km uzun yol ve şuan 7.3 lt ortalama tüketimim görülüyor. Bu durum normal mi kullananlar deneyimlerni paylaşırsa sevinirim. Son olarak geri viteste ayna indirme özelliği araçta yok yazılımla açtırabilirmiyiz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X