Şimdi Ara

1.1.3 upgrade te kitleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.1.2 den 1.1.3 e upgrade yaptım.Cihaz kendi kapattı ama açamadı kitledi.Apple arması gösteriyor ama açılmıyor,kapanmıyor:(Üstteki ve üstündeki tuşlarlada cevap vermiyor.Şarjının bitmesini bekliyorum çaresiz:(Başka yapılacak ne olabilir?Saygılarımla...

• kardeş geçmiş olsun aynı sorunu bende yaşadım tamire verdim adam 2 gündür ugraşıyo bakalım olursa sana bilgi veririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: omeromerik

kardeş geçmiş olsun aynı sorunu bende yaşadım tamire verdim adam 2 gündür ugraşıyo bakalım olursa sana bilgi veririm

Anladım teşekkürler,şarzının bitmesini bekliyorum,bakalım yanıt verecekmi?
  • Tam olarak anlatırsanız yardımcı olmaya çalışırız. Home tuşu + power tuşuna basılı tutun 15 saniye kapanmazsa biraz daha uzun basın
  • boşuna bekleme home + power tuşuna birkaç saniye basılı tutarak kapatabilirsin telefonu.telefonu restore moduna sokup itunesdan tekrar 1.1.1 e restore ->jailbreak ->1.1.2 update -> jailbreak -> 1.1.3 upgrade yapabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: elninom1

boşuna bekleme home + power tuşuna birkaç saniye basılı tutarak kapatabilirsin telefonu.telefonu restore moduna sokup itunesdan tekrar 1.1.1 e restore ->jailbreak ->1.1.2 update -> jailbreak -> 1.1.3 upgrade yapabilirsin

Çok özür dilerim bunun nasıl yapılacağı konusunda yardımcı olursanız,inanınkı çok mutlu olacağım.Şu an cihaz off durumda power düğmesine bastığımda Apple arması çıkıyor ve kalıyor.Saygılarımla..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SINIRSIZ

quote:

Orjinalden alıntı: elninom1

boşuna bekleme home + power tuşuna birkaç saniye basılı tutarak kapatabilirsin telefonu.telefonu restore moduna sokup itunesdan tekrar 1.1.1 e restore ->jailbreak ->1.1.2 update -> jailbreak -> 1.1.3 upgrade yapabilirsin

Çok özür dilerim bunun nasıl yapılacağı konusunda yardımcı olursanız,inanınkı çok mutlu olacağım.Şu an cihaz off durumda power düğmesine bastığımda Apple arması çıkıyor ve kalıyor.Saygılarımla..

Şimdi anlatıcam dilimin döndüğü kadarı ile ama dostum ne yapmadıgını bilmeden daha doğrusu upgrade olsunda ne olursa olsun mantıgı ile yola çıkmayalım. 1.1.2 kullanıyormuşsunuz bu işlemler çok kolay değil en azından ne yapıldığını bilmek önemli neden 1.1.3 e çıktınız? 1.1.2 yi mis gibi kullandıktan sonra riske girmeye değermi ? Gelelim açıklamaya bu forum başlıklarında bir sürü konu var ben aşamalarını yazıcam sizde araştırıcaksınız.

1)Home + power tuşlarına basılı tutarak restore moduna alın telefonunuzu sonra itunes un versiyonu farketmez shift tuşuna basılı tutarak 1.1.1 versiyonunu restore edin.

2)Restore etme bittikten sonra hata vericek tamam diyin

3)İbrick programını açın tuğla kırmızı olucak FİX diyorsunuz ve telefon ekranınız kırmızıya dönücek sonra 1.1.1 in aktivasyon ekranına düşücek

4)1.1.1 için jailbreak yapın (Anlatımları mevcut) jailbreak yaptıktan sonra telefondan installerden oktoprep i kurun

5)1.1.2 için shift tuşuna basılı tutarak UPDATE den 1.1.2 (UPDATE EDİN RESTORE DEĞİL)

6)1.1.2 den sonra jailbreak yapın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.