Şimdi Ara

1.1.4 ün getirdikleri ve götürdükleri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.1.4 e yükselten arkadaşlar versiyon kısmında 1.1.4 yazmasının dışında ne gibi yenilikler var. ordan burdan okuduklarınızı değil gördüğünüz ve kullandığınız özellikleri yazarsanız sevinirim

• birden çok kişiye mesaj atarken 1.1.3 de sürekli error veriyodu,dün bi 48lik mesaj yolladım sorunsuz yolladı.bide evdeki medem odamda kurulu,salondan bağlanamıyodum ama şimdi bağlanıyo,sanırım yeni baseband wireless için daha başarılı.
  • ben 1.1.3 kullanıyorum ama çoklu mesajda bir hata olmuyor. tabi öyle 48 kişi falan denemedim :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsyagtu -- 19 Mart 2008; 11:29:19 >
  • Ben hiçbir farklılık görmedim.
  • al benden de o kadar tövbe fark yok!!!
  • ya arkadaşlar yapmayın etmeyin; bu bir işletim sistemi. sonuçta binlerce güvenlik açığı trilyonlarca bug ve bir o kadarda performans iyileştirmesine ihtiyacı var. 1.1.1 ve 1.1.2 arasındaki tek farkta bug düzeltmesiydi, bundada öyle oldu.

olayı biraz içselliğe dökmüşler bu versiyonda; ne mi?
    işlemci hızı yeniden 412mhz; summerboard ve commcenterın işlemci ve ramin üzerine bindirdiği yük bir hayli düşürülmüş ve arabirimdeki performans farkı gözle görülebilir şekilde yüksek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.