Şimdi Ara

5+5 in 10 etmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • matematiği uyduranların bizlere olan acısıdır bu başlık. hep dayatıldı bize bunlar doğru diye. 0 dediler en ufak doğal sayı. 0 yoktu halbu ki ve hala da 0 yoktur. doğallığı sanal şeylere indirgedik. rüzgarı klimadan sonra unuttuğumuz gibi. 1 dediler , 5 dediler 1 den buyuk ve iki tane 5 i toplayıp 5 ten ufak olmayan 0 lı bir sonuç çıkardılar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 5 tane işaret olsun. Yanına 5 tane daha eklersek
    Ve saysığımızda ritmik sayma ile bir iki üç dört beş altı yedi sekiz dokuz ve on
    On ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• matematik de 0 olmaması gerekiyor. sepette beş elma vardı beşini yedim kaç elma kaldı ? konumuz elma mı canım ? sepet orada hala , sana elmanın yeşilini gösterip sepetini kırmızıya boyamışlar...

• kumandanlogar K kullanıcısına yanıt

Kaç sepet dersek evet ama kaç elma dediniz, sonuç olarak matematik sadece bizim birbirimizle ortak bir dil

• önce Türkçeyi anlaşılır yazalım da matematiği kalsın. bak elyafsanayi kardeş sepet var orada sepet... elma neyin içinde ? sepetin di mi ? geriye sepet kaldı. olayı sadece elmaya indirgiyorlar onu anlatmaya çalıştım teşekkürler yine de saygılar

Bir evde 3 adam var 3 adam evden çıktı ev kaldı ev yıkıldı enkaz kaldı enkaz toplandı hiçbir şey kalmadı sıfır?

• nasıl hiç bir şey kalmadı ? toprak var ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 3 4 5 Sayılarıyla 28'i Bul
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Toprak mı? Zemin beton

• Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt
    Doğrudur.

Yok hocam sırf sizi bozmak için dedim kusuruma bakmayın, her şeyin altında toprak var hatta denizin bile altında

• estagfurullah elyafsanayi. denizin altında di mi toprak ? bak bu da garip geldi bana düşününce. ezbere öğretilen yani dayatılan şeylerle ufkumuzu daralttılar başlığı açarken ki motivasyonum oydu.

Evet haklısın biraz küçük bakınca kendi gözlemim denize gidince yer zemin toprak kum ya da her ne dersen ondan var

• sen yüzme bilin mi ?

Bu kadar derin sularda hiç yüzmedim

• Analitik ve sentetik ayrımını bilmeyenlerin hezeyanı. Kant öleli yıllar oldu. Hala adamdan feyz alamadılar. Biraz felsefe okuyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FCD8CF69F -- 22 Temmuz 2024; 0:2:42 >
  • elyesa bilin mi mesela ben çok yüzmem de denize girerken suya alışmaya çok çalışiim ama yanımda güzel bir kız koy artizlikten girerem o suya yane beyin zevki belirler kankiiii

• Analitik olarak iyi bir yorum ancak senteziniz iyi değil çünkü esas olay bu konuşmaya bir antitez üretemeyip safsatayla olayı cahilliğe vurmaya çalışmanız

• Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt

Analitik kelimesini o anlamda kullanmadım. Analitik önerme anlamında kullandım. Sentetikse sentez demek değildir. Temel mantık öğrenin.

• Sıfır yok bence de [:(]

• Tamam hocam teşekkür ederim temel mantık ile ulaşabileceğim seviyeyi bilmiyorum ama düz mantık hayat kurtarır tavsiye ederim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.