< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
5+5 in 10 etmesi
-
-
5 tane işaret olsun. Yanına 5 tane daha eklersek
Ve saysığımızda ritmik sayma ile bir iki üç dört beş altı yedi sekiz dokuz ve on
On ediyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
matematik de 0 olmaması gerekiyor. sepette beş elma vardı beşini yedim kaç elma kaldı ? konumuz elma mı canım ? sepet orada hala , sana elmanın yeşilini gösterip sepetini kırmızıya boyamışlar...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kaç sepet dersek evet ama kaç elma dediniz, sonuç olarak matematik sadece bizim birbirimizle ortak bir dil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
önce Türkçeyi anlaşılır yazalım da matematiği kalsın. bak elyafsanayi kardeş sepet var orada sepet... elma neyin içinde ? sepetin di mi ? geriye sepet kaldı. olayı sadece elmaya indirgiyorlar onu anlatmaya çalıştım teşekkürler yine de saygılar
Bir evde 3 adam var 3 adam evden çıktı ev kaldı ev yıkıldı enkaz kaldı enkaz toplandı hiçbir şey kalmadı sıfır?
nasıl hiç bir şey kalmadı ? toprak var ya
Toprak mı? Zemin beton
Doğrudur.
Yok hocam sırf sizi bozmak için dedim kusuruma bakmayın, her şeyin altında toprak var hatta denizin bile altında
estagfurullah elyafsanayi. denizin altında di mi toprak ? bak bu da garip geldi bana düşününce. ezbere öğretilen yani dayatılan şeylerle ufkumuzu daralttılar başlığı açarken ki motivasyonum oydu.
Evet haklısın biraz küçük bakınca kendi gözlemim denize gidince yer zemin toprak kum ya da her ne dersen ondan var
sen yüzme bilin mi ?
Bu kadar derin sularda hiç yüzmedim
Analitik ve sentetik ayrımını bilmeyenlerin hezeyanı. Kant öleli yıllar oldu. Hala adamdan feyz alamadılar. Biraz felsefe okuyun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FCD8CF69F -- 22 Temmuz 2024; 0:2:42 > -
elyesa bilin mi mesela ben çok yüzmem de denize girerken suya alışmaya çok çalışiim ama yanımda güzel bir kız koy artizlikten girerem o suya yane beyin zevki belirler kankiiii
Analitik olarak iyi bir yorum ancak senteziniz iyi değil çünkü esas olay bu konuşmaya bir antitez üretemeyip safsatayla olayı cahilliğe vurmaya çalışmanız
Analitik kelimesini o anlamda kullanmadım. Analitik önerme anlamında kullandım. Sentetikse sentez demek değildir. Temel mantık öğrenin.
-
Sıfır yok bence de [:(]
Tamam hocam teşekkür ederim temel mantık ile ulaşabileceğim seviyeyi bilmiyorum ama düz mantık hayat kurtarır tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ağızda yağlanma hissi neden olur
- dus dershaneleri
- petshop açmak
- şerefsizin anlamı nedir
- uçakta zeytinyağı taşınır mı
- exxen filmleri
- 5g nedir zararları
- yeşil nasim
- türk çay emojisi
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X