Şimdi Ara

1/10 Esc-motor tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba değerli arkadaşlar, 1/10 ölçek carisma m40b buggy var elimde yaklaşık 2 sene önce almıştım. Aracın üzerinde fırçalı motor takılı. Nimh pil ile kullanıyorum 2 adet var. Bir pili sonradan aldım 4600mAh olması gerekiyor, diğeri 1500mAh.
    Ebay üzerinden tavsiyelerinize göre fırçasız motor ve esc almayı düşünüyorum, aracın daha hızlı gitmesini istiyorum. SS ekleyeceğim, tavsiyeleriniz nelerdir fırçasız motor kaç kV olmal, esc kaç Amper olmalı, yeni aldığım esc ile lipo pillerin haricinde nimh pilleri de kullanabilir miyim? Zaman ayırıp cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 22000 lik 540 brushed motor ile

http://www.aliexpress.com/item/320A-7-2V-16V-Brushed-Brush-Speed-Controller-ESC-For-1-10-RC-Car-Truck-Boat/32226378346.html
    (from AliExpress Android)

Bu linkteki esc yi denedim. Bu fiyat bandındakı en iyi esc diyebilirim. Üzerinde fan olmayanları 9 10 dolar cıvarı ama kesinlikle fanlısını öneririm. Önceki bozulan esc 12 voltu görünce alev gibi oluyordu. Bunda ısınma bile olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www2 kullanıcısına yanıt
    Peki fırçasız motor takma şansım var mıdır? Daha verimliymiş diye duydum maalesef tecrübem yok. Benim araç bu şekilde:
     1/10 Esc-motor tavsiyesi
     1/10 Esc-motor tavsiyesi
     1/10 Esc-motor tavsiyesi
     1/10 Esc-motor tavsiyesi
     1/10 Esc-motor tavsiyesi
     1/10 Esc-motor tavsiyesi
     1/10 Esc-motor tavsiyesi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• myalperen kullanıcısına yanıt
    Boyutları uygunsa tavsiye ederim. Fırcasız motor için fırcalı esc olmaz dırem fırcasız esc bak. Ama resimde görünen fırcalı 540 motor attığım esc o fiyat aralığında en ıyısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.