Şimdi Ara

1-15 Haziran CHİPPARA - N11

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
5
Favori
2.789
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-15 Haziran tarihleri arasında tek seferde yapacağınız 500 TL & üzeri alışverişlerinizde 25, 1000 TL & üzeri alışverişlerde ise 50 TL chip-para n11.com'dan hediye!

KAMPANYA KOŞULLARI
    50 TL'ye Varan Chip-Para kampanyası nedir?
    n11.com üyeleri, 1 – 15 Haziran 2018 tarihleri arasında n11.com’dan tek seferde yapacakları 500 TL - 999,99 TL arasındaki ilk alışverişlerinde 25 TL, 1000 TL ve üzeri ilk alışverişlerinde ise 50 TL chip-para kazanıyor.
    Kampanyaya nasıl katılırım? Kampanyaya mesajla katılmak için, asıl kart sahibinin ilk harcamadan önce Akbank sistemine kayıtlı cep telefonundan N11 yazıp 4566’ya SMS göndermesi gerekmektedir. SMS gönderimi sonrası “kayıt oldunuz” mesajı gelecektir. Kampanyaya Axess Mobil üzerinden katılmak için harcamadan önce “Hemen Katıl” butonu tıklanmalıdır. Kampanyanın profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında görünmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır. Kampanyaya axess.com.tr web sitesi üzerinden katılmak için ise harcamadan önce “Hemen Katıl” butonu tıklanmalıdır. Akbank tarafından “kayıt oldunuz” bilgisinin tarafınıza iletilmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır. Axess Mobil, axess.com.tr web sitesi üzerinden veya SMS ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. Kampanyaya bir kereden fazla katılabilir miyim? Kampanya müşteri bazındadır. Her üye kampanyadan yalnızca bir kez faydalanabilir. Kampanya süresince, kampanya koşularının sağlandığı ilk alışveriş ödüllendirilecektir. Kampanyadan kazanılan maksimum chip-para tutarı nedir? Kampanya kapsamında kazanılacak maksimum chip-para tutarı 50 TL’dir. Kazandığım chip-paralar kartıma ne zaman yüklenir? Chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecektir. Kazanılan ödül tutarı, müşterinin kampanya kapsamındaki en son harcamasını gerçekleştirdiği kartına yüklenecektir. Chip-paralarımı ne zamana kadar kullanabilirim? Kazanılan chip-paraların son kullanma tarihi 1 Temmuz 2018'dir. Kullanılmayan chip-paralar 2 Temmuz 2018 tarihinde geri alınacaktır. Kampanyaya hangi kartlar dahil? Axess, Wings, Free, Neo, Ticari kartlar ile bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar kampanyaya dahildir. Bank O’Card Axess ise puan kampanyasına dahil değildir. Kampanyaya tüm işlemler dahil mi? Nakit çekim, eft/havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir. Kampanya hangi kategorilerde geçerli? Altın & Gümüş, Simkart ve Hat, Toptan Satış, Uçak Bileti, Toplu satış, Özel satış ve Fırsat kategorileri hariç diğer tüm kategorilerden yapılan alışverişler kampanya kapsamındadır. Alışverişimi iade veya iptal edersem ne olur? İptal ve iade işlemlerinde yüklenen chip-para iade alınacaktır. Chip-para’nın kullanılmış olması halinde ekstreye borç yansıtılacaktır. Kampanyaya katılım için gönderilen SMS ücreti nedir? Katılım için gönderilen SMS’ler; tüm operatörler tarafından 0,65 TL (KDV ve ÖİV dahil) olarak ücretlendirilir. Kampanyaya ticari kart ile katılabilir miyim? Axess Mobil ile katılım sadece şahıs şirketi sahibi müşterilerin ticari kartları ile sağlanabilmektedir. Tüzel müşteriler sadece SMS ile katılım sağlayabilir. Tüzel müşterilerin tüm ticari kredi kartlarıyla kampanyaya dahil olabilmeleri için firma yetkilisinin banka sistemine kayıtlı telefon numarasından başvuru yapması gerekmektedir. Alışverişimi taksitlendirebilir miyim? Yasal mevzuat gereği, mal veya hizmet alımı sonrası belli bir ücret karşılığı borcun taksitlendirilmesi veya ödemenin ertelendiği dönemler de dâhil olmak üzere, kredi kartları ile gerçekleştirilecek mal ve hizmet alımları ile nakit çekimlerinde taksitlendirme süresi on iki ayı geçemez. Bu süre bireysel kredi kartları için; kuyumla ilgili harcamalarda dört ay, elektronik eşya ve bilgisayar alımlarında altı ay, havayolları, seyahat acenteleri, taşımacılık, konaklama, sağlık ve sosyal hizmetler ile ilgili harcamalarda, sağlık ürünü alımlarında, kulüp ve derneklere yapılan ödemelerde ve vergi ödemelerinde dokuz ay olarak uygulanır. Telekomünikasyon, doğrudan pazarlama ile ilgili harcamalar, yurt dışında yapılan harcamalar ve yemek, gıda, alkollü içecek, akaryakıt, kozmetik, ofis malzemesi ile hediye kart, hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerin alımlarında taksit uygulanamaz. * Akbank T.A.Ş. ve n11.com kampanyayı durdurma ve şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

• Axess ve 50 tl😂😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen de mi Akbank
  • Bu 50 tl olayını axess mi yoksa n11 mi yaptı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Banka değil n11 yapıyor bunu
  • Şu puan miktarlarının banka ile ilgili değilde satıcı site ile ilgili olduğunu anlayın artık. N11 bu yıl en cimri yılını yaşıyor. Ben banka sahibi olsam n11 e bu oranda puan verdirmez, hiç anlaşma yapmazdım.. Sonuçta banka için kötü bir reklam oluyor.

• Çok uzun süredir n11 den alışveriş yapmıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mediamarkt 1.000 tl kupon
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam keşke başlığa 50 chip yazsaydınız, sayfaya tıkladığım zamana mı üzüleyim 50 chip olmasına mı ?
  • Çöp gibi duruyor bu kampanya.

Gittigidiyor maximum olur...

Hepsiburada paraf olur bence..

• 11.11'den sonra kimse zorunlu olmadıkça alışveriş yapmadi n11'den bence, Hepsiburada sene boyunca daha çok kullanıldı benim fikrim tabii bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emindoner09 -- 29 Mayıs 2018; 23:25:50 >
  • Heryerde 100 veren axess N11 yüzünden ne hale düştü.

• TinyAngel kullanıcısına yanıt
    Sakin ol şampiyon!

Kime sövücez bilelim diye sorduk.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rush10 R kullanıcısına yanıt
    Bende en son 11 kasim da alis veris yaptim heralde ggidiyor varken bu cimrilikle burdan alis veris zor

• Benle değilsin. ....

• sende mi axess ?
  • 50 mii

• Konu başlığına 50 chip yazsaydiniz da boşuna tiklamasaydik. Ama şimdi anlaşıldı puanın bankadan kaynaklı değil doğuş grubundan kaynaklı olduğu. Benimde uzunnnn zaman oldu alışveriş yapmayali.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen ay üyelik ücreti yüzünden iptal etmiştim, pişman değilim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TinyAngel

Şu puan miktarlarının banka ile ilgili değilde satıcı site ile ilgili olduğunu anlayın artık. N11 bu yıl en cimri yılını yaşıyor. Ben banka sahibi olsam n11 e bu oranda puan verdirmez, hiç anlaşma yapmazdım.. Sonuçta banka için kötü bir reklam oluyor.
    O zaman GG'de diğerleri 75 verirken Axess nasıl 100 veriyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TinyAngel

Şu puan miktarlarının banka ile ilgili değilde satıcı site ile ilgili olduğunu anlayın artık. N11 bu yıl en cimri yılını yaşıyor. Ben banka sahibi olsam n11 e bu oranda puan verdirmez, hiç anlaşma yapmazdım.. Sonuçta banka için kötü bir reklam oluyor.
    alakası yok
    hepsiburada , gittigidiyor , yukko ....
    hepsi düşük vermeye başladı, pinti bankayla alakalı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.