Şimdi Ara

1.16 mi a3 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar 2.el bu araçlardan birini almak istiyorum arada kaldım yorumlarınızla yardımcı olabilirmisiniz?

• Ben olsam A3'ü alırım

1.16'da süper ama arkada oturma alanı kısıtlı çok dar
  • araçların donanımları nedir?km durumları ve donanımları işi cok değiştirir.
    a3 3 kapı mı yoksa sportback olan 5 kapılısı mı?sizin ihtiyaçlarınız nasil?
    bmw 1 serisinin arka koltukları gercekten cok dar.
    ancak aracın super yol tutusu,mukemmel dengesi ve arkadan itişi ajaip bir surus zevki veriyor.a3 de aynı zevki bulamıyorsunuz.
    ancak a3 un çi daha geniş.konfor olarak daha ustun.
    1.6 motor oldugunda a3 de ya fsi bulursunuz 115 hp lik yada 102 hp lik motoru.bmw de ki 116 hp lik 1.6 motor.
    performanslarda 3 aşagı 5 yukarı aynı geliyorlar.
    ben 1 serisini cok cok begenırım.ama siz geniş bir aile isniz,arka koltuklar cok kullanıılacak ise 1 serisi size yaramaz.
    ozman a3 derim.
    ama arka koltuklara cok fazla ihtiyacınız yok ise,suruş keyfi almak istiyor isenız ozman bmw 1 serisi.
    tabii bunları soylerken araçların donanımları cok onemli.a3 un hangi donanımı?bmw nın hangi paketi dahil?xenon lu mu,sunroof lu mu?vs vs.....

• Aynen 1 serisi tasarım olarak çok basık ve dar.A3 ise çok yakışıklı:)

quote:

Orjinalden alıntı: over and under

Ben olsam A3'ü alırım

1.16'da süper ama arkada oturma alanı kısıtlı çok dar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoman -- 16 Şubat 2008; 23:37:06 >
  • gp 1,4 turbo beslemeli sport secenegini tavsiye ederim. cam tavanlisi ile tadindan yenmez. arkan parayada sirali + mod yaparsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: AsLiYe

gp 1,4 turbo beslemeli sport secenegini tavsiye ederim. cam tavanlisi ile tadindan yenmez. arkan parayada sirali + mod yaparsin

grande punto mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: AsLiYe

gp 1,4 turbo beslemeli sport secenegini tavsiye ederim. cam tavanlisi ile tadindan yenmez. arkan parayada sirali + mod yaparsin

bence çift çekirdekli alsın
  • yıllar geçiyor ama A3 halen kendine baktırıyor.bitmeyen bir karizması var.
  • ooof oof a3 sahip olmak istediğim o araç
  • a3 un tasarimi cok klasik artik kendine baktirmiyor bence

1 serisine bide m paket yapacan muthis olur ama oda arkadan itisli oldugu icin arkasi dar biraz

ne amacla kullanicagina bagli
  • Bmw 1 serisinin iç kalitesi daha yüksek ve sert süspansiyonuna rağmen daha iyi konfor sunar Audi A3 birazdaha geniş önden çekiş Bmw kadar iyi yol tutmaz ve Bmw kadar sürüş zevki vermez,Kısaca Audiler Vw nin lüksüdür ne sürüş zevki var nede kendine özgü birsey Vw den birazdaha kaliteli audi sadece cogu parçası aynı zaten
    Şimdi Vw nin lüksünümü alıcaksın yoksa Kendine has Bir Bmw mi,ayrıca A3 ler doldu etrafa bıktınlık getirdi 102 hplik gitmeyen A3 ler,3 kapılı Bmw 116 alırdım A3 den daha şekil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EaudeToilette -- 17 Şubat 2008; 3:10:03 >
  • hocam tabiki de a3 yanı 1.16 güzel araba ama çok basık ve arka tarafı çok dar..
    A3 sınıfında kendini ispat etmiş bir araç..
  • 1.16 arkadan itiş değil diye biliyorum...
  • TÜM BMW LER ARKADAN İTİŞTİR
    quote:

Orjinalden alıntı: cyber-shot

1.16 arkadan itiş değil diye biliyorum...
  • bmw 1.16
  • quote:

Orjinalden alıntı: forbest

yıllar geçiyor ama A3 halen kendine baktırıyor.bitmeyen bir karizması var.

• Bu sorunun cevabını burada bulamazsın. Yarısı A3 der yarısı 1 der. Herkesin beklentisi farklı. Kimi sürüş keyfi der 1 i ister, Kimi şekil olsun der A3'ü ister. En güzeli gidip araçları birebir incelemek, test sürüşü yapmak ve beklenti ve kullanım amacına göre karar vermektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.