Şimdi Ara

1.2 comfortline jetta 2012 neden yüksek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu aracin sifiri sitede 46.200 2012 ler 44 den başlıyor. Hadi 2013 olsa aramam da. Neden böyle acaba. Bir de 44 45 e 2012 alsak değer falan kaybeder mi çok. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam alsaniz deger kaybetmez ama 0 i 46.000 tl olan aracin 2012 kullanilmisina 44.000 tl verilmez.

Her zaman soyluyorum ikinci el piyasasi iyi olan araci 2.el almak mantikli degil.2.eli iyi olan arabayi 0, ikinci eli kotu olan arabanim temiz 2.elini almaya bakin hocam.O paralara cok temiz full avensis alabilirsiniz mesela.

• Merak ettiğimden soruyorum Araçlardan çok anlamam ama 1.2 motor kocaman sedan araba için zayıf olmuyormu bu araca 5 kişi bindiğinde eğimli yolda performansı nasıl olur sizce

• İnternette yazılan fiyatlara fazla takılmayın

ayrıca 1.2 tsi motor jetta kasasında performans olarak eleştiriye çok açık olmasa da ağırlık nedeniyle tüketimi yüksek

piyasada 1.2 nin algısı da 1.4 den düşük

45 bin bütçeniz var ise 2012 dizel ford focus alabilirsiniz

değeri de düşmez değil 5 kişi 10 kişi de binseniz çekişi üzmez
  • 1.2 Gerek Performansı (elbette aşırı değil) Gerek yakıt sarfiyatı olarak cebinizi üzmez.. piyasa o şekilde zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhosT^^

1.2 Gerek Performansı (elbette aşırı değil) Gerek yakıt sarfiyatı olarak cebinizi üzmez.. piyasa o şekilde zaten..

Ortalama hızının 47km/h olduğu bir kullancı 7,3 litre tüketim ortalaması olduğunu belirtmiş

http://forum.donanimhaber.com/m_67822036/tm.htm

ortalama hızın 30km /h altında olduğu durumlarda 8,5- 9 litre tüketimi göreceği aşikar

sıkışık trafikte ise 10 litreyi rahat görür

bu da 1.2 motorun gücüne oranla jetta kasasında çok yaktığını gösteriyor

piyasa algısı da jetta nın 1.2 motor ile performans ve tüketim olarak başarılı olmadığı yönünde

ayrıca yüksek hızlara çıkıldığında 1.2 tsi motor ekonomik olmaktan çok uzak

ezbere tsi az yakıyor gibi düşünmeyin bence

• Ezbere konuştuğum bir şey yok.. şehir içi kullanım ile elde edilen değer..
    @akifsari
     1.2 comfortline  jetta 2012 neden yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhosT^^ -- 15 Aralık 2013; 16:26:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayret, bayilerde vw nin 2012 sıfır aracı bulunuyor mu?
  • 44 yazıyorlarsa piyasası 38-40 bin demektir .

• 0 almak daha mantıklı, 44 yazanın da elinde kalsın
  • akifsari A kullanıcısına yanıt
    Hocam kesinlikle öyle
    Geçen hafta 1.2 TSI+DSG Jetta'mı satıp Polo 1.6 TDI Man. aldım.
    Evim Ataşehir'de ofisimiz Levent'te sabah akşam yoğun trafikte kalıyordum. Ort. tüketimim 11-13 arası değişiyordu. Yol açık olduğu zamanlar da ise 7-8 arasındaydı.
    1.2 TSI motor Jetta'da yakıt olarak kötü ama performans olarak tatmin eder düzeydeydi.
    Ama yine de Jetta alınacaksa 1.4 TSI alınması daha iyi olur.
  • 1.2 jetta 1 yıl kullandık çok iyi mot0ra sahip 1.2 tsi 105 beygir buna dikkat edin turbo motoru var yakıtı çok iyi ama 2012 almayın sıfır alın derim.
  • Bu aracın sıfırı opak renk 50000'dir. 46000 olan trendine donanımı. Internet fiyatları ortalama 2000 lira fazla. Yani 42000 lira civarına uygun bir araç bulunabilir. Değerini korur ama zamandan yana sıkıntı yoksa veya acil araç ihtiyacı yoksa sıfır araç almak daha mantıklı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.