Şimdi Ara

1 2 gün içinde araç alacağım lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlk aracımı alacağım 27000 tl limitim var. Golf 4 comfortline, focus 1 ghia, alfa 156 147, pejo 207 önüme gelen her araca bakıyorum. Tavsiyeleriniz varsa alayım. 24 yaşındayım ona göre tavsiye verirseniz sevinirim.
    Şu araca bakmaya gidiyorum fiyatı 25500 indirsem alınırmı
    DEĞİSENSİZ SERVİS BAKIMLI 99 MODEL 152 BİNDE SOFİDEN SATILIK -http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-degisensiz-servis-bakimli-99-model-152-binde-sofiden-satilik-210089307/detay
    1.6 yada 1.4 dizel olur motor seçeneği
    biraz şekli konforu olsun aracın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• temiz 307 bulman zor ama bulursan 307 premium. Ve ben megane 2 kullanyorum onerebilirim expersyon donanim yetiyor bana . Daha dolusuda var ama 27 vermezler sanirim
    focus 1 de olur ama sert ve boş bi aracdir onuda kullandim yillarca..

• 16 yaşındaki arabaya fazla bence bizde astra g var 2004 model 23 e aldık size de tavsiye ederim astra g hatta 27 bin e h bile alınır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smlkpln

Herkese iyi forumlar,
    İlk aracımı alacağım 27000 tl limitim var. Golf 4 comfortline, focus 1 ghia, alfa 156 147, pejo 207 önüme gelen her araca bakıyorum. Tavsiyeleriniz varsa alayım. 24 yaşındayım ona göre tavsiye verirseniz sevinirim.
    Şu araca bakmaya gidiyorum fiyatı 25500 indirsem alınırmı
    DEĞİSENSİZ SERVİS BAKIMLI 99 MODEL 152 BİNDE SOFİDEN SATILIK -http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-degisensiz-servis-bakimli-99-model-152-binde-sofiden-satilik-210089307/detay
    1.6 yada 1.4 dizel olur motor seçeneği
    biraz şekli konforu olsun aracın.

26.5 o arabaya verilirmiy allah aşkına

şöyle birşey baksana çok daha güzel ve havalı bir araç hemde opel, wv gibi yüksek kaliteli bir marka

• smlkpln S kullanıcısına yanıt
    Full hız sabitleyiciye kadar dolu bir megane 2 alabilirsin hemde 100 bin km altın da 2004 model civarı o golf o paraya çok bence

• quote:

Orijinalden alıntı: caglarertas

Full hız sabitleyiciye kadar dolu bir megane 2 alabilirsin hemde 100 bin km altın da 2004 model civarı o golf o paraya çok bence
    bencede verilmez pazarlıkla focus mk2 baz versiyonları bile alınabilir sanki yapma etme sakın 99 modele o parayı bağlama derim.golf molf corolla focus astra lar donemın en gözde arabalarıydı kabul ama yıl 2015 sen bırde 1-2 sene bıneceksın en kotu dıyelım edecek sana 17-18 yıl
  • Arkadaşlar fikrimi değiştirdiniz araç bulamıyorum şaka gbi. artık mantıklı düşünemiyordum dediğiniz gbi verilmez o para megane 2 lere bakayım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • K0rkunc kullanıcısına yanıt
    Şöle bişey derken verdiğiniz linki benmi göremiyorum acaba

• Arkadaşlar tavsiye alayım 2 3 gün için ankarada olcam tavsiyelerniz varsa gider bakarım

• quote:

Arkadaşlar tavsiye alayım 2 3 gün için ankarada olcam tavsiyelerniz varsa gider bakarım
    18.500'e avensis satıyorum 2001. O golften yakıt(lpgden dolayı) harici her yönden iyidir. En fazla 16 - 17 eder o golf.
  • quote:

Arkadaşlar fikrimi değiştirdiniz araç bulamıyorum şaka gbi. artık mantıklı düşünemiyordum dediğiniz gbi verilmez o para megane 2 lere bakayım

kardeşim bak bende 2001-2002 falan focus mk1 lere bakıyorum bende araç arıyorum 1 haftadır 20.000 tl bütcem var ama benim yani senin yelpazen doğal olarak daha geniş inan 20.000 tl ye içine sinen bir araba bulamadım sanki kotu bır paraymış gibi mutlaka bi yerden fire veriyorum /tasarım/donanım/yakıt/performans ama sen direk bence astra h kasalara yonel bir bak en azından birde sahibinden'e fiyat aralığına 26.000 tl yaz diğer kısmı boş bırak en yüksekten sırala karma kendi şehrinde buda işine yarar bak elindeki butceyle olabıldıgınce yuksek modelli araç bak cunku emin ol bızım ınsanımız 98 corolla efsane kasa ayağına bile 20.000 tl fiyat çekiyor gerisini sen düşün

• quote:

Orijinalden alıntı: haykouz

quote:

Arkadaşlar fikrimi değiştirdiniz araç bulamıyorum şaka gbi. artık mantıklı düşünemiyordum dediğiniz gbi verilmez o para megane 2 lere bakayım

kardeşim bak bende 2001-2002 falan focus mk1 lere bakıyorum bende araç arıyorum 1 haftadır 20.000 tl bütcem var ama benim yani senin yelpazen doğal olarak daha geniş inan 20.000 tl ye içine sinen bir araba bulamadım sanki kotu bır paraymış gibi mutlaka bi yerden fire veriyorum /tasarım/donanım/yakıt/performans ama sen direk bence astra h kasalara yonel bir bak en azından birde sahibinden'e fiyat aralığına 26.000 tl yaz diğer kısmı boş bırak en yüksekten sırala karma kendi şehrinde buda işine yarar bak elindeki butceyle olabıldıgınce yuksek modelli araç bak cunku emin ol bızım ınsanımız 98 corolla efsane kasa ayağına bile 20.000 tl fiyat çekiyor gerisini sen düşün

Alıntıları Göster
    haketmediği halde utanmadan balon fiyat çekenlere özel mesajla hakaret küfür etmek istiyorum sinir oluyorum cunku karşılarında resmen salak yerine dustugumu hıssedıyorum.

• Megane 2 veya astra bak 2004 2005

• quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Megane 2 veya astra bak 2004 2005
    aynı dertten müzdaribiz 20 - 25 bin arası bir araç arıyorum bende bulamadım bulduklarımda sıkıntılı hasar kayıtlı veya sorunlu arabalar ayrıca birden bu fiyatların artmasıda anormal 97 model arabaya 25 yazan gördüm şaka gibi öneriler gerçekten çok önemli arkadaşlar neye göre o markayı önerdiğinizide yazarsanız daha iyi olur
  • sofiden satılık ne demek yaa araca her binisinde Besmele çekmiş onu mu demek istiyor birde türkçe öğrenseymiş keşke kaborta wwagen tiriger araçı yokdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsn_33 -- 22 Nisan 2015; 23:26:05 >
  • 2011 model citeoen c3 dizel alınır. Km'si şöyle 30-60k arası. 100km 5lt tüketir.

• baya kişi aynı dertten müzdarip galiba fiyatları çok şişiriyorlar

• hsn_33 kullanıcısına yanıt
    Sorma adam sofu taşıdığı için arabayı çok temiz tutuyormuş istiyorsan bi ara

• smlkpln S kullanıcısına yanıt
    Full dolu bir araç alırsan megane 2 , g kasa astra Comfort gibi yarın birgün ÖTV indirimi geldiğinde de çok zarar etmezsin o golf ÖTV indirimi başlarsa direk 17 18 bin lere düşecek megane 2 22 bin lerde kalır dolu diye

• quote:

Orijinalden alıntı: caglarertas

Full dolu bir araç alırsan megane 2 , g kasa astra Comfort gibi yarın birgün ÖTV indirimi geldiğinde de çok zarar etmezsin o golf ÖTV indirimi başlarsa direk 17 18 bin lere düşecek megane 2 22 bin lerde kalır dolu diye
    27bine golf4
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.