Şimdi Ara

1.2 Joy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Suv aracım vardı sattım. Bugün gittim 1.2 Joy almak için özellikle bayideki görevli çok ilgisizdi oradan kaybettiler. Touch segmentinde bir aracı denedik baktık arka taraf harici bence araç güzeldi içi felan malzemesi tabi Joy ile Touch arasında çok fark var sizce 1.2 Joy araç alınır mı onu soracakdım

• Biz aldık daha teslim almasak da bakalım 10 gün sonra falan izlenimlerimi yazarım hala almamış olursanız
  • Arkadaşlar 1.2 JOY kullanıcısı arkadaşlarımızdan yorum ve görüşlerini bekliyoruz....Araç alacak arkadaşlara, yardımcı olacak konularda, bizleri aydınlatırsanız seviniriz....Artıları ve Eksilerini de yazarsanız harika olur...Teşekkürlerimle
  • Ben 1.5 Yıldır kullanıyorum şimdi Octavia almak için satıyorum bir kez bile bir yeri hata vermedi hatta bu kadar az yakan bi aracı satmak bile zor geliyor joy modeli diğer markaların üst modelleri gibi zaten Hız sabitleyici bile standart bu da benim ilanhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-bankacidan-boyasiz-dizel-clio-son-2-gun-bayiye-takasa-verilecek-174434620/detay/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aracı henüz almadım ama İcon ile Joy arasında gidip geliyorum :D
  • suv aracım vardı demıssınız ımkanınız varsa 90 bg dızel modellere bakın.affedersınız ama suv dan sonra 1.2 sıze gıtmeyen esek gıbı gelebılır sonradan pişman olmayın.performans adına bısı beklemeyın.yavas kullanılırsa ekonomık bıraz ıste..
  • motor performansını denemeden almayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.3 TCE vs 1.5 TSI
    4 yıl önce açıldı
    megane 4 (1.5 dci VS 1.2 TCe)
    8 yıl önce açıldı
    1.33 vs 1.6 Corolla ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bugün Doğuş otoya gittik neyse ben Renault showrooma gttiğimde görevli arkadaş yaklaşmayın drun işim var diye bekletmişti bende ilk defa sıfır araç alıcam VW çok satıyo zaten biplemezler diyordum saat iş çıkışı 17:20 civarı gittik sıcak bir karşılama ve inceleme sonrası 1.2 Tsi Polo sunrooflu konfor paketli sipariş ettik neye niyet neye kısmet diyelim hayırlısı olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berko0606

Bugün Doğuş otoya gittik neyse ben Renault showrooma gttiğimde görevli arkadaş yaklaşmayın drun işim var diye bekletmişti bende ilk defa sıfır araç alıcam VW çok satıyo zaten biplemezler diyordum saat iş çıkışı 17:20 civarı gittik sıcak bir karşılama ve inceleme sonrası 1.2 Tsi Polo sunrooflu konfor paketli sipariş ettik neye niyet neye kısmet diyelim hayırlısı olsun :)

Genellemem yanlis olur ama ben de gittiğim iki renault bayiinden (istanbul avrupa yakasindaki) hoşnut ayrılmadım. Ilgisiz ve nezaketten uzak buldum. Hele bir tanesi neredeyse yalanci diyecek bana. Fiyat alip almadığımı sordu farkli bayiiden ben de aldigim fiyati soyledim. Yazılı olarak gosterin diyor. Fiyati aldigim kisinin numarasini verip ayrıldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.