Şimdi Ara

1.2 TSI ÇILGINLIĞI 3.6 LİTRE/100KM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
7.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 lt ve altı yakan tsi sahipleri siz araba felan sürmüyorsunuz bu hayattan keyif almıyorsunuz bunu da burada paylaşıyorsunuz benim de tdi tsi araçlarım var azıcık keyfi tsi kullanmak istesem +12 lt şahsi fikrim öyle araba kullanmaktansa hiç kullanmayın daha iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tatvan izmir arasi 1650 km gidiş ortalama veri 5.3 litre
    Dönüş 5.7 litre. Öyle 46 km yolda ortalama ölçülmez. Ben de toroslardan aşağı inerken sıfırlarım 50 km'de 0.5 litre yaktı diye paylaşırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple Developer -- 15 Temmuz 2020; 0:50:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende CDTI motorlu araç var. 3 çubuk mazot varken yolculuğun sonunda 5 çubuğa çıktığını gördüm
  • benim bindiğim araç 100/50 litre yazıyor ama para olarak senden kat kat az ödüyorum

30 km'de ödediğim tutar dolara vurursam 50 cent

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky_balbao -- 15 Temmuz 2020; 1:24:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

Bende şaşırdım kokluyor valla. Aracı 5 yıl önce sıfır almıştık genelde 5-6.5 litre arası yakıyor.

Bu arabanın farkı gazdan ayağını çekince öne yığılmıyor aktıkça akıyor yolda.
    Yelken modu.

• Çok yakmış!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de aynı motor var 2 katını yaksa seviniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_Knight -- 15 Temmuz 2020; 17:49:34 >
  • Aynı araç benim her gün işe gidip geldiğim yolda 10,2 litre yakıyor (İstanbul Boğaz köprüsü) , iddia ediyorum bu yakıt tüketimi , en az %10 eğimli bir yolda yokuş assagi ayağınızı gaza çok çok az degdirmek zorunda kaldığınız bir yolda olmuştur . Bak az basmissin demiyorum , yol genelde eğimli ve hiç trafik oluşmamış...

• Yakında yakıt üretmeyede başlar bu :d

• Yelkenli de mesela hiç yakmıyor. Ama her defasında motor açmadan gidemiyorsun.

O ortalama ile Manuel ve 3 kola kutusundan hallice motor için çok bile yakmış.

Bu ortalamayi 1 aylik kullanim içinde yakala ondan sonra bi daha konu açınca haber et

Dip not: araçlarımdan biri TSİ ancak, 3.6lt/100km felan yalan. Bu değeri ancak Hybrid Araçlar ile yakalarsin gercek kullanimda onun da vergisi var bilmemnesi var.

Yilda bir kaç defa 3.5 litre yakacağım diye kimse tsi almaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 15 Temmuz 2020; 11:2:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rqd1

1.4 tdi ankara şehir içi( trafik namına pek bir şey yoktu tabi bir kaç kez kırmızı ışığa denk gelindi). Çok boş muhabbet bu az yakma muhabbetleri. Tsi 3.6 yaktığı şartlarda ben 1.8 yakarım. Denemesi bedava :)

Sallama ziya.

• Tsi iyidir iyi...
    Ben de 1.2tsi bmt jettamla bursa ş.içi kullanımda ve biraz da dikkat ederek 5.8lt ortalama yakaladım bu depoyla.
    (Yakıt,sessizlik,performans,vergi,ilk alım maliyeti gibi kriterlerin tümü göz önüne alındığında 1.6tdi üniteye güzel bir alternatif 1.0 1.2tsi üniteler.)

• Babangida Babayaro kullanıcısına yanıt
    En kral tsi ile arka arkaya çıkalım. Hodri meydan :) 1/2 yakmazsam satıp tsi alacağım söz hehe

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yüklenmeyin mutlu olsun TSI motoruyla. Herkesin malı kendine güzel. Daha iyisini alana kadar en iyisi bu işte sahibi için.

TSI alacak olsam benim de tercihim 1.2 olurdu. 1.0 3 silindir sesi bir garip. 1.4'lerin vergisi daha fazla. 1.2'leri çabuk bitirdiler ve çok motor değiştirdiler. 1.2, 1.4, 1.0, 1.5 ileride bu kadar motor farklılığı yedek parça için kötü olacak.
  • Arabadan inip iteseydin belki daha az yakardi

• Valla 320i ed var şehir içi 10 litre altini görmüyor. Benzinli arabanın sınırı yok. Dizelin dini imani var. Ha bu arada dizel alırmiyim çok zor. Bakımı aradaki fiyat farkı dpf adblue derken zaten çok km yapmıyorum bu kadar fiyat farkı vermeye gerek yok.

• Ben artık toplumda benzini, dolayısı ile TSI gibi ekonomik ve ekolojik motorları savunmayı bıraktım.

Çünkü her an dizel partikül filtresini iptal etmiş, kara tren gibi siyah duman saça saça giden, sözde otomobil (aslında traktör) kullanıcısı dizeli savunuyor. Sonra da 'dözel as yaghıyoh coh egonomig' diye ortalarda dolaşıyorlar.

Sağlık olsun diyelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rqd1

En kral tsi ile arka arkaya çıkalım. Hodri meydan :) 1/2 yakmazsam satıp tsi alacağım söz hehe
    Savunduğun olayı ispatlar mısın? Hadi bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.