Şimdi Ara

1.2 tsi octavia alsam mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.6 multijet linea var daha once konu acmıstım yeterli cevap bulamadım hemde araç degişikligi yaptım kafamda 1.2 tsi octavia optimal var düz vites olucak aslında elegance düşünüyodum fakat sadece dsg ile geliyormuş donanım olarak optimal nasıldır ? yakıt konusunda cok uzermi sehir içi 7 litre civarı yaksa yeterli benim için. Ve en onemlisi yol tutuşu, lineayı değiştirme sebebim uzun yolda yol tutuşunun vasat olması. Yılda 30 35 bin km yol yapıyorum bunun 15 bin kmsi uzun yolda.

Şimdiden teşekkür ederim cevap veren arkadaşlara....

• 1.4 TSI 140 beygirlik arac kullaniyoruz..sehir icinde araci yormadan kullaninca 7-8 litre arasi yakiyor.. 1.2 TSI ile o istediginiz yakit rakamina ulasabilirsiniz bence..yol tutus konusundada yeterlidir bence Octavia..en azindan Linea dan daha iyidir..simdiden hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En az yakan benzinli ünitelerden biri olsa da, yılda 35bin km için benzinli almanızı tavsiye etmem,dizelide çok para 68 bin. Sürekli dur kalk istanbul trafiğinde 7-8 litreleri görmek benzinli araçla hayal. 10 litreye yaklaşır. Ama trafiğe pek girilmeden şehir içinde 7-8 litre arasını yakalayabilirsiniz diye düşünüyorum. Optimal donanım yeterli gibi, bolero ekran var bluetooth var park sensörü var sis farları var, 3 kollu direksiyon var ve çelik jant var. Orta seviye donanım için tek eksiği hız sabitleyici, uzun yol yapıyormuşsunuz hız sabitleyici uzun yolda en önemli faktörlerden biri ama koymamış namıssızlar
  • Naltay23 kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkürler bir sorum olucak size aracın suspansıyonları hakkında iyi şeyler söylemiyorlar üstünden geçtiğiniz herseyi hissediyomussunuz arabanın ıcınde, bunun dogruluk payı var mı ? Arkadaşım asfalttaki boyaların üstünden gectığınde bile aracta hıssettığını soyledi.
  • Abstraction kullanıcısına yanıt
    Evet hız sabitleyicinin olmaması benımde canımı baya sıkıyor. Sonradan taktırabilirmiyiz bu hiz sabitleyiciyi ? Birde agresif kullanımda en fazla hangi değerleri görürüz ? Yorumlar için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: uTquu_NasYoNeL

Evet hız sabitleyicinin olmaması benımde canımı baya sıkıyor. Sonradan taktırabilirmiyiz bu hiz sabitleyiciyi ? Birde agresif kullanımda en fazla hangi değerleri görürüz ? Yorumlar için teşekkür ederim

Eğer aracın üst donanımında mevcut ise, ki bu aracın üst donanımında var, hız sabitleyicinin sonradan takılması mümkün, bayideki görevliye sorabilirsiniz, belkide aracın opsiyonlarında hız sabitleyici mevcuttur. Bu soruyu 1.2 TSI kullanıcılarına sormanız lazım, ama 10 litreyi aşma ihtimali var bence, benzinli araç sonuçta. Ama 1.2 TSI kullanmadım, yolculukta yapmadım, o yüzden sizi yanıltmayayım tüketim konusunda. Forumda VW, Seat veya Skoda bölümlerinde 1.2 TSI kullanıcıları elbet vardır onlara tüketim hakkında soru sorabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: uTquu_NasYoNeL

Yorumunuz için teşekkürler bir sorum olucak size aracın suspansıyonları hakkında iyi şeyler söylemiyorlar üstünden geçtiğiniz herseyi hissediyomussunuz arabanın ıcınde, bunun dogruluk payı var mı ? Arkadaşım asfalttaki boyaların üstünden gectığınde bile aracta hıssettığını soyledi.

Rica ederim:) suspansiyon konusunda bisey diyemiycem cunku bizde Touran var yani Octavia kullanmadim..sadece motor ve yakit konusunda yorumda bulunabilirim TSI oldugu icin..

• Son olarak agresif kullanimda cok yakiyo TSI motor..sehir icinde son derece agresif kullandigimda 14-16 litre civarlarini cok rahat gordum..basmasi cok tatli oluyo bu araclarda ama cep yakiyo..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.