Herkese selam. Aracımda yağ lambası yanıyor. Özellikle soğuk zamanda devir çevirirsem. Stop edip çalıştırınca bir daha yanmıyor. Şuan bulunduğum yerde servis yok. Servise de götüremiyorum. |
1.2 tsi yağ lambası yanma
-
-
Yağ eksik mi, baktınız mı? Eksik yoksa yağ pompası ve yağ filtresine baktırın. Yağ lambası şakaya gelmez, bir an önce gösterin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yağ filtresini değiştirdikten sonramı oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
uygun olmayan viskoziteli yağ, yağ filtresi, gecikmiş yağ değişimi, yağ eksiltme pompa zayıflaması vs birçok sebebi olabildiği gibi basit bir sensör arızası da olabilir aksatmayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam arkadaşlar. Yağ seviyesi tam. Bugün tamirci getirdim. Bir arkadaşın, arkadaşı. Yağmala yapıyor dedi. Sensörden şüphe ediyoruz. Servise götüreceğim artık. çekici ile götürülecek. yağ pompasından kokuyordum. Baya zahmetliymiş. Teşekkürler, görüşleriniz için.
-
Benim hararet müşürü arıza yapıp hararet sonda sanayiye giderkenki halim aklıma geldi çekici bekliyoruz dediğinizde :)
Geçmiş olsun
-
8 sene evvel LPG' li Honda' nın yağ ikaz ışığı göz kırpmaya başladı.
Umursamadım ve bu halde 1.500 km yol yaptım.
Nihayetinde Antalya' dan dönüşte Afyon' da yolda kaldık.
Yakın civardaki bir ustaya gösterdik "Yağ o kadar incelmiş ki karterden çıkamamış ve yatak sarmış" dedi.
Antalya' da Honda Özel Servise teslim ettim. 8.000 TL masraf çıkardı.
Ardından zarar etmeden satabilmiştim...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X