Şimdi Ara

1.3 Doblo 90 lık connect ya da 1.5 kangoo ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1,3 Doblo multijet premio hususi
    90 lık connect ya da
    1.5 kangoo

şehir içi genel de yüküm yoksa (arılara bakım zamanı pazarlık vs gündelik kullanımlar) motorsiklet kullanırım. yılda bir kez eşimin memleketine gideriz bayram seyran. git gel 1500 km. lakin bu üç araçtan birinde takıldım. kangoo da pek hevesli değilim. frenleri falan çok kötü diyorlar. connect sağlam o yüzden 2nci sıraya yazdım yakıtı da yüksek diyorlar 75 lik falan kullandım eşin dostun arabasıydı. doblo 1.9 kullandım cok kısa emaneten. az yakar hususi olur diye 1,3 doblo mj bakınıyorum. mantıklı mı bunların hususisi var mı max bütçem 30 bin hadi çok zorlasam 35.

teşekkürler.

• 1.3 mjet sakin gider, uzun yolda sıkabilir ama parçası deli ucuzdur. 1.6 yada 1.9 dizellerde pahalı değil ama en ucuzu 1.3.

Hususi olayında ticari kullanılmayanların %99'u hususi ruhsatlıdır. Doblo'nun birde Malibu ve Panorama versiyonları vardır. Bu versiyonlar hususi OTOMOBİL ruhsatlıdır, herşeyi Focus gibi bir otomobille aynıdır.

Diğerleri hususi KAMYONET'tir. Onlarda bildiğin kamyonet. Tek farkı belge gerekmiyor ve eşya taşıman yasak. (özellikle aynı kutuları doldurursan polis abiler belge yoksa ceza kesebilir)

Bende 1 otomobil Doblo, 1 hususi kamyonet Fiorino var. Sorun varsa cevaplarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Connect
  • 2003 1.9 jtd hususi doblo kullandım 1 sene. Efsane gidiyor araç ama sizinde bildiğiniz üzere viraj vs hiç yok arabada. Sabuncubeli rampasını inerken uçağa yetişcem diye biraz bastım 2 tekere kaldırmıştım arabayı. 1.9 benim gözümde çok fazla o arabaya. Ama 1.3te biraz küçük kalıyor çok bayılıyor ama şehir içi için ideal denebilir. Senede 1 kere uzun yolda da hantallığı çekilir yani. Benim tercihim doblodan yana olurdu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tecrübe ve görüşlerini paylaşan dostlar sağolsun, tercihim connec'te doğru yonelmekte. Doblolar neyin ne olduğu belli değil, sonradan acma mi hususi taksi cikmasi mi sirket arabasi mi.

• Connectin sürüşü bana otomobilden fazla zevk vermişti.
    kango virajlarda falan çok savruluyor.
    dobloda rampalarda bayağı geberik hele yüklüyse.

çok fazla kullanılmayacaksa 90lık connect'e yönelirdim heralde.
  • Senkei kullanıcısına yanıt
    Aynen pek mantıklı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 4 1.2 vs İ20 1.2 mpi
    7 yıl önce açıldı
    1.33 vs 1.6 Corolla ?
    3 yıl önce açıldı
    1.6 egea vs 1.5 megane
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Connectler makaslı diye biliyorum, yük taşınacaksa kesinlikle connect. Ama yakıtı biraz üzebilir.

• Ağabeyimde 90 lık transit connect vardı 1.8 iyi güzel araba da yakıtı diğerlerine göre çok

• quote:

Orijinalden alıntı: So_CLose84

Tecrübe ve görüşlerini paylaşan dostlar sağolsun, tercihim connec'te doğru yonelmekte. Doblolar neyin ne olduğu belli değil, sonradan acma mi hususi taksi cikmasi mi sirket arabasi mi.
    Doblo'yu biraz incelerseniz fabrikasyon olanlar haricindekiler ben sanayide çevrildim diye bağırıyor. Ayriyetten bu modelleri baya eski olur. Sonradan çevirmek yasaklandı zaten.

O kadar eski model bakıyorsanız 1.6 Malibu benzinli bulursanız performansı sınıfının lideridir. İyi bakılan bir Malibu'ya kafa tutacak başka bir model henüz TR piyasasına verilmedi.

Not: bu model yakıtı içer. Ekonomi beklemeyin.

• Evet ilk baktığım connect ve başıma gelenler;

(Konu amaci dışına kaydi ama paylaşmak istedim)

Eşim dostum derdi istanbuldan araba alinmaz.

Bunu bizzat deneyimlemis oldum.

İlk baktigim ilan

www.sahibinden.com
    Ford Transit Connect İkinci El Minivan, Panelvan ve Camlıvan, Sıfır Satılık Van grubu husisi ve ticari araçlar sahibinden.com'da
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-panelvan-ford-ford-connect-1,8-tcdi-degisen-boya-hasar-kaydi-kaza-yok-acillll-663664010/detay

Numarayi aradim bir hanimefendi çıktı, akabinde esinin numarasini verdi. Aracin uzun yıllardır kendilerinde olduğunu ifade etti ihtiyactan satiyorlarmis.
    Eşini aradim ifade ettiği sey aracta kaza boya degisen hicbirsey yok sadece sol ön çamurluk boyali.
    Tramer sorguladim 5664 ten.

Gelen cevap ;
    1.3 Doblo 90 lık connect ya da 1.5 kangoo ?

Akabinde arac bir polis ile olan irtibatimda hacizli çıktı. (Saticilarin hacizden haberi yok.) Ek olarak egm kayitlarinda ki motor no ile tuvturkteki motor no uyuşmuyor!

Dikkat edin efendim neredeyse kaniyorduk.

• So_CLose84 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, satıcının nasıl haberi yok orasını anlamadım. İnsan hiç mi e-devet'e girip kurcalamaz.
  • Connect kullanıyorum. 75beygir olduğu için yakıtı üzüyor. 110 lıkların daha az yaktığını duydum. Fabrika verileri de öyle gösteriyordu.
    Sağlamlık ve güvenlik konusunda connect çok iyi. Ancak konfor arıyorsanız uzak durun derim.
    Makaslı araç olduğu için çok fazla sarsıntı hissediyorsunuz.

Kango karın yol tutuşları ise benzer araçların tümüne göre en kötüsü. Test'lerde de izleyebilirsiniz. Çok savruluyor araç. Yakıt konusunda iyi diye biliyorum.

Doblo ise sağlamlık konusunda çok zayıf ama konfor + yakıt tüketimi konusunda iyi. (1.3 mjet)

Ek olarak otomobil ruhsatı sadece doblo için değil tüm araçlarda olabiliyor. Kamyonet geçenlere göre daha pahalı satılıyor. Hatta kamyonet geçen aracı da bir takım izinler alarak (masraflı) otomobil olarak çevirebiliyorsunuz.
    Otomobil geçen araçlar 2 yılda bir muayene ediliyor. Eski model bir araç alacaksanız euro5 ve altı motor ise egzosdan kara duman sorunu yaşayama ihtimaliniz çok yüksek olur. Tavsiyem motorun euro5 ve üstünde olmasıdır. Connect in eski kasalarında bu motor var mı bilmiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.